Law Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 5 saat kadar oyalıyor yeter :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 bi gazla aldim ama, cok bayik gibi gercekten. simdi refund istiyip candy crush sagaya basicam parami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Rocket League almayan kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Ben bile aldim sdf simdi ps3 controlleri baglayarak oynamayi deniycem, bakalim olacak mi. cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 bayik dedim de, hala oynuyorum. kitlendim kaldim koyumun insanlari usumesin ac kalmasin diye ugrasiyorum. iyiymis banished Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Deli olacam... 2. kez witcher3ü çektim, 200mb kaldı, 10 saattir indirmiyor kaldı öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Stranded Deep nasıl oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 ilk çıktıgında almıştım sınırlıydı yapılcak şeyler ama şu an baya bişey eklemişler sanırım fiyatı hiç düşmemiş ama 20 lira eder mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 local co-op oyun ne var ya almalık? gaunlet aldım how to survive aldım forced aldım metal slug bundle aldım kof bundle alıp iade ettim; çok idiot bi şekilde player 1 keyboard player 2 xbox controller olarak ayarlanmıyor. güzel 2d fighting game var mı bilmediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 gözünü sevdikleri age of empires III oynayan birisi neden herhangi bir oyuna katılamadığımı biliyorsa anlatabilir mi ? Failed veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 TheRiverBelow said: güzel 2d fighting game var mı bilmediğim dead or alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 TheRiverBelow said: local co-op oyun ne var ya almalık? gaunlet aldım how to survive aldım forced aldım metal slug bundle aldım kof bundle alıp iade ettim; çok idiot bi şekilde player 1 keyboard player 2 xbox controller olarak ayarlanmıyor. güzel 2d fighting game var mı bilmediğim lethal league Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 co-op dying light oynuyoruz arkadaşla. güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 2 gündür 1.5mblere çıkan indirme anlık olarak kesilip 0'lanıyor. 30 tane server değiştirdim, yapmadığım şey kalmadı yok abi oyun çekemiyorum net. Steam gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 su baslikta bana rocket league'i aldiran arkadaslarin agzini yerim ya ne guzel insanlarsiniz siz. bagladim pc ye ps3 controllerini, musambadaki su gibi akiyorum resmen. biraz daha ogreniyim de arkadaslarin eline tutusturayim yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 bi de dirt 3 aldim, o da sahaneymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 nyks said: Stranded Deep nasıl oynayan var mı? çok dertli bi oyundu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 klavye ve mouse ile daha oynanabilir oluyor rocket league. Yoruyor gamepad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Aynen ya gamepad oyunu rocket league. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 klavye/mouse çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Stick of truth indirimini kaciranlar vardi dusmus tekrar almak isteyen kacirmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 tum harcamam 20tl de kaldi simdilik iyi oldu baya ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ben de rocket leage ve eski adventure oyunlarından aldım, bir sey kacırıyorum hissi var nedense. hakkını veremedim sale'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Revangelis said: Stick of truth indirimini kaciranlar vardi dusmus tekrar almak isteyen kacirmasin aldım bu sefer çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar