deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Emektar Iphone'umu satıyorum çok şükür. Eğer anasına, babasına, çocuğuna ya da kendisine uygun fiyatlı az hırpalanmış Iphone arayan varsa satabilirim. Fiyatını bilmiyorum, araştırmadım. 400 lira falan geçiyor içimden. Kulaklığı hariç, kutusunda falan göndereceğim. 3 senedir elimden düşürmediğim için biraz yıprandı, ekranında belli belirsiz bir çizik var, kenarları da aşındı azıcık ama iyi yine. Kılıfsız ama elden geldiğince temiz ve koruyuculu kullandım aleti. IOS 9.2 güncellemesi yüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 foto koyman yararina olacaktir pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 4s çok tatlı alet ya. aynı durumda htc desire 500 vereyim :P var emektarlığı bununda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Arkadaşın telefonundan falan çekerim yarın unutmazsam. DSLR makineme babam çöktü, senelerce bana laf eden adam emekli etti kendini, elinde kamera takılıyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ikisi de hazin sonu yaşadı. http://i.hizliresim.com/bMoEDY.jpg Beyaz olan avm nin yemek katından zemine düştü. (3. kattan) birinin kafasına gelseydi 5-10 yıl yemiştim muhtemelen Siyah ise normal sehpadan düştü. Nazar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 kızlar telefonların hikayesini sorunca havalı oluyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 e tabii. giriş kattaki adam silah çekti üzerine atladım, kurşun telefonun camına çarptı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 İstanbul da olduğunu tahmin ediyorum. Bugün verebilirsen gelip alayım 325. Fiyat az olabilir ama alıcı değilim. Uygunsa akşam geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Buyur gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 akirafes said: İstanbul da olduğunu tahmin ediyorum. Bugün verebilirsen gelip alayım 325. Fiyat az olabilir ama alıcı değilim. Uygunsa akşam geleyim. Istanbulda degilim, gelip gidiyorum ailem orada. Bir de ben de para ihtiyacindan satmiyorum; elimden cikarsa cikar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar