Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskiden metal parçalar çok sert hissedilirdi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm...kadıköy anadolu lisesi 91 mezunu bir vatandaş olarak derim ki.....

metal müzik dediğin metallica olur, megadeth olur, metal church olur, motörhead olur, testament olur, accept olur, manowar olur. hadi helloween olur, iron maiden olur, slayer olur, DORO olur, running wild olur, tabii ki o dönemde çok dandik bir albüm çıkartmış olsa da akmar pasajında enseye tokat,g.te parmak olduğumuz pentagram ve tabii whisky olur, dr. skull olur...

dinlemediğim ama acaip yaralayıcı,kafa-beyin zonklatıcı nice sert gruplar vardı. siz yazarsanız "he,o işte derim".eyvallah...

kiss ne lan?
Mesaj tarihi:
2010daki sonisphere'de dinlemiştim ilk defa accept'i, hayatımda gördüğüm en iyi canlı performanstı resmen sound falan her şey 10/10'du.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

glam rock nasıl sertti lan
glam rock yazdın mı hiç youtube a
parlak taytlar felan abi glam rock
kiss bildiğin poserlığın doruk noktası

http://45.media.tumblr.com/fc0e83f46ea3667d206df4bd4d20300c/tumblr_mtq7clXDuL1rikwsko1_400.gif
Mesaj tarihi:
kayserili said:

Herkesin zevkine ve fikrine saygı duymak lazım ama rockçı metalci tayfayı anlamıyorum. Başınız agrımıyo mu bi yerden sonra? Hayır Barış Manço falan da dinlemiyosunuz ki abi böyle yavaştan vursun kafana kafana, içine işlesin.

öh tarhana kustum ya
Mesaj tarihi:
Kurutulmuş tarhana var da kim yapıcak abi ? üşeniyorum. bilmiyorumdum zaten önce suda biraz ezmek çözdürmek gerekiyormuş. ben bi yapmaya çalıştım sarımsak, salça kavurup 3*4 saat kaynattım en az . ama güzel olmuştu. Biri yapsa da içsek.
Mesaj tarihi:
ya ezogelin ya kaşarlı domates diyorum abi. mercimek ve kremalı mantar da baya iyi aslında da işte, ruh halime göre değişiyor hangisini en çok sevdiğim.
  • Yeni Oluştur...