Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Evet, Başlıktaki gibi ürünler 0. i7 4790K versiyonu. Kutular açılmamış, sealları ve barkodları üzerinde. Amerika'dan alınmış. Fatura vs teslimi yapılacak dilendiği taktirde. Adet fiyatı 850. İStanbul/Ankara'dan elden teslim ya da havale/eft sonrası kargolama tercihimdir. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 http://4.bp.blogspot.com/-Lb3oP8otdHA/VdCp1Uq2RfI/AAAAAAAAEsA/f_mUSYahleA/s320/KEMAL_SUNAL_FAKIR.Gif iyi fiyat valla param olaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 250$ gibi iyi bir fiyata almış olsan. 100tl kar koyarak mı satıyorsun yoksa daha ucuza mı mal ettin :) fiyat iyi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Yurtdışına sürekli gidip geldiğim için ve gidenim gelenim bol olduğu için bu sefer bir arkadaşımı kullanarak getirdim. Black friday'de kapattık. ;) 6 tane vardı da, 2 tane kaldı. Belki dedim patiden isteyen olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 250$ dan ucuza mı aldın? İmkansız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 O civara evet, tax freeyi de unutuyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Çok tatlıymış fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Ticaret yapanın ne kadar para kazandığı sorulmaz ama muhtemelen az bi kâr koyduğu belli. Fiyat çok iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Bilale anlatır gibi anlatsanıza şu işlecinin ederini. Parça parça alıp bir bilgisayar toplayım diyorum da ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 tax free 15-20$ olsun. işlemciden kar edilmiyormuş ya öğrenmiş olduk :D ya şu an en ucuz microcenter satıyor zaten b.friday de 249$ görmüş. tax free eklenmemiş hali ile. tax ile düşse 230-225$ civarı almıştır. sattığı fiyat gayet makul. ihtiyacı olan alsın direk bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Yok ya çok bi kârım zaten. Maksat o valiz boş gelmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Pc toplamayı düşünen varsa, al bunu abi at kenara. Bu fiyata bulamazsin yani. Sonra anakart vs. toparlarsın pcyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 1 tanesi rezerve edildi bile pazartesi içün. Kaldı geriye 1, chop chop. Acele edin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Gozlerime inanamiyorum. 13 mesaj olmus ve kimse baltala(ya)mamis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konu azmi olunca o biraz zor. Eshi summonlayın övsün şunu da daha bi alasım gelsin lan nolur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ABİ DAHA DÜN ALDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 di said: Gozlerime inanamiyorum. 13 mesaj olmus ve kimse baltala(ya)mamis... Satıcı iyi, fiyat iyi. Adam en azından kar ediyor musun diye sorunca doğru cevap veriyor. Normal balta olmaması. Satış yapan herkes böyle olsun canımızı yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Yok ya, bi gariplik var. Sanki "pazar alani cetesi"nin tamami ayni otobuste gidiyomus da internetsiz kalmis gibi ortalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 PrudenT said: ABİ DAHA DÜN ALDIM :( iade et? Hepinize övgüler için teşekkürler, tim'e de övgüyü dodgelattığı için lanet gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Ahah sana mi giydiriyorum lan duduk. Basligin baltalanmamis olmasina sasiriyorum sadece. Daha dun isyan ediyodum mod bolumunde "yeter gina geldi bu tiplerden" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ama buraya bir mod lazım artık di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Bu arada işlemci anakart ihtiyaçlarını sorabilirsiniz bana, elimden geldiğince yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Global garanti var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Intel RMA var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 di said: Gozlerime inanamiyorum. 13 mesaj olmus ve kimse baltala(ya)mamis... Ben basliyorum. Yeni islemxiler cikacak cop olacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar