Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kış tatili kaça patlar?


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biraz tembel topiği oldu artık kusura bakmayın eminim çoğunuz yapmıştır direk yazıverir dedim.

hiç kış tatili yapmadım artık yapayım diyorum ama fakirim biraz
500tl fln ayırabilirim.

kaç gün ve nereye gidebilirim bir de neler yapabilirim acaba? (hiç bilmiyorum da ondan, snowboard var kayak var fln)

tşkür
Mesaj tarihi:
Kayak, snowboard için 500tl'ye ancak gittiğin yerden kiralayarak bir şeyler yapabilirsin. Kiralama kişi başı tüm ekipmanlar 100-150 tutar sanırım. Konaklamaya booking.com'dan bakarsın, yol vs. zaten nereden nereye gideceğine göre değişir.

Bunun dışında yeme içme kayak merkezlerinde yine yerine göre %30-%90 daha pahalı olur. Skipass vs. alırsan da bi 70-150 gider günlük.
Mesaj tarihi:
Kayak olmasın sırf kış tatili olsun 2 gün derseniz eğer, Kızılcahamam'ı tavsiye ederim. Kar yağarken açık havuzda sıcacık takılırsınız. Sıkılınca bungalowa gidip şömine başında şarap yudumlarsınız mis gibi.
Mesaj tarihi:
Seele said:

black-ice kanim sana isindi. sende de bes para yok. allahin pis culsuzu. ama büyük menedi cesaret patide o kadar zengin bebesi varken 500tl demek. respekt bro.


500den fazlası üzer
versem veririm de üzer :(
×
×
  • Yeni Oluştur...