atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 bu mars kücükken travma geçirtirdi bana, son kısmı şöyle unutamıyorum 'ölmediiiiiiiiiin ölemezsinnn ölmedinn ölemezsin' bu nasıl bişeydir yani aklım hala almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 marş değil şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Travmayı böyle bir şeyden geçirdiysen zor bir hayatın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ne alaka ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 andımız kadar bana saçma gelen şey yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 http://m.youtube.com/watch?v=Zf-pq97NVW8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Llama said: andımız kadar bana saçma gelen şey yoktu cuma günleri okunan istiklal marşı da çok saçmaydı. pazartesi okumak o kadar saçma değildi bak haftanın ilk günü geç kalanlara yarardı ama cuma günkü saçmaydı. bi futbol maçı bittiğinde tekrar dizilip marş okumaya benziyor lan çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Drall said: http://m.youtube.com/watch?v=Zf-pq97NVW8 ellerinde küçük türk bayrakları AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Llama said: andımız kadar bana saçma gelen şey yoktu Hepiniz kucuk birer Baran'diniz tabi. Andinizi ogrendiginiz an sacma gelmisti, olamaz, bizi boyle asimile edemezler demistiniz. Andinizin sacma oldugu dusuncesini o anda tamamen kendiniz dusunup o andan itibaren oldugu sekilde kabul ettiniz ve ilkokulun ilk gununden itibaren bu konuda cevrenize sikayetler yagdirdiniz. Cunku hepiniz cok akilli, anasinin karnindan 35 kilo beyinle cikmis tiplerdiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Yersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Lol yıl 2015 andımızı uzun cümlelerle laf sokmaya çalışarak savunan var Sana bir adet siyah önlük ve küçük türk bayrağı armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Yil nerdeyse 2016, hala okudugunu idrak edemeyen kazik kadar herifler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Abi modsun diye tepeden tepeden konusma. Sonra elestirdiginiz seylerin aynisi oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Yazilip cizileni modlukla ya da tepeden bakmakla nasil bagdastirdin cozemedim ama cok yanlis gelmissin sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Di gene haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Gayet hakli bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Di haklı. Andımız bana saçma geliyordu demek komik gerçekten. O dönem içerisinde bırak bebeyi şebeyi aşırı sol ve kürtçüler dışında bu düşünceyi benimseyen yoktu. Toplum mühendisliği böyle birşey abi. Bayram yasaklarsin, anıta çelenk koymayı yasaklarsin, milli değerleri ince ince yavaş yavaş basitlestirirsin , içini boşaltırsin sonra 30 kusur yaşındaki adam bile ilkokulda o bilinçte olduğunu ve saçma buldugunu söyler. Ben 6 yaşımdan beri metal dinliyorum demek gibi birşey bu. Ha bide şu andan kaldırması tamamen açılım gereği malum kesimin talebiyle yapıldı. Onun dışında kimsenin rahatsız olduğu falan yoktu. İçeriği zaten vatan, millet sevgisi, çalışmak etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 siz dusunememis olabilirsiniz o yasta ama varligim turk varligina armagan olsun diye sacma sapan bir cumleyi garipseyen bebeler hep vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 banada okulumuzda mescit olmaması çok saçma geliyordu. neyseki şimdi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 di said: Cunku hepiniz cok akilli, anasinin karnindan 35 kilo beyinle cikmis tiplerdiniz... şart değil ki. çocukken epey bir şey saçma geliyor. okul boyunca "gerçek hayatta bu ne işimize yarayacak" diye soranlar hep çocuk, valla çok işinize yarayacak diyenler büyük misal. çocuk dediğin andımızda da güler namazda da güler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 üşenmeyip yazıcam ilkokul 2de mi 3de mi neyiz, ders türkçe, kitaptan "Anadolu" isimli bir hikaye okuyoruz, hikayeye göre türk askerleri ilk kez bu topraklara geliyorlar, çok susuz kalıyorlar falan, sonra bir köye varıyorlar, yaşlı bir kadın bunlara ayran veriyor, mataralarına sırayla döküyor ayranı testiden ama testideki ayran hiç bitmiyor, mataralar da dolmuş, "Ana dolu" diyip duruyor askerler ama kadın gene dolduruyor, sonra işte bu ülke Anadolu ismini alıyor. Hikaye beni şoka soktu açıkçası, hocaya soru sormaya başladım 1)O zamana kadar ülkeye kimse isim vermemiş mi? 2)Bu ülkede daha önce kim yaşıyormuş? 3)İlk gelenler asker olduğuna göre biz gelip bu ülkeyi istila mı etmişiz? O zaman buraya nasıl vatanımız diyoruz? 4)Yaşlı kadın niye düşman askerine ayran veriyor? Türkçeyi nerden biliyor(hikayede askerlerle kadın arasında diyalog var) Öğretmenim delirdi, bu vatanın bizim olduğunu, bizim işgalci olmadığımızı falan haykırdı, beni baya azarladı, sonra ders devam etti. Eve gelip anneme sordum aynı soruları, o da saçmasapan cevaplar verdi azarladı, ısrar edince de biraz tartakladı asdkjahdkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 bizim ilkokulda da vardi boyle bi cocuk bonzaiden gitti sonra edit: her andimiz okunurken tersten soyluyordu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 unutma, unutturma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 beyni sorgulamaya yeten bir çocuk varmış demek sizin okulda, tabi şaşırtıcı değil, bi araştırma vardı türkiyede eğitimli alakalı Öğrencilerin %30u bir halt öğrenmiyor %50si anlatılanı ezberliyor %15i anlatılanı anlıyor %5i anlayıp sorgulayıp sonuç çıkarıyor gibi bi sonucu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar