Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 donuste olm para kazaninca alcam onlari anca karar veriorm ben Gladmir said: E motor alacakti hani, onumu bunumu diye soruyordu, nerden cikti iran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Bu arada ofis full muhendis ama %60i kadin, sanirim daha ozgurler ofiste. Taksiler cok acaip, butun arabalar taksi tek mi toplumu gitmek istemene gore karar veriolar. Metrobus burdada var hatta dun trafige girmeyelim diye bindik aksam, metrobus cilesi aynen devam. internet evde yok simkart alabilirsem artik oyun moyun yapariz bisilerde girebilecgimi sanmiorm. filtreler yuzunden ul cok yavasmis bide mallar anca kursunlu benzin uretebiliolarmis hava ondan kirli. zehirli direk aslinda kirli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 adam o kadar yorum içinden motora cevap vermiş sdf. derken cevap gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 ya ninja cevap verebiliom ondan worde kopyalayip atiorm pek okuyamirom ofiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Suark ilk ev partisi deneyimini bizimle paylaşırsan seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 5 kusak tum sulaleni arastirmislardir simdi. her gun ne yaziyosun ne konusuyosun hepsine bakiyolardir. paticik diye gorunce de aha bu da gay cikti diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 yakmayin adamin basini..savak mavak ugrasmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Arkadas, ben kizlarin guzel oldugu yere tasinin diyorum, bizim sirket developer ariyo diyorum adam irana gidiyo aonra hava zehirli. Tabi zehirli olur lan iran orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 dev filan diilim ki yoksa gelirdim oralara yani var mi telekom isi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 fizban said: Arkadas, ben kizlarin guzel oldugu yere tasinin diyorum, bizim sirket developer ariyo diyorum adam irana gidiyo aonra hava zehirli. Tabi zehirli olur lan iran orasi. geliyorum bacanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 antik çağlardan kalma c c++ ile dev olnuyorsa ben geleyim olunmuyorsa pmp alanında iş aramaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 neden bu kadar dramatik başlıklar açıyorsunuz, gören de adam öldü sanacak. başı götü irana gitti, uçakla 1 saat mi 2 saat mi ne . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 fizban sen nereye gitmiştin? terör azarsa diye çocuk yapmadan kaçabileceğimiz ülkeler arıyoruz asdjoas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 o değilde şu iskandinav ülkelerinde olanlar kimlerdi yardım lazım az biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Sparkcaster said: fizban said: Arkadas, ben kizlarin guzel oldugu yere tasinin diyorum, bizim sirket developer ariyo diyorum adam irana gidiyo aonra hava zehirli. Tabi zehirli olur lan iran orasi. geliyorum bacanak Olm herkese bacanak diye yanlıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 @spark, hollandali kiz arkadas vaat etmiyorum. sadece bakabilirsin, tav zor. ama burada DEV'den UZUN'a inersin, o kesin. @bingil, hollanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Suark'ı yolda görmüşler, yanında iki hatun varmış taaaaaaşş Tekniker, teknisyen lazımsa ben geleyim? fizban said: Arkadas, ben kizlarin guzel oldugu yere tasinin diyorum, bizim sirket developer ariyo diyorum adam irana gidiyo aonra hava zehirli. Tabi zehirli olur lan iran orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=SU3quz8Tt5g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 @masakari; bizim sirket sadece knowledge migrant aliyor ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 tehran nights'i izledim, patice için bence rahat olsun hahahaha bu ne lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Hangi iran nights hocam akıllı olsun arkadaş dost tavsiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 underground partiler nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 valla iran kedisi de meshurdur ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Patice said: Suark'ı dun aksam İran'a uğurladık. Ne saçma ne zor işmiş. Bugün tüm gün uyku + 1 adet dizi + evde boş boş dolaşmayla vakti öldürdüm. İnternete bağlanamadığı için de konuşamadık çok uzun süre, flightradardan uçuşu takip ettim o_O evet, yaptım bunu. Çünkü üzgünüm de üzgünüm. Neyse yeni dizi? yeni oyun - tetris gibi salak oyunlar ama - ya da şuan hiç konuşamama ve evdeki düzene alışma konusunda öneri vs alabilirim :( güle güle gitsin gelsin bacım. geçen gün yazdım iran ile ilgili samimi gözlemlerimi. rahat ol. eşin hormonsuz tavuk, domates, salatalık, meyva, et yiyecek. içki uzun süre içmeyecek (ya da adamını bulursa çok az içecek). karaciğer dinlenecek bol bol. o düzenini kursun, sen de gidersin zaten 1-2 aya. sevdiğine alışmışlığın yerini dolduracak bir şey yok tabi,o konuda önerebileceğim hiçbir şey yok. ama sabır. sabır. benim 1 - 1.5 ay içinde gitme durumum var, gittiğimde de buluşur-görüşürüm suark'la eğer bana uyuz olmuyorsa. bakarım orada keyfi nasıl, oradaki arkadaşlarımın telefon nolarını falan veririm bir şeye ihtiyacı olursa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 B A C I M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar