Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 biraz tembel topiği oldu artık kusura bakmayın eminim çoğunuz yapmıştır direk yazıverir dedim. hiç kış tatili yapmadım artık yapayım diyorum ama fakirim biraz 500tl fln ayırabilirim. kaç gün ve nereye gidebilirim bir de neler yapabilirim acaba? (hiç bilmiyorum da ondan, snowboard var kayak var fln) tşkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 tek başına mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 malzemelerini almam poşetle kayarım dersen yeter o para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Kayak, snowboard için 500tl'ye ancak gittiğin yerden kiralayarak bir şeyler yapabilirsin. Kiralama kişi başı tüm ekipmanlar 100-150 tutar sanırım. Konaklamaya booking.com'dan bakarsın, yol vs. zaten nereden nereye gideceğine göre değişir. Bunun dışında yeme içme kayak merkezlerinde yine yerine göre %30-%90 daha pahalı olur. Skipass vs. alırsan da bi 70-150 gider günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Nereye gidebilirim demişsin, başlangıç için erzurum palandöken beginner pistler en ideali. Ankara'ya yakın olsun dersen kayserinin pisti hiç zorlamaz yine, öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 yani 2 gün kalabilir miyim gitsem 500tlye mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 black-ice kanim sana isindi. sende de bes para yok. allahin pis culsuzu. ama büyük menedi cesaret patide o kadar zengin bebesi varken 500tl demek. respekt bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 uludağa gidecekler için tavsiyeler var mı şuna dikkat edin buraya gidin şunu yapın falan gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bekle kartepeye yağsın kar günübirlik git kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Topic ninjalamadan iki kisi icin kayaksiz kis tatili onerisi de ben alabilirim. Kafa dinlemelik sicak sakin ortam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bi sn şimdi anlamış mıyım 2 geceliğine uludağa gidip kayak yapamıyorum di mi 500'e şimdi ben. 1000 fln tutar mı peki bu iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 mesela bu adam direkt iki kisi dedi. yer söyleyin param var tatilimi yaparim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Kaede said: Topic ninjalamadan iki kisi icin kayaksiz kis tatili onerisi de ben alabilirim. Kafa dinlemelik sicak sakin ortam lazim ya bu bana da olur ben de alırım bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Abi uludağ'ı boşver. 500'e kayseri'de 2 gün yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bence 500'e suratina soguk hava üflerler anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Kayak olmasın sırf kış tatili olsun 2 gün derseniz eğer, Kızılcahamam'ı tavsiye ederim. Kar yağarken açık havuzda sıcacık takılırsınız. Sıkılınca bungalowa gidip şömine başında şarap yudumlarsınız mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 2 gün için değmezki. puz pateni pistine gidip kay bence. aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Seele said: black-ice kanim sana isindi. sende de bes para yok. allahin pis culsuzu. ama büyük menedi cesaret patide o kadar zengin bebesi varken 500tl demek. respekt bro. 500den fazlası üzer versem veririm de üzer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Ben de sarikamisa baktim da oteller gecelik 300-450 filan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Uludağ da 500 liraya beceren de bi akşam yemeği falan yersin herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 tamam abi anlaşıldı gelir düzeyim henüz kış tatili yapabilecek seviyeye gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 erzuruma gidin ya. çok güzel yemin ederim hacı baba dan döner yiyin 4-5 tabak cağ kebabı götürün burma kadayıf dolma tatlısı mı ne ondan da yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 ücret nedir dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 500 liraya program var sabaha kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar