lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 en iyi program hangisi ? PC için ve iphone için var ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 notepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 KeePassX Hemde Beta'dan Release'e geçmişler 2 gün önce umphs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Dashlane ve LastPass kullandım ben. Dashlane daha iyiydi masaüstünde ama mobil desteği iyi değildi. LastPass kullan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 evernote Enpass yükledim güya, ama hala evernote'da sakliom pek saklama olmuyor o gerçi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 aynen güvenli değil ama ne yazık ki en pratiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Benim linklediğimi Snowden kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 şifre saklayıcıyı ne saklıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Başka şifre ve kriptografi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 1password Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Evernote nasil pratik oluyor ya :S yoksa yanlis mi anladim. 1password kullaniyorum biraz tuzlu ama arada indirimler oluyor. Özellikle iOS uygulamasi süper, iOS 9 ile costu özellikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ssd.eff.org/en Şurada KeePassX ve başka güvenlik programları için tuto'lar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Red_Skull said: notepad (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 fredy said: Evernote nasil pratik oluyor ya :S yoksa yanlis mi anladim. 1password kullaniyorum biraz tuzlu ama arada indirimler oluyor. Özellikle iOS uygulamasi süper, iOS 9 ile costu özellikleri. şifrelerinizi şifreyle saklamak için para mı veriyorsunuz abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Ondan vermiyoruz. Zaten tek bir cihaz kullanacaksan bedave çoğu, aynı anda birden fazla cihaz için ücret başlıyor. Olay şu: benim LastPass hesabımda 200'e yakın site var mesela, hepsinin şifresi farklı. Böylece biri çalındığında hepsini değiştirmek gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 sadece dediğin gibi olsaydı vermezdik herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 1Password Mac + Windows Bundle, "MacPowerUsers" kuponu ile birlikte 25.99$. Almak isteyen varsa kacirmasin. Education Store ama herhangi bir kontrol olmuyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar