horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Black-ice said: biz yokuz o fotoda ezilen çimler biz miyiz en son karedeki ya da bisiklet miyiz biz bisiklet. ya da fizik kanunları bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Heyvan gibi şey yapıyusunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Editor said: Sen komple anlamsiZsin onu napcaz beğenmiyosan ModeZ var kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Ben hiç izlemedim sw yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Black-ice said: horacegoesskiing said: şimdi o karikatürün komikliği tartışmasız. spoilerı veren arkadaş da cezasını alınca işte o zaman, lüzumsuz hareketlerin sonucuna dair olarak topicin özeti olmuş olacak. bir temenni yani benimki. biz yokuz o fotoda ezilen çimler biz miyiz en son karedeki ya da bisiklet miyiz biz ben de onu çözemedim, spoyu veren rahatsıza bi şey olduğu yok banlanacağını biliyormuş zaten adam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 butun gun hastanedeydim, kacirdik eglenceyi :( black-ice ayri aglamis ama spoiler verdim diye, daha filmi izlemedim lol, terliyen zenci ve cakma vader disinda bilgim yok asdfafds game of thronesda verirdim spoileri asil, stannisin john snowun gercek babasi oldugunu yazardim direk heh. kitap daha iyi oldugu icin dizi threadlerine bakmiyorum, dizide kitaptan iyi o yuzden onada bakmiyorum tldr kitabi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ned stark ölüyo beyler. kitaptan kesin bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Laurelin said: game of thronesda verirdim spoileri asil, stannisin john snowun gercek babasi oldugunu yazardim direk heh. yeni kitap mı çıktı lan o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ekşiden yedim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Yine bir lamer aşağılanarak yok edilmiş. Yayında ve yapımda emeği geçen forum büyüklerine teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 XLegolas said: ned stark ölüyo beyler. kitaptan kesin bilgi SPOILER ALERT! ARKADASIM DAHA ILK SEZONU/KITABI OKUMAYANLAR VAR!!!11 brann in ensest ikizleri dikizlerken yakalanip ceymi tarafindan aptal oldugu icin kuleden atildigini bile yazmiycaksin hatta a song of ice and fire da yazma, spoiler alert kocaman, ejderleri ve whitewalkerlari foreshadowliyor karakterlerle beraber, direk game of thrones diyceksin veya one wiener next to another wiener http://www.youtube.com/watch?v=XifUlSyQ2CI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Naptin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 çok iyi intro o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 en güzel ceza ifşa edilmesi olur. inada bağlayan adam evine kadar gider hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Yalnız Laurelin, verdiğin spo doğruysa (sanmıyorum ama belli olmaz) "....cem plot twistini artık senin ha" deyip kitabı klozete atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 red wedding sonrasi klozete atman lazimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Şimdi spo veren hayvanlar patlatıldı mı yoksa konuyu kitleyip baştan bi okuyayım mı? 2 gün kaymaya geldik onda da şansa aylardır ilk defa olay çıktı bölümde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=snF-FqfJna4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 asıl hesap sahibi kimmiş öm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 aramızda spoiler kavramını anlayamamış hayvanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 main hesabı merak ettim ben de niye saklıyorsunuz aşkolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 hala spoylır ehihi diye çeşit spolier yazanlara ıslak odun lazım. herkes okumuyor kitapları. esprili spoylır verince çok komik oluyor sanırım. ehehe çok komik. :ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Harbiden kimdi bunu yapan 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 guncel diye bi hreif var şurda https://forum.paticik.com/read.php?5,8229497,page=2#msg-8231174 o mu acaba Superonline topiğine yazmasını, 5 gün öncesine kadar yazı yazabilmiş olmasını falan düşününce bi bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Laurelin yapma pls... Bu arada buldum ben elemanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar