Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Episode VIII / The Last Jedi [2017]

DA2019

Öne çıkan mesajlar

kujo123 said:

Esh said:

abi bahsettigimiz filmin ismi yildiz savaslari.

daha once denmis miydi bu hatirlamiyorum

evet yapılmıştı

buda cevabı

kujo123 said:

quixef said:

Doğru YILDIZ SAVAŞLARI gibi asil bir isim böyle filmlerde harcanmamalı.

Sana 1-2 tavsiye

-Bilmediğin, bilgisi olmadığın kısacası cahil olduğun konularda sadece post kasmak için yorum yapma.

-Forumda 13 yaşındaki ergen gibi davranmayı bırak bunu yapıcaksan başka bir forum var hareketlerine uyan özelden yollayım adresini.

İlk maddesine sende ekmeğini banabilirsin.

[video]https://youtu.be/Ae0qP-q3L88?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

abi hem filmin ismiyle dalga gectirmiyosunuz hem de aslinda o kadar da ciddi degil konu yeni sw ye hos geldiniz diyosunuz.

bi karar verin abi.

Dalga geçtirmemekle ne alakası var canım, hani pek komik bile sayılmayacak bir şeyi ısıtıp ısıtıp söylemeniz ve bununla tartışmaya katkıda bulunduğunuzu düşünmeniz saçma geliyor, sulandırmak yerine topiğe girmeyebilirsiniz diye düşündürüyor. Her konunun her yerinde bir sululuk olmak zorunda değil sonuçta. Kişisel tercih tabii.

Türkçe'ye çevrilmiş adı saçma olan veya türü bilimkurgu olan her filmde tutarlı tutarsız her şey gerçekleşebilir, ya da senaryo istediği kadar saçma/gereksiz şeylerle dolu olabilir falan gibi ultra bir çıkarım mı yapmamız gerekiyor mesela sen o mesajı attın diye?
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

abi bisi diyim mi, sanirim o aptal battlefront 2 bile daha ilgi cekici su filmden sdfg

senaryoda bi tirtlik olduguna hemfikir miyiz burada?

30 yaşına gelip, hala jedi kıyafeti elinde çakma light saberla film izlemeye giden fanboylarla "beğenmedim ben ya" tartışmasına girilirmi lan aptalmısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

ayrica koyar koymaz olm ben takdir ediyorum adami, kilincla pelerinle filme gidiyo. keske ben de gitseydim zamaninda diyorum

Abi ne diyorsun, Vader kostümlü bir arkadaş ile 2 dakka kılıçları bile çarpıştırdık. Overwatch competitive'de böyle haz almıyordum senle girdiğimizde, öyle düşün.

Sonra 30 yaşıma gelmek üzere olduğumu fark edip ne yapıyorum ben diye film sırasında göz yaşlarımı tutmaya çalıştım. Kylo geçmişi yok et diyince bir rahatlama geldi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...