Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alin eski ultimatr

Artariel

Öne çıkan mesajlar

Olympos ne boktan sharddı ya. Dünyanın en kötü emülatörünü kullanıyodu. Gece yarısı telefon geliyodu server çöktü diye. Neydi wolfteam miydi wolfpack miydi. Sphere olmasın diye yok işte develeoperlarından biri athenaların arkadaşı diye kurmuşlardı. Ne scripti var, elini nereye atsan bug, her gün 12 defa çöker.

RunUo geldide huzur geldi resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Furniture Dye Tub:
Gavur yapıyor hoca. Zamanında biz yokkene Clean Up Britannia campaign die bişi çıkarmışlar. Çöp kutusuna bişiler atanlara biletler verilmiş. Aha o biletlerden belli bir miktar toplayınca bu tüplerden alabiliomuşsunuz falan filan. Yani artık yok böyle bişi. Rare item sayılmakta. Rare itemlar arasından bence en çok işe yarayannıda bu zaten. Carpenter olarak yaptıgınız zımbırtıların bazılarını bu boyama tüpü ile boyayabilirsiniz. O yüzden mümkün mertebe bu tüpe sahip olan birini bulun yada en iyisi bu tipe sahip olun. Absürd fiyatta satıyorlar Great Lakes shardında 1-1.5 milyon gp gibi fiyatları vardı. Ama bence değer. Alabiliyorsanız alın. Ha bide bunu kullanmak için bir eve sahip olmanız gerekmekte. Çünkü kullanabilmek için zımbırtıyı lock down etmeniz gerekmektedir ve birde o ewin sahibi olmanız gerek :)
Sosyal ağlarda paylaş

en son açılan ethernass'da oynayan var mıydı ya?

orada o kadar salakça şeyler gelmişti ki başıma hala hatırladıkça sinirleniyorum anasını satayım 11 sene falan oldu hala sinirini üstümden atamadım. hadi ben 16 yaşında falanım serverdaki admin dahil herkes 13- 14 yaşında falandı heralde.

apache fln vardı buraya da üyeydi onun da kafasına sıçayım okuyorsa hala.

silphatosla da bi boğaza bıçak dayamalı olayımız olmuştu o serverda ama baya salakçaydı ya asdf biraz benim suçum var orda
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

orada o kadar salakça şeyler gelmişti ki başıma hala hatırladıkça sinirleniyorum anasını satayım 11 sene falan oldu hala sinirini üstümden atamadım. hadi ben 16 yaşında falanım serverdaki admin dahil herkes 13- 14 yaşında falandı heralde.

silphatosla da bi boğaza bıçak dayamalı olayımız olmuştu o serverda ama baya salakçaydı ya asdf biraz benim suçum var orda
boğaza bıçak oyunda mı dayandı gerçekte mi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ultima "TR":

[ Hakkımızda || İdealimiz || Destek || İletişim ]

Destek:

Bizden Size

Oyun hakkında arayıp bulmak istediğiniz herşey; bilgi, taktik, açıklama, detaylar, formüller, resimli uygulamalar, haritalar, yorumlar... ve daha niceleri.

Uygarca, baskı altında kalmadan, hiçbir şekilde mesajlarınızın silinmeyeceği tartışma alanları, mesaj panoları, birbirinden değişik grup ve insanlara yönelen forumlar, hatta eşyalarınızı satabileceğiniz pazar alanları...

Ve dost Ultima "TR" ortamı...

Sizden bize

Oyun hakkında sormak istediğiniz her konu hakkında sorular, sayfalar içersinde muhtemel yanlışları bildirmeniz, hatta imla hataları hakkında uyarmanız. Katılımcı ve yapıcı olmanız, siteyi geliştirebilecek fikirleri yaratmanız...

Hatta yazar veya forumlarda moderatör yada kullanıcı olarak bizden biri olmanız,

Ultima "TR" ailesine katılmanız...

ahhh ah
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Black-ice said:

boğaza bıçak oyunda mı dayandı gerçekte mi?

gerçekte tabi ki
evini bulup boğazını kestim silphin banladılar sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Hobbit / Ethernass bir dönem Ankara'daki sosyal çevremi oluşturmuştu. İşin ilginci ben orada toplasan belki 3 belki 4 saat falan oynadım Apparow gibi sallama bir nickle ama her buluşmada bulunup eğlendim. Çoğuyla da görüşürüz halen.
Sosyal ağlarda paylaş

boztu said:

Black-ice said:

Hobbit / Ethernass bir dönem Ankara'daki sosyal çevremi oluşturmuştu. İşin ilginci ben orada toplasan belki 3 belki 4 saat falan oynadım Apparow gibi sallama bir nickle ama her buluşmada bulunup eğlendim. Çoğuyla da görüşürüz halen.

hepsine selamlarımı ilet. kimse beni bilmez hatırlamaz ama olsun.

bir gün ormanda rp yaparak dolanırken ayı saldırdı. 1 saat falan uğraşıp şehre kaçabildik. malum stam yok falan koşamazdın ethernassta. ayı'yla skill kasıyolar dediler forumda ss almışlar ceza yedim.

llama buldum. tameledim. tamelemek serbestti. karakterim tameleyici bişeydi. adamın biri şehirde bana daldı. llama buna otomatikman daldı all stop fln yazdım durduramadım. foruma yazdı ceza yedim.

bi gün foruma girdim blackice davul çalarak stat kasıyo yazmışlar ceza yedim. ulan ne davulu. tavernde mi ne yerde bulmuştum çalmıştım. adım çıktı davulcuya. davulcu diyodu herkes. adamlar psikopat olmuş biri skill stat kasıcak diye. lan bu kadar korkuyosan kapat skilleri.

neyse sonuç olarak baya uğraştırdılar beni. çok da severdim o şehri falan ne uğraşmıştm girebilmek için background fln yazmıştım. sanırım dışardan yeni biri oldugum için bi türlü kabullenememişlerdi.

elinde ss olan varsa atsın tekrar görmek isterim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

boztu said:

Black-ice said:

hepsine selamlarımı ilet. kimse beni bilmez hatırlamaz ama olsun.

bir gün ormanda rp yaparak dolanırken ayı saldırdı. 1 saat falan uğraşıp şehre kaçabildik. malum stam yok falan koşamazdın ethernassta. ayı'yla skill kasıyolar dediler forumda ss almışlar ceza yedim.

llama buldum. tameledim. tamelemek serbestti. karakterim tameleyici bişeydi. adamın biri şehirde bana daldı. llama buna otomatikman daldı all stop fln yazdım durduramadım. foruma yazdı ceza yedim.

bi gün foruma girdim blackice davul çalarak stat kasıyo yazmışlar ceza yedim. ulan ne davulu. tavernde mi ne yerde bulmuştum çalmıştım. adım çıktı davulcuya. davulcu diyodu herkes. adamlar psikopat olmuş biri skill stat kasıcak diye. lan bu kadar korkuyosan kapat skilleri.

neyse sonuç olarak baya uğraştırdılar beni. çok da severdim o şehri falan ne uğraşmıştm girebilmek için background fln yazmıştım. sanırım dışardan yeni biri oldugum için bi türlü kabullenememişlerdi.

elinde ss olan varsa atsın tekrar görmek isterim ya.

Hımm forumda hatırlıyorum öyle bir şey.

Kafamda net olanlar klinik seviyede yalancı Cain'in "Neden bir Vampir olmayayım ki?" temalı göndermeleri, yönetim kadrosunun mahallemizin zengin çocuğu Elven'a olan negatif yaklaşımıydı.

Ethernass'ta bir de elf ve cüce düşmanı ırkçı yapılanmaya gitmiştik. Metinlerini falan yazmıştım Nazi Nazi, "Ey insanoğlunun gururlu evladı" diye başlayan.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi nick hatırlıyorum forumdan asas4eva mı ne

çöp kutusu hafızam neler neler hatırlıyo

bi gün kavgada ben fikrimin arkasında duracağım her zaman yazmıştım
bu eleman şöyle bi cevap atmıştı tabi ki de fikrinin arkasında duracaksın sonuçta senin fikrin. çok uyuz olmuştum bak hiç çıkmamış aklımdan. asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...