Marty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 bi gazla aldim ama, cok bayik gibi gercekten. simdi refund istiyip candy crush sagaya basicam parami
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Ben bile aldim sdf simdi ps3 controlleri baglayarak oynamayi deniycem, bakalim olacak mi. cok merak ediyorum
Marty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 bayik dedim de, hala oynuyorum. kitlendim kaldim koyumun insanlari usumesin ac kalmasin diye ugrasiyorum. iyiymis banished
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Deli olacam... 2. kez witcher3ü çektim, 200mb kaldı, 10 saattir indirmiyor kaldı öyle...
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 ilk çıktıgında almıştım sınırlıydı yapılcak şeyler ama şu an baya bişey eklemişler sanırım fiyatı hiç düşmemiş ama 20 lira eder mi bilmiyorum
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 local co-op oyun ne var ya almalık? gaunlet aldım how to survive aldım forced aldım metal slug bundle aldım kof bundle alıp iade ettim; çok idiot bi şekilde player 1 keyboard player 2 xbox controller olarak ayarlanmıyor. güzel 2d fighting game var mı bilmediğim
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 gözünü sevdikleri age of empires III oynayan birisi neden herhangi bir oyuna katılamadığımı biliyorsa anlatabilir mi ? Failed veriyor
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 TheRiverBelow said: güzel 2d fighting game var mı bilmediğim dead or alive
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 TheRiverBelow said: local co-op oyun ne var ya almalık? gaunlet aldım how to survive aldım forced aldım metal slug bundle aldım kof bundle alıp iade ettim; çok idiot bi şekilde player 1 keyboard player 2 xbox controller olarak ayarlanmıyor. güzel 2d fighting game var mı bilmediğim lethal league
df Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 co-op dying light oynuyoruz arkadaşla. güzel oluyo.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 2 gündür 1.5mblere çıkan indirme anlık olarak kesilip 0'lanıyor. 30 tane server değiştirdim, yapmadığım şey kalmadı yok abi oyun çekemiyorum net. Steam gg.
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 su baslikta bana rocket league'i aldiran arkadaslarin agzini yerim ya ne guzel insanlarsiniz siz. bagladim pc ye ps3 controllerini, musambadaki su gibi akiyorum resmen. biraz daha ogreniyim de arkadaslarin eline tutusturayim yarin
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 nyks said: Stranded Deep nasıl oynayan var mı? çok dertli bi oyundu en son
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 klavye ve mouse ile daha oynanabilir oluyor rocket league. Yoruyor gamepad.
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Stick of truth indirimini kaciranlar vardi dusmus tekrar almak isteyen kacirmasin
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 tum harcamam 20tl de kaldi simdilik iyi oldu baya ehe
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ben de rocket leage ve eski adventure oyunlarından aldım, bir sey kacırıyorum hissi var nedense. hakkını veremedim sale'in.
nyks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Revangelis said: Stick of truth indirimini kaciranlar vardi dusmus tekrar almak isteyen kacirmasin aldım bu sefer çok sağol
Öne çıkan mesajlar