mexinth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 her ne kadar taburumuz onurlu ama zayıf olsa da her ne kadar amerigalıların silahları bizimkileri dövsede kahramanca çarğıştık vietkong da, SW battlefield de 4 ü tam hareketli 7 si kısmen hareketli 11 AT-T indiren isyancıların sevinci görülmeye değerdi. Battlefield deki rövanşımızı geri çok pis aldık ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 2. sine bende gelcem eh biraz ankara'dan zor olacak ama deneriz artik ne yapalim...[signature][hline]The Adventurer Riehn... Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede. www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 off bitti millet dağıldı... bi 20 dk once..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar karpuz (Derya)'nın cep telefonunu bana özel mesaj olarak atabilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yeni geldik biz. Taksim team.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Über Team'di : DynamicK [a.k.a anti-bathory, akrep] Bathory [a.k.a gay-dyna, sven the gay, transformer, intahar helikopteri mağduru 1] Alexi Septimus [a.k.a Alexi, fırıldak, dönek, yarancan, intahar helikopteri pilotu] Xaer Aloneheart [a.k.a Angel85, Duriye, Şahin K, Fuffy Tuffy!, intahar helikopteri mağduru 2] Penthesilea [a.k.a Satanisss, intahar helikopteri mağduru 3] Underpants [a.k.a intahar helikopteri mağduru 4] Karpuz [a.k.a taş ama bir o kadar da tehlikeli hatun] Rewendor Wishmaster [a.k.a (hep böyle bağırıldı) Ibne Okçu!] Dynamiin kafasına yanağımı dayadığım fotoyu heycanla bekliyorum.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dejin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Polonyada olmasam gelirdim valla istanbulun bi ucunda oturmama ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: mexinth, 29 Ocak 2005 05:40 tarihinde demiş ki: silphatos, kaçıncı kattasın , 52 noya gel bir görüşelim ehehehe Gelemedim ben ya :(. İyi ki gelmemişim yoksa yerleri çok fena kusmuk yapacaktım. tam gününde hasta olduk ya asdsdassd[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ulan deli gibi uykum geldi offf ölücem... Halen uyuyamadım.[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ben de. Saat 20.45 ucagiyla izmire gidiyorum, tam eziyet. Zaten beni bu bitmis halimle almazlar havalimanina zatamik bu diye[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Uww.. Gerçi bende farksızım, öğlen 12 gibi işlerim biter gider uyurum biraz dedim halen bitmedi.. Saat 7 de yemeğe gidicem. Bi de bu gece dostlarıma sözüm var içip sabahlıcaz bünye iflas![signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enialis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 iyi eglenmisinizdir insallah. Keske gelebilseydim diorum. Bir daha olacak m1??[signature][hline]Sevmek sadece esen kuvvetli bir fırtınadır, Sevilmek ise bu fırtınaya dayanmasını ve bundan yararlanmasını öğrenmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Kesin oalcak gözüküyo.. Hatta bizim katta ben duymasamda haftaya yapalım gibi muhabbetler dönmüş.. Haftaya olmasa bile yakın zamanda tekrar olur..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 inşallah olsun abi bu sefer bende gelmek istiyorum geçen sefer gelemedim ama olsun[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 beyler muhabbet ve parti hakkında yorumlar diğer başlıktan devam ediyo: http://forum.paticik.com/view.php?id=110695&page=14[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Neredeyse 20'sini devirecez bu ilk buluşmanın. Bu kadrodan kimler var hala buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 karpuz, 26.01.2005 19:29 tarihinde dedi ki: Adam başı fix fiyat da 12ytl. Bu fiyata 12 saat bilgisayar, 1 soğuk sandviç, 1 kola, 1 nescafé dahildir. yaz beni lol şaka maka şimdi olsa yaşlanmış baba olmuş adamları ezmeye gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Rewendor, 04.03.2023 01:41 tarihinde dedi ki: Bu kadrodan kimler var hala buralarda? o kadroda yokum ama organizasyon olursa istediğin oyunda €L1n€ w£r1r1/\/\... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 ahahah nebuch pati üyesi miymiş ya shgdvfjs nebuch tam bir noyansın koçum, bunu bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 goldbären, 04.03.2023 03:04 tarihinde dedi ki: o kadroda yokum ama organizasyon olursa istediğin oyunda €L1n€ w£r1r1/\/\... Ahah eskisi gibi iddialı değilim de maksat muhabbet olsun, kapışırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 ben de değilim 2000ler gibi yazmak istedim sadece. nicklerin c@ßß@r ß@ß@, J@ck Sp@rro\/\/ olduğu yıllar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 @DynamicK mayısta malum vaziyetler yolunda giderse herkese benden Guiness demişti. Buraya da not düşmüş olayım heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 yukarda banner'la para dileniyor, ne birasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Buram buram nostalji kokuyor resmen başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Seru, 04.03.2023 17:15 tarihinde dedi ki: yukarda banner'la para dileniyor, ne birasi. çok yakışıksız bir dil olmuş şu, ne gerek vardı? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar