bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 her filmde aynı ki, anasını silkiyorlar dünyanın hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. pleb insanlara ne olduğu kimsenin umurunda değil asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Pleb insan olayı baya gerçekçi bir kere ağlmayın bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Baya hüsran ya. Professor X, Quicksilver ve görseller dışında sıfır yani. Her bok aceleye getirilmiş, karakterler çok sönük kalmış. Jennifer Lawrence'ın menejeri bildiğin bastırmış kızı çok iyi yapın, lider yapın, göz önünde tutun diye. "KONUŞARAK ANLAŞALIM"dan öteye gidemiyor. Diyaloglar tırt ötesi, stajyere yazdırmışlar galiba bazı yerleri. Bir Days of Future Past'ten sonra gerçekten mega hayal kırıklığı oldu. İlk iki filmin adına güvenip nasılsa parayı vururuz diye görsele abanıp gerisini siktir etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ALTI veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Xaenin said: Baya hüsran ya. Professor X, Quicksilver ve görseller dışında sıfır yani. Her bok aceleye getirilmiş, karakterler çok sönük kalmış. Jennifer Lawrence'ın menejeri bildiğin bastırmış kızı çok iyi yapın, lider yapın, göz önünde tutun diye. "KONUŞARAK ANLAŞALIM"dan öteye gidemiyor. Diyaloglar tırt ötesi, stajyere yazdırmışlar galiba bazı yerleri. Bir Days of Future Past'ten sonra gerçekten mega hayal kırıklığı oldu. İlk iki filmin adına güvenip nasılsa parayı vururuz diye görsele abanıp gerisini siktir etmişler. days of the future pastinde senaryosu bok gibi mesela onu yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 marvel dc hepsi sicti bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 bütün x menlerin enaryosu sikko abi diyip geçin bence sdfgs geçen xmen run yaptım da bi tek wolverine inki meh işte. bi de geçmişe gidip günü kurtardıı fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Esh said: bütün x menlerin enaryosu sikko abi diyip geçin bence sdfgs geçen xmen run yaptım da bi tek wolverine inki meh işte. bi de geçmişe gidip günü kurtardıı fena değil. Ben bu filmin senaryosunu begendim abi kim ne derse desin.Bi kere apocalypse saygısızlık etmemisler hakkını vermisler adamın.1-2 hata dısında mantık hatasıda bulamadım filmde(magnetonun dunya nufusunun %10nu oldurgu gercegını pass gecme harıc).1v1de profesorun agzına zıcıyor anca phonixle durduruyorlar fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 çok meh bi filmdi. Bi BvS kadar kötü değil di ama Captain America ve Deadpool bundan çok çok daha iyiydiler. bi sürü spoiler filan Apocalypse böyle epik konuşmalar yaptı film boyunca ama sanki hep kendi kendine konuşuyormuş gibi duruyodu. Tanrı muhabbeti de bayıktı. Horsemen'de öyle kenarda dikildiler son kapışmaya kadar. Psylocke ile Storm'u harcamışlar baya. Magneto'da cidden baydı. Her film bi iyi bi kötü. Her kötü olduğunda Charles'ın ONUN İÇİNDE İYİLİK VAR diye ağlaması da yetti. Bide sonda baya milyonlarca insanı öldürdü sonra çekti gitti. Hatta asıl bu filmden sonra insanların mutantlara düşman olması lazım. Baya yıktılar dünyayı. Ailesinin öyle tek okla ölmesi de komikti ya. Çok salakça öldüler sdf. Yine hikayesi boktan olsa da Fassbender la McAvoy hep iyi. Jennifer Lawrence da bitsede gitsek diye oynamış. Quicksilver, wolverine, Nightcrawler ve Jean'in Phoenix sahnesini beğendim. Gerisi meh. Bide koca apocalypse birisi yanlışlıkla halıyı kenara çekti diye uyandı sdf edit: bide bide Mystique bi önceki filmde Wolverine i niye Weapon X'e verdi? Madem bu kadar mutant kurtarma derdindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ne kadar tırt ve sıkıcı bir filmdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 istek jean'in filmde arkasında phonix in belirdiği sahnesini caps olarak bulabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 quixef said: Yine Deno ve yine göndermeler wut O değil de, karakterlerin neyi tam olarak başarılı yansıtılmış ya? Bir karakter build-up vardı da biz mi görmedik, Ororo elemental shaman ı oynadı, en sonda taraf değiştirdi bu, Psylocke taraf değiştirmedi o oldu. Scott desen yukarıda yazdım. Just wut yani ETA: Hele Angel, abi Worthington mudur zengin bir işadamının oğlu olan Angel ı manyak dövüşçü yapmışlar iyi yansıtılmış ha? abi çizgi romanlar ile kıyasladığını görüyorum, biz onu tee blade'in ilk filmi falan çıktığında bırakmıştık. öyle bi dünya yok marvel filmlerinde ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Iyi de yansıtılma dersen ben onu anlarım. Çizgi romandan yansıtmıyorsa nereden yansıtıyor bu insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Gotlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Iyide angel kendi yarattiklari filmlerde de zengin babanin ogluydu 3. Filmde Demem odur ki fantastik 4 filminden sonraki en kotu marvel filmi.Keske bunuda spiderman gibi marvel e verselerde onlar yapsa bok ettiler seriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Marvel önce doğru düzgün bir spiderman filmi kotarsın sonra X-men'e de el atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 olm yetmedi mi spiderman 43242 tane çektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Ben hala tam anlamadım misal güçlerini nasıl kazanmış ve ne olmuş da sorumluluk sahibi bir süper kahraman haline gelmiş, bir film daha gider sdfsadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 bunu izlemedim de 2. film de gayet boktandı, bryan singer bu işleri beceremiyor niye hala ısrar anlamış değilim, en iyi x men filmi first classtı gerisi tamamen sıkıcı ve tırt filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 oyun endüstrisi gibi bu da, grafikler güzelleştikçe içerik tırtlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 hangi marvel filmlerinde içerik vardı ki. bir de içerik beklemeye de gerek yok, bol görsel efekt olsun, bol bol adam dövüşsün yeter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Spiderman filmleri çok kötü. Spidermanlerin hiç biride olmamış. Düzgün Spiderman nedirin cevabı; bkz Amazing Spiderman cizgi Filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 civil war'daki örümcek çok idealdi ya, neredeyse filmi kurtarıyordu tek başına ama yetemedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 X-Men: Apocalypse simdiye kadarki en iyi x-men filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 teşekkürler ayfon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar