burcay26 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Asus firması Asus ROG SWIFT PG278Q 27"(sanırım) model monitörün kutusunda kullanıcıları için hediye olarak Asus Gladious Rog mouse hediye ediyor ve bu hediye karşınıza sürpriz olarak çıkıyor. Bunun farkında olan bazı firmalar ise içinden bu mouseleri çıkartarak kampanyalı gibi satışa sunuyor sözde %55 indirim ile. Kampanyayı görünce firma ile iletişime geçtim ve içeriğini sordum bana full içerik diye anlatıldı yedek kablo, omronlar, stickerlar, mouse çantası vs.vs... Direk geçtim siparişi ve ertesi gün mouse geldi. Kötü bir küçük siyah kutu görünce çok şaşırdım içini açtım ve sadece 1 mouse ve kitapçık... Firmaya geri dönüş yaptım olayı anlattım geri dönüş yapacağını söyledi ve tedarikçiyi aradı bu sırada ben mouseyi inceliyorum alt kısımında (NOT FOR SALE) yazıyor. O anda olayın ne olduğunu anladım. Satın aldığım yer ve satan başka bir firma daha tedarikcisinin ismini söylemiyor fakat türkiyede 3 adet tedarikçi olduğunu söylediler.Bu 3ü arasında sözde en büyük olan yapmış bunu.. Neyse arkadaşlar uzun lafın kısası benim düştüğüm duruma düşmeyin diye yazmak istedim. Mouse güzel mi? evet güzel bir steel series rival eder mi? artılarıda var, eksileride var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 çok ayıp etmişler burcucum konunun arkasını bırakmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcay26 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Liebe said: çok ayıp etmişler burcucum konunun arkasını bırakmayalım. burcu kim la göster bende sarkayım :D ıausjıdjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 geçmiş olsun burcu sana 1 doz ''enter'' tuşu yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 eşantiyon mouse'u steelseries rival ile kıyaslamaya çalıştığın için ben de bir doz akıl fikir yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Abi böyle ucuza birşeyler alıyorum diye dolandırılan adamlara çok gülüyorum ya. Bunların en başında da anhora geliyo tabi. Oh olsun abi size, sizden daha çakalı dolaşıyo internete hey gidi hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcay26 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 -Crawler- said: Abi böyle ucuza birşeyler alıyorum diye dolandırılan adamlara çok gülüyorum ya. Bunların en başında da anhora geliyo tabi. Oh olsun abi size, sizden daha çakalı dolaşıyo internete hey gidi hey. her türlü kârdayım. gerekli konuşmalardan sonra ürünü beğendiğimi iade etmek istemediğimi ama aparat konusunu çözmek zorunda olduklarını söyledim onlarda saolsun seçtiğim bir üründe sağlam bir kıyak geçecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 bliksem said: eşantiyon mouse'u steelseries rival ile kıyaslamaya çalıştığın için ben de bir doz akıl fikir yazıyorum rival allah mı başka mouselarla kıyaslanmıyor anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcay26 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 bliksem said: eşantiyon mouse'u steelseries rival ile kıyaslamaya çalıştığın için ben de bir doz akıl fikir yazıyorum eyw saolasın :) Bu alette boş değil yalnız az araştıralım lütfen. http://vr-zone.com/articles/asus-rog-gladius-gaming-mouse-review/84268.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 evga değilse bliksem sevmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 mouse güzelmis ben begendim. sorsan sanki milyon dolarlik turnuvaya katiliyor neyine yetmicek böyle mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Aynı monitörün 24" modelini aldım ben bir sene önce hepsiburada'dan. Ürün sayfasında Asus Echelon mouse hediyesi var yazıyordu, paketten çıkmayınca eksik ürün diye sistemden bildirdim, 3 gün sonra yolladılar. Şimdi kontrol ettim, kampanya var Rog Gladius veriyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Red_Skull said: evga değilse bliksem sevmez hayda neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 kalitesini bilemem ama steelseries rival'dan daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 bliksem said: eşantiyon mouse'u steelseries rival ile kıyaslamaya çalıştığın için ben de bir doz akıl fikir yazıyorum steelseries kim abi? asus diyoruz asus, kimki steelseries? kasıp 1 mouse yapmışlar başarılı marketingle satıyorlar, nedir yani allahın dandik firmasının mouseu, a4tech x7ye bile hype yapanlar var, asus candır. fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar