bliksem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Masticore said: pffffff neleri kovaliyorsun kardeşim anlamak güç valla... al sana cabukimg http://2.1m.yt/E_-F--M.jpg tatmin oldun mu ? wishlist: 69 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 endless legend? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ahah dayz 65 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 wolfenstein 13 liraymış. generic shooter mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 wolfenstein TNO son 10 yılda çıkan en iyi single player FPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ALIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Jeeztro said: ahah dayz 65 lira şu da nasıl bi yüzsüzlük. yine fiyatı arttırıp indirim vermişler %15 sfsddssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Claiborne said: ALIYORUM valla çok güzel oyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Terraria 6TL :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Terraria Wolfenstein: The New Order Kingdoms of Amalur: Reckoning - Collection Transistor Daedalic Adventure Bundle Şimdilik böyle kapatıyorum. Bir de belki endless legend. Alınır mı sizce? Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 skyrim ve witcher aldım skyrimdan pişmanım umarım witcher pişman etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 bliksem said: Masticore said: pffffff neleri kovaliyorsun kardeşim anlamak güç valla... al sana cabukimg http://2.1m.yt/E_-F--M.jpg tatmin oldun mu ? wishlist: 69 69 http://www.davidbrim.com/wp-content/uploads/2013/01/Martin-Luther-King-I-have-a-dream.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 şu kuyruk olayı çok acaip. 3 tane kart kazanıcam diye gırıyorum, 5-10 oyunu istek listeme ekleyip çıkıyorum. çok çakalsın gaben çooookkkk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 evil within nasıl lan? korku oyunu çok severim ama biraz düşük puan almış metacritic'te de steam'de de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 ethan carter güzel oyunmuş fiyat da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 rocket league'i yarı fiyatına oyunla takas edebilirim. almak isteyen varsa pm. 4 pack'ten bi arkadaş caydı elimde patladı bi rocket league =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 aldırdıktran sonra caymakda iyiymiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 lego oyunlarini aldim ilk defa boel tam ihtiyacim olan seymis :D misaifrle filan co-op sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Darksun said: aldırdıktran sonra caymakda iyiymiş hehe 3 kişi kesindi dördüncü belki diyordu. belki diyen patladı. sağlık olsun =) GONDARCENGIZ e gitti oyun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 sabonis said: evil within nasıl lan? korku oyunu çok severim ama biraz düşük puan almış metacritic'te de steam'de de.. evil within bomba. tam old skool survival horror. wacky senaryo/ortam, az mermi / medpack. arada companion falan RE4 tadi aldim oyle diyim edit: dusuk puanlar pc icindir buyuk ihtimal. ona kefil degilim ben artik arada pc de oynayan konsolcuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 re'i yaratan adamın oyunu boş değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Guzel bi yaris oyunu tavsiye edecek var mi? Suan sepette WRC 5 var. Need for speed'de de en son underground 2 yi oynamistim, o tadi alabilecegim, ayi gibi drift atabilecegim bisey varsa ona da hayir demem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 napçan yarışı rocket league al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Peregrin said: Guzel bi yaris oyunu tavsiye edecek var mi? Suan sepette WRC 5 var. Need for speed'de de en son underground 2 yi oynamistim, o tadi alabilecegim, ayi gibi drift atabilecegim bisey varsa ona da hayir demem =) the crew var. ilgini çekebilir. onun dışında yarışla kafayı bozmadıysan rocket league var. süper bence. ben çok kötü oynuyorum gene keyif alıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 rocket leage aldim hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar