Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

malin onde gideni oldugumdan spoiler verdim, ustelik IP'mi bile degistirmeden yaptim

bedrifil

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

horacegoesskiing said:

şimdi o karikatürün komikliği tartışmasız. spoilerı veren arkadaş da cezasını alınca işte o zaman, lüzumsuz hareketlerin sonucuna dair olarak topicin özeti olmuş olacak. bir temenni yani benimki.

biz yokuz o fotoda
ezilen çimler biz miyiz en son karedeki
ya da bisiklet miyiz biz

ben de onu çözemedim, spoyu veren rahatsıza bi şey olduğu yok banlanacağını biliyormuş zaten adam rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

butun gun hastanedeydim, kacirdik eglenceyi :(

black-ice ayri aglamis ama spoiler verdim diye, daha filmi izlemedim lol, terliyen zenci ve cakma vader disinda bilgim yok asdfafds

game of thronesda verirdim spoileri asil, stannisin john snowun gercek babasi oldugunu yazardim direk heh. kitap daha iyi oldugu icin dizi threadlerine bakmiyorum, dizide kitaptan iyi o yuzden onada bakmiyorum

tldr

kitabi daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

XLegolas said:

ned stark ölüyo beyler. kitaptan kesin bilgi

SPOILER ALERT!

ARKADASIM DAHA ILK SEZONU/KITABI OKUMAYANLAR VAR!!!11

brann in ensest ikizleri dikizlerken yakalanip ceymi tarafindan aptal oldugu icin kuleden atildigini bile yazmiycaksin

hatta a song of ice and fire da yazma, spoiler alert kocaman, ejderleri ve whitewalkerlari foreshadowliyor karakterlerle beraber, direk game of thrones diyceksin veya one wiener next to another wiener

http://www.youtube.com/watch?v=XifUlSyQ2CI
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...