Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 totemic said: buraya alışamayan kalmasın zaten. burası paticik. Black-ice said: "kimsi gilmisin biz iyiyiz biyli .s.s" .s.s.s..sssssssssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 birisi piticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 applev0dka said: http://www.elderscrollslegends.com/ bu ne abi ??? ESO'yu batırdık zarar ettik, HS efsane tutmuş onu kopyalayalım, hatta trailer videosunu bile aynı yapalım mı demişler lel ? hs ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 applev0dka said: http://www.elderscrollslegends.com/ bu ne abi ??? ESO'yu batırdık zarar ettik, HS efsane tutmuş onu kopyalayalım, hatta trailer videosunu bile aynı yapalım mı demişler lel ? tam anlamıyla ezmoney eso kitlesini tırtıklasa, ingame binek verse yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Arada esoya donsem mi diyordum, kart oyununu gordum hic donmem. iyice boslarlar esoyu. hep hsye paralari gomenler yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Wolas said: applev0dka said: http://www.elderscrollslegends.com/ bu ne abi ??? ESO'yu batırdık zarar ettik, HS efsane tutmuş onu kopyalayalım, hatta trailer videosunu bile aynı yapalım mı demişler lel ? hs ne hearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bingildak said: ney Telden yaziyorum. Noktalama aorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 kart oyunu ile mmorpg'i aynı ekip geliştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 LorneMalvo said: insanlara iyilik yapalım dedim gördüğümüz muameleye bak. tamam anlaşılan bu çoğunluk benle aynı fikirde değil. bundan sonra daha konu da açmam mesajda yazmam sorununuz çözülür. kızma hemen, alışıcan zamanla xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bingildak said: kart oyunu ile mmorpg'i aynı ekip geliştirmiyor. ben şirketten bahsediyorum, yerler ekibini, şu kart oyununun geliştirilmesinin esoyu etkilemeyeceğini mi iddia ediyorsun ciddi ciddi? o ekiplerin maaşlarını veren, ellerine olanağı vs veren aynı şirket değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 kart oyununun geliştirilmesi neden mmo ekibini etkilesin. maliyeti yok, kaynak istemiyor, tamamen başka bir alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 böyle bir kart oyununun yapılıyor olduğu bilgisi bile "adam gibi mmorpg geliştireceğimize hs çakması kart oyunundan para kazanma peşindeyiz" ile "elder scrolls franchiseını batırdık, geriye kalan kırıntıların peşindeyiz" arasında bir mesaj veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 yani sen kendi kendine mesajlar çıkartmak istiyorsan çıkart tabii de öyle bir çıkarım yapmak bence baya saçma. witcher'ın da kart oyununu çıkarttılar w3'den sonra. witcher başarısız olduğu için kart oyunu çıkartıp hs gibi yürümeye çalışıyorlar demek gibi bir şey asdasd. elinde lore varsa kart oyunu çıkartmak çok düşük maliyetli ve çok fazla kaynak ayırmadan yapabildiğin bir şey. sıfırdan lore kasmadıkları için var olanı kart oyunu haline getiriyorlar. ne mmo oyunun başarısızlığını gösterir ne de mmo geliştiren takımı etkiler. adamların mmo konusunda aldığı kararlar oyunun kendi contextinde önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 enteresan göze batan bir şey var mı aceba?hani kesin beklenmeli felan tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bıngıldak pardon abi ben senin kadar geniş kültüre sahip değilim oyun alanında dövme plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Hevesinizi baltalayan adamlık yapıyım; konuda ki her oyun doğmadan ölecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar