Smoke Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Sabah eşim 8:50 de gitti 10 kişi varmış sırada. Ne var ne yoksa almış sağ olsun :) Yastıklar ve kupalar süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 kupa sweatshirt havlu ve yastık alasım vardı. ama akşam 7.30'dan önce gidemeyecem. meh.... raflarda bitince bitiyor mu ki, yenilemez mi bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Kupa ve canta alayim dedim de kalmamis lan cullanmis millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ben de hic bisey bulamadim. not defteri kalmisti bi tek. onu da kendim yaparim zaten fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Teyzeler herşeyi yağmalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 sabah 8:30 da açılıodu bim 8:35 te girdim içeri ofise girmeden önce uğrayım kupalarımı alayım diye talan etmiş karılar sorsan 5 tane karakter sayamaz sırf alış veriş olsun diye 5 er 5 er almışlar kupaları. Ne sinir olmustum neyse sonrasında başka bir bimden sipariş verdim bir arkadaşa o halletti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Biz de bulamadık hiçbirşey. Teyzeler havlu, tshirt falan girişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 daha cook cikar gencler ayda 1 urun cikartirlar rahat olun esas para hediyelik esyada..ivir zivirda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 bende kupa aldiriyorum. bakalim bana kalacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 kıprıstan Antalya'ya anama babama telefon ettim çabuk Bim'e gidin diye saat 12 civarı. Almışlar mıdır acaba bi şeyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 adam boş rafı almış götürmüş eve standı satış standını yuhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 http://i.imgur.com/eVVCmoY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Certhas said: Teyzeler herşeyi yağmalamış. teyzeler strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 bu ne histeri ya..onu anlamadim ben..baska birseyle filan karistiriyor olmasinlar bunlar ole uzun elektrikli filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Defter buldum kaptım. Sadece defter kalmıştı saat 10'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 bence o teyzelere çocuklar/gençler komut yüklemiştir geceden. başka türlü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 star wars: teyzeler awakens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Suç teyzelerde değil Bim'de. Bu kadar satacağınızı biliyorsunuz. Niye daha fazla getirmiyorsunuz malları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Akşam google'ladım bim kaçta açılıyor diye, 10'da açılıyor diye çıktı sonuç. Ara sokakta bir bim var oraya gittim, saat 10:02 kupa falan kalmamış, meğersem 9'da açılıyormuş bim. Daha ilerde iyice emekli/varoş mahallesi var oraya gittim, tüm stand dolu. 6 kupa , 3 çanta havlu yastık bok püsür ne varsa aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ahahaha silmis süpürmüs. burdan sat iste karina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 napacaksınız olm dandik bim malını kanser olursunuz ağlarsınız sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Dandik mi ? Sözünü 1000 kere geri al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 yildirimokur said: Suç teyzelerde değil Bim'de. Bu kadar satacağınızı biliyorsunuz. Niye daha fazla getirmiyorsunuz malları ? yeni mallar gelicekmiş yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 bim e gittim bomboş :D hype boşa gitmesin diye gittim şunu aldım http://ecx.images-amazon.com/images/I/71o2cjXMeeL._SL1500_.jpg çok güzelmiş tavsiye ederim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ben de bi havlu bi kupa aldım. ürünler bim'in değil, lisanslı starwrsun disneylandın heralde. bandrolü falan vardı benimkilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar