xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 win 10 pro kullaniyorum. fakat cozemedim nasil full format yani temizlik yapabilirim bu bilgisayara ben yahu ? windows'u kurayim soyle ilk gunune gelmis gibi olsun. yedekleme acmaya izin vermemisim zamaninda bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 formatı atarken diski sıfırlıyon zaten hiç format attın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 yok. anca win 7'den win 10'a gecirmistim. oyle kullandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 format at hdd'de fotoğrafların varsa drive wipe yap ccleaner vb ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 run > cmd > format c: > yes yes yes profit profit. ya da bilgisayar açılırken f8 f8 f8, komut istemi format c: profit 8de en son komut istemine geçip format atmakda vardı bildiğim ama o aklımda değil select user ekranından komut istemine geçiyorduk vs. elindeki windows lisanslı mı? kurtarma diski varsa pc açılırken genelde f10 ya da f12dir kurtarmaya girip sıfırlayabilirsin. ne bileyim işte spesifik ol kardiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Aha iste ayni seyi konusuyoruz. Ama elde kurulum diski yok. :) Pof nabacam ben. Full silinsin gitsin lanet. Bu kdr mi zor yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 start/settings/update kisminda var o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 W8 gibi fabrika ayarlarına dön var w10da da resim müzik filan tuttup gerisini siliyor. Biraz uzun sürüyo diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 yani restore point almadıysan ve kurtarma kısmı yoksa hddde sıkıntı. rusyada telif falan sıkıntı olmaz sanırım çek torrentten yaz usbye formatla sonrasında kur totalde indirme dahil 2 saatini almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 windows çek, flash disk'e at, boot et, kurulum başlat, süreçte hdd'i formatla, clean install yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 http://shiftdelete.net/windows-10-sifirlama-nasil-yapilir-62699 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 debuffandheal hayat kurtardı uu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=uTY8u7GnKSo Recep'i izle adam hayatında pc görmemiş adama anlatır gibi anlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Debuff harbiden kurtardi hayatimi hshxhdn Beynim hep su iste benim stilim all star yuzunden yandi. Yoksa yapardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Zamanında da iyi heallardim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 doktor oldum de büyüyünce tam olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ben mal gibi tum diski sil demisim. windows mindows yok :) simdi bi iso indiriyorum 7 icin. acaba 10'a gecis yaparken para neyim isteyecek mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Win7 key'iyle Win10 ISO'su çalışırdı, tekrardan upgrade yapmana gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 W10'daki yeniden kur olayı çok iyi ya. Format resmen tarih oldu şu olaydan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 yuh ayip ya. insan simdi mi soyler. fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar