Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 abi bu filmi ilkokuldayken izlemiştim çok az hatırlıyorum ama acaip yer etmiş hafızamda o yüzden çok bulasım geldi. hatırladığım herşeyi yazıcam ama hepsi yanlış da olabilir. artık bakalım ne çıkarsa. -çok pis karanlık bi filmdi. insanin içi kapanıyordu böyle. -filmin konusu şöyleydi: bir kadın var. duşa giriyor. duştan çıkınca başka bir hayata geçiş yapıyordu paralel evren gibi. ev başka, evde tanımadığı bi adam falan var.adam bunu tanıyo falan yani o hayattan direk devam ediyordu kadın. -80ler filmi gibi. ne 70ler kadar eski ne 90lar kadar yakındı sanki. ama 90 da olabilir. var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 müjder ar ın bi filmi vardı o olabilir mi? filmin sonunda uyanıyordu aslında gördükleri oynayacağı reklam filmindeki rolüydü gerçi okadar karanlık bi film değildi :P karanlık filmse kesin 90 larda çekilen bir filmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Bir yabancı filmin uyarlaması olma ihtimali yüksek, o şekilde araştır bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 müjde ar olabilir abi sonunu hatırlamıyorum ama söylemeyeydin keşke asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 müjde ar diyince de bulunmuyor ki meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 müjde ar'ın filmiydi yanlış hatırmalıyorsam. Filmi bende hayal meyal hatırlıyorum. çocuğu falan vardı ama ben evli değilim çocuğum yok benim diyordu. birinde ünlü bir aktrist diğerinde ev kadınıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 arkadaşa attım adam direk buldu ya asdas https://tr.wikipedia.org/wiki/Aaahh_Belinda sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ehe buldum yutubdan izliyorum hiç de karanlık falan değilmiş hatta komedi fln yazıyo nasıl etkilenmişsem o yıllarda kendimi kadının yerine fazla mı koyup korktum ne yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ahaha filme bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 bi de asiye nasıl kurtulur vardı. hepsini izlemedim ama niyeyse kardeş filmi gibi geliyor. imdb'de türkan şoray'lısı da var ama benim dediğim şu: http://www.imdb.com/title/tt1151808/?ref_=fn_al_tt_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 kadro da saglammis he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 bunun topiği var arkadaşlar gereksiz konularla kirletmeyelim abisi ! ! !:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ABİSİ Mİ hafıza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Black-ice said: ehe buldum yutubdan izliyorum hiç de karanlık falan değilmiş hatta komedi fln yazıyo nasıl etkilenmişsem o yıllarda kendimi kadının yerine fazla mı koyup korktum ne yaptım Dunganga'dan korkmuş olmayasın? http://www.youtube.com/watch?v=0ehd9rNYCl4 En sevdiğim Türk filmlerinden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 küvet dedin mi akla direk Aaahh Belinda gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar