Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Olm bu nedir ya. Var mi burda da son bir kac gunde patates olan? Denemedik yontem kalmadi. Bu yasima geldim 4 gun suren ve her saniye tuvalate kosturan ustune deli karin agrisi yapan bi virus yemedim. Serum kahve kola haslama patttis denemedik yontem kalmadi. Doktor baya insan gelio dedi ayni belirtilerle. Benim yasadiklarimi birebir kuzenim kiz arkadasim arkadaslarim. Onlarin akrabalari arkadaslari falan da yasiyor. Musluk suyunda bi bok var diolar. Nasi gecer ibne sey bitirdi bizi fjdjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 kestane muz fln yavaslatir barsagi ha bi de ercefuryl (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Şimdi hayatını kurtarıyorum ve ömür boyu bana minnet duyarak geçiriyorsun. 1 kutu Reflor alıyorsun. 1 adet içiyorsun. İlk tuvalate çıkışında hiç bir değişiklik olmuyor sular seller götürüyorsun. Ama işte o ikinci tuvalete çıkışın yok mu.... Balta sapı balta.. İşin güzel yanı sadece 1 tane ile bunları yapıyor olması. Mucizeden öte bir ilaç. Gizli kalmış, keşfedilmeyi bekliyor. ekşi sana geri kalanı anlatacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 3 gundur gunde iki yane reflor aliyorum fjdjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 yogurt yiyin..sulari kaynatmadan icmeyin..hos sulardan bulasan ishaller genellikle yazin olur ama siz yine de kaynatin.. muhtemelen viral enf sebepli ishaldir o .usye yapan bazi virusler ayni zamanda ishal de yapabilmektedir..muhtemelen rota virustur..kasmayin yapacaginiz sey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 götün bozuk o zaman imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Haşlanmış patates Lapa pirinç ( yağ konmayacak ) Koyu cay Her yemek ardından bir cay kaşığı kara toz cayı yut. Üstüne su. her zaman işime yarayan yöntemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Kefir iç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Bana 2 yıl önce ağır mikrobik enfeksiyondan serum takılmıştır. Öle bir ishal sen düşün. 1 tane içtim kıçım tıkandı 3 gün. Alternatif yöntemleri hiç yazmayın. Adam Reflor içtim geçmedi diyor. İmkansız böle bir şey olamaz. Hiç bir yöntem seni kurtaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 nasıl bir mesaj ya o "balta".. sabah sabah ofiste bitirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 1 ay önce ben oldum hayatımda ilk defa böyle 4 5 gün süren ishal geldi başıma. Tuvalete gitmekten yoruldum artık otur kalk otur kalk spor salonunda bu kadar squat yapmıyorum ya. Geçen hafta da baldızı hastaneye kaldırdık o derece kötü oldu doktor aynılarını ona da demiş çok gelen var diye. Ben patates haşlayıp yedim Soda içtim falan öyle geçti. Bol su ve yoğurt da almak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 kizillelma said: Haşlanmış patates Lapa pirinç ( yağ konmayacak ) Koyu cay Her yemek ardından bir cay kaşığı kara toz cayı yut. Üstüne su. her zaman işime yarayan yöntemler Bu tarz yöntemler mide bozulmaları, üşütme ishali falan gibi durumlar için değil mi? Şebeke suyundan mikrop kapınca da işe yarıyor mu diyet değişikliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 "İshal amacı ile kullanılacak en mühim rehabilitasyonun yoğurt ve kefir tüketimini çoğaltmak ve muz, şeftali ve yağsız pilav-makarna, patates tüketimi olduğu bildiriliyor. Tedavi metodunda çocuğun vaziyetinin çok önemli olduğunu söyleyen uzman olanlar duruma yönelik ayakta iyileştirme yapılabileceğini söylüyor. "İshal bakteriyel bir enfeksiyon ise antibiyotik rehabilitasyonuna başlanmalı. Viral ise yardım tedavisi yeterli olacaktır. Vücutta su ve sodyum klorür kaybı oluşumu varsa ve kişi kusuyor ise hastanede damar yolundan sıvı/akışkan verilmeli, vücuttan su ve sodyum klorür kaybı var ancak ağızdan besin alımı iyi ise ev ortamında bir litre kadar kaynatılıp soğutulmuş suyun içine bir çorba kaşığı şeker, bir çay kaşığı sodyum klorür, bir çay kaşığı karbonat konularak yapılan ağızdan rehidratasyon tedavisi uygulanmalıdır. (Sodyum klorüre sofra tuzu denebilir)" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Bu mevsimde bulabilir misin bilmem de tam olmamış üzümü ezip Türk kahvesiyle karıştırıp içiyordum. Lanet bir tadı vardı ama iyi etmişti beni çocukken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Abi reflor niagara olan götü durduruyor diyorum, hala pattes dionuz ya. O kıçı kimse düzeltemez, üzgünüm. böyle bir feedback dünyada hiç bir ilaçta olamaz. https://eksisozluk.com/reflor--864244?p=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 diet degisikliginin amaci.. 1- yogurt gibi yararli bakteri kulturu iceren besinlerle bozulmus olan bagirsak florasinin kendini toplamasina yardimci olmak 2- yagli asitli vs gibi sindirim sistemini yoran besinlerden uzak durup sistemi dinlendirmek 3- bu arada elektrolit enerji vitamin ihtiyacinin da karsilandigindan emin olmakdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 boktan bahsettiniz, sınıf başkanı gelecek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 herkes bişey demiş ne enteresan şu internet ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 stormeagle said: götün bozuk o zaman imkansız. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ben de bi keresinde 6 gün sürünmüştüm ama vesileyle çayı şekersiz içmeye alıştım eheh. türk kahvesi+limon kombosu da yapabilirsin. yarım çay bardağı falan yeter tek seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 dana22 said: diet degisikliginin amaci.. 1- yogurt gibi yararli bakteri kulturu iceren besinlerle bozulmus olan bagirsak florasinin kendini toplamasina yardimci olmak 2- yagli asitli vs gibi sindirim sistemini yoran besinlerden uzak durup sistemi dinlendirmek 3- bu arada elektrolit enerji vitamin ihtiyacinin da karsilandigindan emin olmakdir.. Yani hastalık sürecini rahat geçirtmek desek yanlış olur mu? "İyileştirici" bir olay diyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 dana doktor, internet değil adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Lapa pilav yagsiz makarna yogurt bilinen her seyi denedim djdDj. Hayatim boyunca 1 gunde cog kahve yutup da gecmeyen ishal yasamamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 k1nJo said: türk kahvesi+limon kombosu da yapabilirsin. yarım çay bardağı falan yeter tek seferde. Bu bende de işe yaramıştı en son ama virüssel birşey değildi sanırım benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 abi sen de ne bulduysan yemişin. ben ishal olunca bi şey yemiyorum bildiğin geçene kadar. azıcık su içiyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar