Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men: Apocalypse (2016)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Baya hüsran ya.

Professor X, Quicksilver ve görseller dışında sıfır yani. Her bok aceleye getirilmiş, karakterler çok sönük kalmış. Jennifer Lawrence'ın menejeri bildiğin bastırmış kızı çok iyi yapın, lider yapın, göz önünde tutun diye. "KONUŞARAK ANLAŞALIM"dan öteye gidemiyor. Diyaloglar tırt ötesi, stajyere yazdırmışlar galiba bazı yerleri.

Bir Days of Future Past'ten sonra gerçekten mega hayal kırıklığı oldu. İlk iki filmin adına güvenip nasılsa parayı vururuz diye görsele abanıp gerisini siktir etmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Baya hüsran ya.

Professor X, Quicksilver ve görseller dışında sıfır yani. Her bok aceleye getirilmiş, karakterler çok sönük kalmış. Jennifer Lawrence'ın menejeri bildiğin bastırmış kızı çok iyi yapın, lider yapın, göz önünde tutun diye. "KONUŞARAK ANLAŞALIM"dan öteye gidemiyor. Diyaloglar tırt ötesi, stajyere yazdırmışlar galiba bazı yerleri.

Bir Days of Future Past'ten sonra gerçekten mega hayal kırıklığı oldu. İlk iki filmin adına güvenip nasılsa parayı vururuz diye görsele abanıp gerisini siktir etmişler.

days of the future pastinde senaryosu bok gibi mesela onu yapıcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

bütün x menlerin enaryosu sikko abi diyip geçin bence sdfgs

geçen xmen run yaptım da bi tek wolverine inki meh işte. bi de geçmişe gidip günü kurtardıı fena değil.

Ben bu filmin senaryosunu begendim abi kim ne derse desin.Bi kere apocalypse saygısızlık etmemisler hakkını vermisler adamın.1-2 hata dısında mantık hatasıda bulamadım filmde(magnetonun dunya nufusunun %10nu oldurgu gercegını pass gecme harıc).1v1de profesorun agzına zıcıyor anca phonixle durduruyorlar fln.
Sosyal ağlarda paylaş

çok meh bi filmdi. Bi BvS kadar kötü değil di ama Captain America ve Deadpool bundan çok çok daha iyiydiler.

bi sürü spoiler filan

Apocalypse böyle epik konuşmalar yaptı film boyunca ama sanki hep kendi kendine konuşuyormuş gibi duruyodu. Tanrı muhabbeti de bayıktı. Horsemen'de öyle kenarda dikildiler son kapışmaya kadar. Psylocke ile Storm'u harcamışlar baya.

Magneto'da cidden baydı. Her film bi iyi bi kötü. Her kötü olduğunda Charles'ın ONUN İÇİNDE İYİLİK VAR diye ağlaması da yetti. Bide sonda baya milyonlarca insanı öldürdü sonra çekti gitti. Hatta asıl bu filmden sonra insanların mutantlara düşman olması lazım. Baya yıktılar dünyayı. Ailesinin öyle tek okla ölmesi de komikti ya. Çok salakça öldüler sdf.

Yine hikayesi boktan olsa da Fassbender la McAvoy hep iyi. Jennifer Lawrence da bitsede gitsek diye oynamış.

Quicksilver, wolverine, Nightcrawler ve Jean'in Phoenix sahnesini beğendim. Gerisi meh.

Bide koca apocalypse birisi yanlışlıkla halıyı kenara çekti diye uyandı sdf

edit: bide bide Mystique bi önceki filmde Wolverine i niye Weapon X'e verdi? Madem bu kadar mutant kurtarma derdindeydi.

Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Yine Deno ve yine göndermeler

wut

O değil de, karakterlerin neyi tam olarak başarılı yansıtılmış ya? Bir karakter build-up vardı da biz mi görmedik, Ororo elemental shaman ı oynadı, en sonda taraf değiştirdi bu, Psylocke taraf değiştirmedi o oldu. Scott desen yukarıda yazdım. Just wut yani

ETA: Hele Angel, abi Worthington mudur zengin bir işadamının oğlu olan Angel ı manyak dövüşçü yapmışlar iyi yansıtılmış ha?

abi çizgi romanlar ile kıyasladığını görüyorum, biz onu tee blade'in ilk filmi falan çıktığında bırakmıştık.

öyle bi dünya yok marvel filmlerinde ne yazık ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...