Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

malin onde gideni oldugumdan spoiler verdim, ustelik IP'mi bile degistirmeden yaptim

bedrifil

Öne çıkan mesajlar

Ahahah saglam rage yapmis, ben nadir fake spoiler sallarim bu defa tuttuysa ne yapiim :P filmle ilgili sifir bilgi ile attim tuttu

ep7 12 den tutmus tahmin spo

Abrams eudan bazi minor elementleri koriycaz dedi, star trekte yaptigi dangalakligi yapip reboot a gidip en populer karakterlerden birinin konsepti asspulliycagina ihtimal bile vermediydim, bende simdi spoillandim eheuehu, rage yapmis yoksa cidden adam khan mi cikio dedim :P

Senin algiliyamadigin iste ben filmi veya settingi kucuk gormuyorum, eu filan emin ol senden cok okumusumdur, favori karakterlerim hep disneyin cope attiklari arasinda. Rage filanda yapmiyorum topliyamazlardi EU yu. Ben olsam bende cope atardim, yuuzhan vong ile iyice fantastik kurguya kaydiktan sonra hikayeyi 3 film toparlamalari imkansiz otesi sirf, age of ultron tadi copluk olurdu max. Benimki tam bole havadan yapilmis bir tahmin "nede olsa bu kadar bariz bisi cikmaz" diye. George lucasin gereksiz editleri ve basibos yonetimi ile "kotu ruya gordum bari darkside a geciim" temali mizmiz anakin triologye gicikligim benim, olu ati tekmeleme sendromu oldugundan yazmiom daha :P

Filmi hala izlemedim, surda kendi sallamam disinda daha bi halt bilmiyorum, tahminler ustunden cadi avina gidiceksek yakalim direk forumu, surda kac releasei atlattik beraber 15 senede, ep3 gala gecesine gittim, iron man 3u disarda 2 haftami ne once izledim orda bile yazmadim. Oyun releaselerinde modu oldugum bolumde senenin en bekledigim oyununu haftalar once leakde. spoilladi bizim arizali spoiler makinasi senaryus, sikayet gelmeden kendim gizledim check edip sakami diilmi diye.

Kac tane IP tanitim topigim vardir, kac kisiye ne tavsiyelerde bulundum falan filan, mangasini okudugum yiginla anime var gene spoiler yazmisligim yok embesil shounenlerde bile, bole gag bolumlerden bile manga karesi verirken ozen gosteririm istemeyen bakmasin diye. Meshur kitaplari westeros "mainstream" olmadan okudum tek spo yazmisligim yok dizi topigine filan, nede spark gibi her bolum sonunda "kitap daha iyi" diye saltim var. ha yarin john snow stannisin oglu cikarsa saydirirsiniz gene "sisko kitabi yazmadan pgrenmis butun dunyaya spoilladi" diye :P

Tesekkurler abrams!
Ders oldu bana, kazara spoilladigim varsa cok ozur dilerim burdan ciddi ciddi, bariz olsada yapmamaliydim bi bok bilmeden. yarin oburgun abramsa kotor reboot yaptirirlarsa "basrol oyuncusu revan cikiyor" yazmicam kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle film dizi vs beklerken ekstra dikkatli olmak gerekiyor. ekşiye, twittera(takip edilen mal biri varsa) falan girmemek lazım.

burayı genelde güvenli bölgelerden sayıyordum ama denk geliyor ve anladığım kadarıyla "izlemedim görmedim atıyorum lol" ön yazısıyla yazınca bişey de olmuyor. izleyene kadar açmayız olur biter. problem yok, bilelim yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle;

Laurelin said:

eu filan emin ol senden cok okumusumdur

lol tabi ki de

güzel yazmışsın ben kötü bişi yapmadım temalı yazını ama üstüne gidip tekrar izlemeyen adama spoiler yapmışsın.
o yüzden sonunda özür dilemene rağmen bir wot daha yazıyorum.

kendini aklamaya çalıştığın 2 post var benim takıldığım ikisinde de tahmin olduğunu belirten bir öğe yok bile üstelik.

said:
Istediigniz kadar kasin, interneti komple kapamaniz lazim eheuehu, banner alan sapiklar bile var luke un olayini spoillamak icin :3

yazıp altına BENCE, BÜYÜK İHTİMALLE falan gibi bişey yazmaya bile lutfetmeden direk spoilerı vermişsin. onun bir tahmin olduğu aklıma bile gelmedi. sırasıyla önce troll mü dedim, sonra ama çok da mantıklı? diyip en son ama böyle ulu orta nasıl yazabilir yapmaz öyle şey o kadar da ayı değildir deyip kapatmıştım konuyu ama ayılığın konusunda yanılmışım belli ki.

hala salladım tuttu ne yapayım konseptinde yazıyorsun, anlamadığın şey bu benim umrumda değil. başından beri tek birşey diyorum NEDEN SALLADIN? sussan olmaz mıydı?

ayrıca şunu da belirtmek istiyorum bu kadar güzel sallamak da bir tür spoiler vermek değil midir? ben eu'ya senin kadar hakim olmadığım için neden filmimi tahmin ederek de olsa bok etme hakkını saklı tutuyorsun kendine?

ya işte dediğim gibi. neresinden tutsan elimde kalan bir konu laurelin.

ne kadar uğraşırsan uğraş varacağın en nihai nokta: "ya yaptım işte çok da umrumdaydınız" demek. de geç bence.
bencilsin, düşüncesizsin, empati denen şey sana pek uğramamış.

bunları da geçiyorum; filmi izlediğini söyledikten sonra yazdığın: (gerçi şimdi filmi izlemedim diyorsun onu da anlamadım niye gelip filmi izlediğini söyledin topicte??)

sw7 izlemeyen açmasın

luke han soloyu kesmeseydi iyiydi

de mi tahmin?
filmde olmuş bir olayı ucundan biraz değiştirip yazmak şeklinde şaka yapmanın amacı nedir? komiklik mi? eğlendiriyor mu seni?

empati yapıyorum bunu neden yapar bir insan anlamıyorum. eğlenceli mi geliyor sana filmde olan bir şeyi şakaymış gibi yazmak?

bu kadar mı senin sosyal bağ kurma yeteneğin?
filmi izledin mi izlemedin mi belli bile değil? izlediğini söyleyip spoiler şakası neden yapıyorsun izlemediysen?
Sosyal ağlarda paylaş

abi senaryoda jj abrams var, hani ben sw konsunu takip etmedim filme de gitmeyi düşünmüyorum ama bazı senaristleri iyi takip ettiğinizde ne yazdığı çok rahat anlayabiliyorsunuz bu jason statham, chuck norris, vs oyuncuların yeteneksizliklerinden ötürü en iyi yapabildikleri rolün üstlerine yapışması ve başka bir rol oynayamamaları gibi

arya sadece yazarları ve lore u iyi bildiği için iyi tutturmuş ha bu kadar sorun oluyorsa spoiler içinde yazsın bence de en azından forum içinde spoiler kullanımıyla ilgili bir üslup daha bulduk

tl, dr; sadece eserlerde olan olayları değil tahminleri de spoiler içine almamız forum için en iyisi olacak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...