Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 o taraflarda en güzel opsiyon bahçeköy tarafı başkan, yani yıllarca sarıyerde oturdum, hala istanbulun en güzel yeri benim için. sarıyer taraflarında ev bakıcan artık, koça yakın olur, bahçeköy zart zurt olur. Hepsi güzel. Onun dışında, 2. köprüden senin o tarafa gelmek çok zor değil, otağtepeye bakabilirsin eğer etrafındaki insanlar bozmazsa seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Remus said: suBzer0 said: Sakaryadaki yapımı devam eden projemizden satışlarımız devam ediyor. 3+1 130 m2 dairelerimizin liste satış fiyatı 244.000 tl; stokla sınırlı sayıda dairelerimizde fiyatları 214.000 tl ye çektik kısa süreliğine. Mevcut piyasa darlığından dolayı oluyor tabi bunlar , bunu fırsata çevirmek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. 1. etapın tamamlanması şubat 2017 ; tahmini kira geliri 1000-1100 tl ; proje tamamlandıktan sonra min satış rakamları 265-285.000 tl. link beşköprü projemizi inceleyebilirsiniz. Ayrıca Zekeriyaköydeki 14 villalık projemizinde yapımı devam etmekte. Siteden detaylara ulaşabilirsiniz. Uskumruköy köprü çıkışında , uskumruköy kavşağındadır projemiz. teşekkürler :) Normalde karlı projeymiş ama daha düşecek fiyatlar. ;) Yinede salak saçma banka faizleri ile sakaryada olasam düşünebilir bir proje. (Kira getirisi doğru ise) daha düşmez abi fiyatlar.. dip seviyede artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 bahçeköy istanbul olmuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 etiler bölgesinde kentsel dönüşüm falan başlayacak diyorlar bakalım orada fiyatlar nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 suBzer0 said: Remus said: suBzer0 said: Sakaryadaki yapımı devam eden projemizden satışlarımız devam ediyor. 3+1 130 m2 dairelerimizin liste satış fiyatı 244.000 tl; stokla sınırlı sayıda dairelerimizde fiyatları 214.000 tl ye çektik kısa süreliğine. Mevcut piyasa darlığından dolayı oluyor tabi bunlar , bunu fırsata çevirmek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. 1. etapın tamamlanması şubat 2017 ; tahmini kira geliri 1000-1100 tl ; proje tamamlandıktan sonra min satış rakamları 265-285.000 tl. link beşköprü projemizi inceleyebilirsiniz. Ayrıca Zekeriyaköydeki 14 villalık projemizinde yapımı devam etmekte. Siteden detaylara ulaşabilirsiniz. Uskumruköy köprü çıkışında , uskumruköy kavşağındadır projemiz. teşekkürler :) Normalde karlı projeymiş ama daha düşecek fiyatlar. ;) Yinede salak saçma banka faizleri ile sakaryada olasam düşünebilir bir proje. (Kira getirisi doğru ise) daha düşmez abi fiyatlar.. dip seviyede artık. Satamazsan kaç ay dondürebileceksin? 1 yıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ben umudu kestim cidden bizim gibi insanlarım aileden birikimi yoksa alacağı ev 20 senede 450k'lık maltepe apartman dairesi olur. dev hastalık falan çıkmazsa 20-30 sene daha kiracı yaşayıp elden düşünce steam çalıştıracak kadar bir gelirim olsun yeter. seele de öbür topikte baba parasıyla yardırıyorsunuz diye rage açmış dokundu o da... olsa da yardırsak keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 hangi topikte le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Burger King de işe başladım mı ne.İnsanların babası zengin olunca millet niye böyle başka gözle bakıyo anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 suBzer0 said: Sakaryadaki yapımı devam eden projemizden satışlarımız devam ediyor. 3+1 130 m2 dairelerimizin liste satış fiyatı 244.000 tl; stokla sınırlı sayıda dairelerimizde fiyatları 214.000 tl ye çektik kısa süreliğine. Nakite 200 olur o olur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 deraile girmeyin abi gereksiz kişisel konular üzerinde plix millet birbirine giydirmeye başlıyor sonra gereksiz shit posting okuyoruz sayfalarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 shit postinglerimizi istanbuldaki konut durumlarına saklayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-bosphorus-city-satilik-gole-sifir-yali-dairesi-1.000.000tl-310573100/detay Bıngıl sende al şu evi tatava yapma mis gibi çakma boğaz manzaralı işte. Bırak etiler metiler ayaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 goldbären said: bana birisi şunu söylesin. katlar arası, daireler arası ses yalıtımı yapan tek bir allah bina var mı istanbulda? Bundan ben de muzdaribim. Ara sokak müteahhitlerinde yoktur diye düşünüyorum. Ancak ismi olan projelere bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Benim eski evde vardı. 5 yıl oturdum, sadece bir kere üst kattan ses duydum, onda da koç burssuzlar tangalı kızlarla parti veriyordu. Uyarmak için yukarı çıktım ve uyardım kızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ginaly, kendin de uyarılmışsın belli ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 bırader tuzlada teknıkyapını evlerınden aldı onlarda var abi zaten bişiden feragat etmeyim diosanız istanbulda alacagınız evin fiyatı 700k falan. hayat bu, ya çok paranız var ya da feragat etceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ses yalıtımı özel olarak yapıyorlar mı yapmıyorlar mı bilmiyorum ama asmolen döşemeli evi tercih ederseniz sesi daha az geçirir. yeni yapılan inşaatların çoğunda kullanılıyor. ayrıca tavandan kiriş de sarkmaz. göz zevkiniz de bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ben bi ara öğlen sadece çorba içip artan yemek ticket parasıyla araba almaya çalışıodm RamsesII said: 2 biranın hesabını yapar duruma geldik olaya bak yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Suark said: Bunun dışında, Kocaeli,sakarya,görükle gibi yerlerden 70-80 civarı öğrenci evlerini alıp 700 civarına kiraya verebilirsiniz. 30k paran var diyelim görüklede 70-80e ev bulup 700kira varsa göster hemen gidip alayım =) 100den aşa ne yazıkki pek ev yok kiralarda 500-700 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 tabı takıp etmıorm pıyasayı bıde orda cok ev olmustu daha ben cıkarken sakarya kocaeli daha mantıklı gibi. Sakaryada tepede bi üni var orda bisürü ev vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Valvyn said: https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-bosphorus-city-satilik-gole-sifir-yali-dairesi-1.000.000tl-310573100/detay Bıngıl sende al şu evi tatava yapma mis gibi çakma boğaz manzaralı işte. Bırak etiler metiler ayaklarını mm aragon emlak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ginaly said: Benim eski evde vardı. 5 yıl oturdum, sadece bir kere üst kattan ses duydum, onda da koç burssuzlar tangalı kızlarla parti veriyordu. Uyarmak için yukarı çıktım ve uyardım kızları. Sarıyer Maden'de miydi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 oh..hala parti devam ediyor deme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Yatırımlık için Sakarya ve Kocaeli güzel. Sakaryadan 1 ev aldım tek tapu 3 daire şeklinde. İçi eşyalı kiraya veriyorum. 3 kiracı var. Güzel de kira getiriyor. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 maliye ve belediye'ye haber veriyorum ama güzel fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar