Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Moonglow valisi vasmussen vardi bi de ne iyi adamdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Olympos ne boktan sharddı ya. Dünyanın en kötü emülatörünü kullanıyodu. Gece yarısı telefon geliyodu server çöktü diye. Neydi wolfteam miydi wolfpack miydi. Sphere olmasın diye yok işte develeoperlarından biri athenaların arkadaşı diye kurmuşlardı. Ne scripti var, elini nereye atsan bug, her gün 12 defa çöker. RunUo geldide huzur geldi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Furniture Dye Tub: Gavur yapıyor hoca. Zamanında biz yokkene Clean Up Britannia campaign die bişi çıkarmışlar. Çöp kutusuna bişiler atanlara biletler verilmiş. Aha o biletlerden belli bir miktar toplayınca bu tüplerden alabiliomuşsunuz falan filan. Yani artık yok böyle bişi. Rare item sayılmakta. Rare itemlar arasından bence en çok işe yarayannıda bu zaten. Carpenter olarak yaptıgınız zımbırtıların bazılarını bu boyama tüpü ile boyayabilirsiniz. O yüzden mümkün mertebe bu tüpe sahip olan birini bulun yada en iyisi bu tipe sahip olun. Absürd fiyatta satıyorlar Great Lakes shardında 1-1.5 milyon gp gibi fiyatları vardı. Ama bence değer. Alabiliyorsanız alın. Ha bide bunu kullanmak için bir eve sahip olmanız gerekmekte. Çünkü kullanabilmek için zımbırtıyı lock down etmeniz gerekmektedir ve birde o ewin sahibi olmanız gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Athena benim zirhi robu falan edit etmisti. Buyucu Cuppesi, bidik papucu falan yaziyordu itemlarin ustunde. GM yakinim olur diye dolasiyodum etrafta huehue. Bide Nebula forumlarinda moderatordum lan uzun zaman. Vay emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 en son açılan ethernass'da oynayan var mıydı ya? orada o kadar salakça şeyler gelmişti ki başıma hala hatırladıkça sinirleniyorum anasını satayım 11 sene falan oldu hala sinirini üstümden atamadım. hadi ben 16 yaşında falanım serverdaki admin dahil herkes 13- 14 yaşında falandı heralde. apache fln vardı buraya da üyeydi onun da kafasına sıçayım okuyorsa hala. silphatosla da bi boğaza bıçak dayamalı olayımız olmuştu o serverda ama baya salakçaydı ya asdf biraz benim suçum var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Esh said: fizbanın açtığı başlığa bak amk. "oyhnadhınız enh iyhi oyhun nhe?" diye başlık açan adam seneye profesor olacak ahaha lan sdfsdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 konu dışı'ndaki her şeyin uo'yla ilgili olması hsagdjasdghj (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Black-ice said: en son açılan ethernass'da oynayan var mıydı ya? orada o kadar salakça şeyler gelmişti ki başıma hala hatırladıkça sinirleniyorum anasını satayım 11 sene falan oldu hala sinirini üstümden atamadım. hadi ben 16 yaşında falanım serverdaki admin dahil herkes 13- 14 yaşında falandı heralde. apache fln vardı buraya da üyeydi onun da kafasına sıçayım okuyorsa hala. silphatosla da bi boğaza bıçak dayamalı olayımız olmuştu o serverda ama baya salakçaydı ya asdf biraz benim suçum var orda boğaza bıçak oyunda mı dayandı gerçekte mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 said: Ultima "TR": [ Hakkımızda || İdealimiz || Destek || İletişim ] Destek: Bizden Size Oyun hakkında arayıp bulmak istediğiniz herşey; bilgi, taktik, açıklama, detaylar, formüller, resimli uygulamalar, haritalar, yorumlar... ve daha niceleri. Uygarca, baskı altında kalmadan, hiçbir şekilde mesajlarınızın silinmeyeceği tartışma alanları, mesaj panoları, birbirinden değişik grup ve insanlara yönelen forumlar, hatta eşyalarınızı satabileceğiniz pazar alanları... Ve dost Ultima "TR" ortamı... Sizden bize Oyun hakkında sormak istediğiniz her konu hakkında sorular, sayfalar içersinde muhtemel yanlışları bildirmeniz, hatta imla hataları hakkında uyarmanız. Katılımcı ve yapıcı olmanız, siteyi geliştirebilecek fikirleri yaratmanız... Hatta yazar veya forumlarda moderatör yada kullanıcı olarak bizden biri olmanız, Ultima "TR" ailesine katılmanız... ahhh ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 lootsuz uo nasıl oynadınız yıllarca aklım almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 mutlulukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 masa said: lootsuz uo nasıl oynadınız yıllarca aklım almıyor sıkılıp bırakmışlar zaten site de başlarına çökmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 mesaj silinme atıfı snn forumlarına nefes aldırmıyodu o dönem magnus ve tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 sipeyskeyk said: Black-ice said: en son açılan ethernass'da oynayan var mıydı ya? orada o kadar salakça şeyler gelmişti ki başıma hala hatırladıkça sinirleniyorum anasını satayım 11 sene falan oldu hala sinirini üstümden atamadım. hadi ben 16 yaşında falanım serverdaki admin dahil herkes 13- 14 yaşında falandı heralde. apache fln vardı buraya da üyeydi onun da kafasına sıçayım okuyorsa hala. silphatosla da bi boğaza bıçak dayamalı olayımız olmuştu o serverda ama baya salakçaydı ya asdf biraz benim suçum var orda boğaza bıçak oyunda mı dayandı gerçekte mi? gerçekte tabi ki evini bulup boğazını kestim silphin banladılar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Black-ice said: en son açılan ethernass'da oynayan var mıydı ya? orada o kadar salakça şeyler gelmişti ki başıma hala hatırladıkça sinirleniyorum anasını satayım 11 sene falan oldu hala sinirini üstümden atamadım. hadi ben 16 yaşında falanım serverdaki admin dahil herkes 13- 14 yaşında falandı heralde. apache fln vardı buraya da üyeydi onun da kafasına sıçayım okuyorsa hala. silphatosla da bi boğaza bıçak dayamalı olayımız olmuştu o serverda ama baya salakçaydı ya asdf biraz benim suçum var orda Hobbit / Ethernass bir dönem Ankara'daki sosyal çevremi oluşturmuştu. İşin ilginci ben orada toplasan belki 3 belki 4 saat falan oynadım Apparow gibi sallama bir nickle ama her buluşmada bulunup eğlendim. Çoğuyla da görüşürüz halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 SNN UO iyiydi. Birde W ile başlayan yabancı bi server vardı 98'de mi ne oynamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 boztu said: Black-ice said: en son açılan ethernass'da oynayan var mıydı ya? orada o kadar salakça şeyler gelmişti ki başıma hala hatırladıkça sinirleniyorum anasını satayım 11 sene falan oldu hala sinirini üstümden atamadım. hadi ben 16 yaşında falanım serverdaki admin dahil herkes 13- 14 yaşında falandı heralde. apache fln vardı buraya da üyeydi onun da kafasına sıçayım okuyorsa hala. silphatosla da bi boğaza bıçak dayamalı olayımız olmuştu o serverda ama baya salakçaydı ya asdf biraz benim suçum var orda Hobbit / Ethernass bir dönem Ankara'daki sosyal çevremi oluşturmuştu. İşin ilginci ben orada toplasan belki 3 belki 4 saat falan oynadım Apparow gibi sallama bir nickle ama her buluşmada bulunup eğlendim. Çoğuyla da görüşürüz halen. hepsine selamlarımı ilet. kimse beni bilmez hatırlamaz ama olsun. bir gün ormanda rp yaparak dolanırken ayı saldırdı. 1 saat falan uğraşıp şehre kaçabildik. malum stam yok falan koşamazdın ethernassta. ayı'yla skill kasıyolar dediler forumda ss almışlar ceza yedim. llama buldum. tameledim. tamelemek serbestti. karakterim tameleyici bişeydi. adamın biri şehirde bana daldı. llama buna otomatikman daldı all stop fln yazdım durduramadım. foruma yazdı ceza yedim. bi gün foruma girdim blackice davul çalarak stat kasıyo yazmışlar ceza yedim. ulan ne davulu. tavernde mi ne yerde bulmuştum çalmıştım. adım çıktı davulcuya. davulcu diyodu herkes. adamlar psikopat olmuş biri skill stat kasıcak diye. lan bu kadar korkuyosan