dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 duvara mi? hmm belki de aradigimiz cevap budur!!! isid gibi patlar gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 hayatı sevene kolay sevmeyene zordur.Sevmeyen adama herşey zor gelir.Umutsuz vaka gibi hayattan bi beklentisi olmayan, boş yaşayan insana hayat zor gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 hayat kolay, mutluluk bir hedef değil. sadece hayatın gerçekleriyle barışık yaşamak lazım. arada kendini mutlu hissettiğin anların kıymetini bilmek yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 hayat kolay diyen adamın ya sancaktepe de arsası vardır şu an teknik yapı üsütne site kuruyordur, ya da müteahhit veya galeri sahibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 yada vulva vajen filan vardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 senko said: hayat kolay diyen adamın ya sancaktepe de arsası vardır şu an teknik yapı üsütne site kuruyordur, ya da müteahhit veya galeri sahibidir. hayatın zorluğundan kasıt ne ki? günde 3 lokma ekmek, 3 lokma su ohh mis gibi hayattasın işte ama bunu bulamayan insanlar bile var. zorluğun %90'ı bizim yaşamaya çalıştığımız hayatlardan kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 senko said: Seele said: senko said: ben beklentilerimi çok düşürdüm hala mutsuzum. olay beklentilerde değil. sunu acar misin? hani neydi beklentin nereye düsürdün? amazon'du şimdi yurtdışı olsun da neresi olsun modundayım.burasi amazon'un zulmunden ve san jose'nin yasam zorlugundan kacip gelenlerle dolu musteriye ne kadar iyiyse calisanina o kadar kotu bi sirket diyorlar. alip bi de san jose'ye atiyorlarmis millet maasin yarisini 3 metrelik apartman dairesine yatiriyormus falan.. uzulme bence o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 şu hayatta sürdürülebilir mutluluk diye bir şey var mı ben onu merak ediyorum. yoksa dandik hayatın içinde anlık mutluluklarla tatmin olmayı öğrenmek zorunda mı insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 http://www.theworldin.com/article/10549/europe Şundan sonra bu ülkede zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Black-ice said: ben baya mutluyum ya. insanı ne mutlu ne mutsuz ediyor sebebini bilmiyorum sormayın. derdim yok heralde ondan. maaşım desen az, eve çıkmak istiyorum çıkamıyorum. da bunlar problem değil lan. yani hayatını etkilemiyorsa değil. her an bi dert çıkıp hayatım mahvolabilir. bunun bilincindeyim baya. bu da bi boost. bi kız arkadaşım vardı 2009da. kızdan ayrıldığımdan beri baya mutluyum mesela. 6 sene olmuş düşün. galba o olaydan sonra hiyit hirşiyi riğmin gizil felsefesi ruhuma işledi. sonra da mesela 2012'de başka bi kız arkadaşımdan ayrıldım biraz kötüleşti ondan sonra. tamam buldum yazarken sebebini. kızlarmış. kapatın topiği. herkes tinder kursun. (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 " Hiçbir kere hayat bayram olmadı ya da Her nefes alışımız bayramdı Bir umuttu yaşatan insanı Aldım elime sazımı " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Black-Ice yazmış ya. Hayranım böylelerine nasıl kolay lan? ya da mutlu Maaşım nispeten az, eve çıkmak istiyorum ev bulamıyorum ayrıca cesaret edemiyorum. İşim rahat ama sürekli bir show var. İnsanların kendini göstermesine dayanamıyorum Yalnızım. evlenecğeim kız ayrıldığından beri saçmayım. Nazımı geçirecek kimse bulamıyorum sanırım bu yüzden. Şu saatten sonra kariyer anlamında da ilişki anlamında da çok karanlık ve karamsarım. inanılmaz mutsuz ediyorum kendimi. tarifi yok. her gün mutsuz olmak için sebep bulabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 sürekli o nicki görünce de bi mutsuzluk kaplıyo olabilir seni. bLackcha0s said: Black-Ice yazmış ya. Hayranım böylelerine nasıl kolay lan? ya da mutlu Maaşım nispeten az, eve çıkmak istiyorum ev bulamıyorum ayrıca cesaret edemiyorum. İşim rahat ama sürekli bir show var. İnsanların kendini göstermesine dayanamıyorum Yalnızım. evlenecğeim kız ayrıldığından beri saçmayım. Nazımı geçirecek kimse bulamıyorum sanırım bu yüzden. Şu saatten sonra kariyer anlamında da ilişki anlamında da çok karanlık ve karamsarım. inanılmaz mutsuz ediyorum kendimi. tarifi yok. her gün mutsuz olmak için sebep bulabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 mutluluk icimizde sdfssda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 yazmadım ama mutlu olmamla ilgili bi teorim var. ben de emin değilim ama o yüzden yazmadım ama yazayım teorilerimi ben. hedeflerim var. hep hedefim oldu hayatta. bir de çok hayalperestim. bu ikisi güzel bi karışım. bi hedefi peşlemek mutluluk veriyor bence. bi amacın falan oluyor. o yüzden mutsuz olmaya fırsatın olmuyor. mesela işte maaşım az dedim. ofis açıcam 1-2 sene içersinide. hedefim o işte. onun için uğraşıyorum. para biriktiriyorum, müşteri topluyorum. hayal kuruyorum ofisle ilgili fln. ev içinde aynısı geçerli. 3 senedir falan eve çıkmak istiyorum. askere gidene kadar bu sadece hayaldi. askere gitmemdeki bir çok sebepten biri de evdi. şuan mesela daha solid bi hedef. sadece para engeli kaldı önünde yani. onu da aşmak için para biriktiriyorum mesela. bi ay 300 olsun bi ay 1000 olsun. hep böyle o hedefe yaklaştıran ufak hareketler mutlu ediyor. yani canımı sıkan şeyi düzeltmek için bi hedef belirliyorum öyle olunca o şey o kadar canını sıkmıyor diyebilirim. teori bu sadece tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Bu baslık garbage degil lan.Rakı bulun bana Zor olunca güzel , kolay olunca sıkıcı oluyor en azından benim için öyle oldu.Kolay ve güzel olsun die ugrasıyorum ama olmıcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 amaaan ver beline odunu hayatin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ayda 1000tl biriktirebiliyor haci adam. sonra "ya ben mutluyum ama siz nasil mutlu olamiyorsunuz" la bi git! maslow duysa piramiti bi tarafina gomer, ters tarafindan hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 adamin amaci var abi..birseyler icin yasiyor iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 e amacin oldugu halde mutsuz olabilirsin. cunku genel ihtiyac ve sartlari saglama ihtimaline dahi ulasamiyorsundur. kolay diyen adamin derdi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 mutluluk nedir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Turkiyede yasamak zorunda olmak, basli basina bir mutsuzluk sebebi.Daha dogrusu bu kadar magara insani ile birlikte yasamak , her gun trafikde,is yerinde, orda burda zorunlu olarak iletisime gecmek insani hayattan sogutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 dasaaa said: ayda 1000tl biriktirebiliyor haci adam. sonra "ya ben mutluyum ama siz nasil mutlu olamiyorsunuz" la bi git! maslow duysa piramiti bi tarafina gomer, ters tarafindan hem de. lan gece gece götünle mi okuyosun abi ya ben ne zaman dedim ben mutluyum siz niye olamıonuz diye. derdim yok mutluyum işte dedim önceki postumda hatta yarın bi şey olur 60 sene mutsuz olurum. özellikle yazdım belki de genel olarak mutluluğumun sırrı sürekli bi hedefimin olması olabilir ben de bilmiyorum diye. ayrıca 1000 fln atamıyorum. maaşım az dedim amk önceki postumda. duysa çoğu kişi bu paraya çalışılır mı der. ofis açacağım için şuan en faydalı iş az maaşlı iş olduğundan mecburum. ayda yılda dışardan iş alıyorum da oradan atarım atsam atsam 1000 onu yazdım. bazen eksiye düştüğüm oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 eve çıkamamak ayrılmak istediğin evdeki insanlarla mutsuzsan falan, maaşın az olması da ev geçindirmiyorsan falan dert değildir zaten. benim hedefler daha iyiye ulaşma hedefi hep. herkeste olduğu gibi. bu da bi mutluluk boostu yaratıyor illa heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 balboa reisi dinleyin kendinize gelin :P [video]http://youtu.be/D_Vg4uyYwEk?t=1m38s?feature=oembed" width="459"> ailesi sayesinde istedigi lukse ulasabilen calismak zorunda olmayan insan icin hayat kolay. günde 8 10 saat calisip faturalarını, kirasını anca ödeyen adam icin hayat zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar