Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskiden metal parçalar çok sert hissedilirdi.

sostizm

Öne çıkan mesajlar

kayserili said:

Herkesin zevkine ve fikrine saygı duymak lazım ama rockçı metalci tayfayı anlamıyorum. Başınız agrımıyo mu bi yerden sonra? Hayır Barış Manço falan da dinlemiyosunuz ki abi böyle yavaştan vursun kafana kafana, içine işlesin.

Of o cazlar blueslar mahvediyo beni.

şu da 1987den. yakın zamanda asansör müziği olacağını sanmıyorum.

tabii metalde eskisi kadar bir şok değeri olmadığı kesin.

Sosyal ağlarda paylaş

Az önce spotify listemde parça ararken aynı durumdan muzdaripdim , bi açtım paticik'i bu başlığı gördüm bu kadar da tesadüf olur yani... :)
Sebebini bilmiyorum istediğim sertlikte o hoppidi hoppidi hadi mosh pit yapak modunda parçalar bulamıyorum Lamb of god walk with me in hell'in live @download versiyonu bile kesmiyor artık yeni gruplardan five finger death punch biraz idare etti ama embesil politik görüşleri ile bi yerden sonra soguttular kendilerini
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü bu gruplar ilkti. dinleyicilere ilk kez yeni bişe sundular. şimdi piyasa genişledi ve normal ve sert tonlar iyice ayırt edilmeye başlandı. mesela benim için megadeth artık bumbastik müzik yapıyor. sert değil. şarkı sözleri bile romantik neredeyse sdfs

günümüzde sert müzik denince benim aklıma mesela Behemoth geliyor. buram buram satanizm kokuyor şarkılar da sözler de şovlar da. bkz. alttaki parça mesela. şarkının sonu müslimlerin çok hoşuna gidicektir sdfs

http://www.youtube.com/watch?v=zzz0YVEgT5U
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...