kapat skilleri. neyse sonuç olarak baya uğraştırdılar beni. çok da severdim o şehri falan ne uğraşmıştm girebilmek için background fln yazmıştım. sanırım dışardan yeni biri oldugum için bi türlü kabullenememişlerdi. elinde ss olan varsa atsın tekrar görmek isterim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Black-ice said: boztu said: Black-ice said: en son açılan ethernass'da oynayan var mıydı ya? orada o kadar salakça şeyler gelmişti ki başıma hala hatırladıkça sinirleniyorum anasını satayım 11 sene falan oldu hala sinirini üstümden atamadım. hadi ben 16 yaşında falanım serverdaki admin dahil herkes 13- 14 yaşında falandı heralde. apache fln vardı buraya da üyeydi onun da kafasına sıçayım okuyorsa hala. silphatosla da bi boğaza bıçak dayamalı olayımız olmuştu o serverda ama baya salakçaydı ya asdf biraz benim suçum var orda Hobbit / Ethernass bir dönem Ankara'daki sosyal çevremi oluşturmuştu. İşin ilginci ben orada toplasan belki 3 belki 4 saat falan oynadım Apparow gibi sallama bir nickle ama her buluşmada bulunup eğlendim. Çoğuyla da görüşürüz halen. hepsine selamlarımı ilet. kimse beni bilmez hatırlamaz ama olsun. bir gün ormanda rp yaparak dolanırken ayı saldırdı. 1 saat falan uğraşıp şehre kaçabildik. malum stam yok falan koşamazdın ethernassta. ayı'yla skill kasıyolar dediler forumda ss almışlar ceza yedim. llama buldum. tameledim. tamelemek serbestti. karakterim tameleyici bişeydi. adamın biri şehirde bana daldı. llama buna otomatikman daldı all stop fln yazdım durduramadım. foruma yazdı ceza yedim. bi gün foruma girdim blackice davul çalarak stat kasıyo yazmışlar ceza yedim. ulan ne davulu. tavernde mi ne yerde bulmuştum çalmıştım. adım çıktı davulcuya. davulcu diyodu herkes. adamlar psikopat olmuş biri skill stat kasıcak diye. lan bu kadar korkuyosan kapat skilleri. neyse sonuç olarak baya uğraştırdılar beni. çok da severdim o şehri falan ne uğraşmıştm girebilmek için background fln yazmıştım. sanırım dışardan yeni biri oldugum için bi türlü kabullenememişlerdi. elinde ss olan varsa atsın tekrar görmek isterim ya. Hımm forumda hatırlıyorum öyle bir şey. Kafamda net olanlar klinik seviyede yalancı Cain'in "Neden bir Vampir olmayayım ki?" temalı göndermeleri, yönetim kadrosunun mahallemizin zengin çocuğu Elven'a olan negatif yaklaşımıydı. Ethernass'ta bir de elf ve cüce düşmanı ırkçı yapılanmaya gitmiştik. Metinlerini falan yazmıştım Nazi Nazi, "Ey insanoğlunun gururlu evladı" diye başlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 şöyle bi nick hatırlıyorum forumdan asas4eva mı ne çöp kutusu hafızam neler neler hatırlıyo bi gün kavgada ben fikrimin arkasında duracağım her zaman yazmıştım bu eleman şöyle bi cevap atmıştı tabi ki de fikrinin arkasında duracaksın sonuçta senin fikrin. çok uyuz olmuştum bak hiç çıkmamış aklımdan. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Onunla tanışmadım ama nickini hatırlıyorum. Söylemesi zevkliydi asasforeva asaforeva diye. Shard'ın sahibi Sharky zaten Paticik'in de bişiysi zaten, herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Esh said: fizbanın açtığı başlığa bak amk. "oyhnadhınız enh iyhi oyhun nhe?" diye başlık açan adam seneye profesor olacak hahahaha yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Editor said: Nebulacilara ne uyuz olurduk sirf milleti gicik etmek icin girip adam keserdik hahaha Sonra ticarete dokmustuk char satiyoruk ahhahah cabukchar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 lan asas4eva dedik üstüne 4ever nickli adam geldi SEN MİSİN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 hahaha bilemezsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 dostum sensen de diyeceklerimi dedim. liseli blackice'ı çok sinir ettiniz siz de sinir olasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar