juma001 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 s3 mini kullanıyorum. telefonun kasmasından bıktım. yeni bir telefon alacagım. siri olması sebebiyle iphone düşünüyorum. tıklamak yerine alarm kur diyip kurması benim gibi tembel bir bünye için çok güzel bir nimet. samsungtaki asistan pek işlevsel degil. çok kasıyordu. ancak iphonedaki fiyatlar beni geri adım attırıyor. diger markalarda daha uygun fiyatlı bulunabiliyor olması sebebiyle. ekranı küçük ya da büyük sorun degil. kamerası iyi olmalı. etrafımda LG telefonlardan alanların memnun olması gerçegi var. G serisi iyi diyorlar. ama arayüzüne alışmak güç müdür bilemiyorum. benim aradıgım telefon hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 iPhone maceraperest biriysen samsung'la devam edebilirsin tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 5S'in kamerası gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 paranin yettigi telefon tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 cevabımı işletim sistemi üzerinden veriyorum: iOs Androide takar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 symbian İOS a 5 çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ios 5s al geç. illa 6 almana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bütçe belirtmeksizin telefon konusu olur mu. bok gibi paran var ise elma tabii. paran yoksada elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 LG G serisi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 anhoraya sor telefon alma tutosu hazırlasın sana oh wait hazırlamıştı sanırım öncedem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ikinci bi apple zartu varsa iphone gereksiz kalıyor ipod gayet yeterli geliyor keza ipadde öyle blackberry passport çok güzel ondan alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ios çok kötü ya hiçbişey yapamıyosun. Tembel adamsın madem, flashdiskteki filmi telefona takıp (ya da telefondaki)kablosuz olarak izlemek istemez misin? O zaman android. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ios da oluyor mu o? oluyordur be at gibi para alıyorlar o telefondan yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Itunes sync falan useniyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 kablo? e var ya şimdi bu usb-c'ye bağlanan aparat onda var usb girişi? olmuyor mu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 5s iyi cihaz da gün içi kullanım oranın yüksekse telefonu yanında şarj taşıman gerek. su gibi gidiyor 5s pili. bütçeyi zorlayıp 6 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 iphone 5s al sorunsuz kullan. donma, takılma vs hiçbirşey yok.1000 1200 başka telefonlara vereceğine üzerine koy iphone 5s al. uzun bi süre sorunsuz kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 samsung'un S-note'u ChatON gibi özellikleri insanı gerçekten cezbediyor. S Health ise ayrı güzel bir uygulama. Mesela ben Memo uygulaması olmasa ne yaparım bilemez oldum. Paran varsa Samsung al. Yoksa bi iphone al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 h2s said: iphone 5s al sorunsuz kullan. donma, takılma vs hiçbirşey yok.1000 1200 başka telefonlara vereceğine üzerine koy iphone 5s al. uzun bi süre sorunsuz kullanırsın. şaka mı bu. bok gibi 5s'in performansı ios 9'dan sonra. öldü telefon, çöp oldu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 9.2 geldi düzeldi o sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juma001 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 iphone 5s satan magaza yok. sadece internetten mi alınıyor bu meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 16gb 5S 1499TL ye satıldı 3-4 gün önce vatancomp tarafından. çok iyi fiyattı 16gb lerin fiyatları daha çok düşer. satılmadı, çok kaldı piyasada. Elma min değer olarak 32gb sürmeli piyasaya. 16gb'ı insanlar 64 alsın diye sürüyor resmen. edit: vatan beylikdüzü mağazasında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 "roket adam" said: h2s said: iphone 5s al sorunsuz kullan. donma, takılma vs hiçbirşey yok.1000 1200 başka telefonlara vereceğine üzerine koy iphone 5s al. uzun bi süre sorunsuz kullanırsın. şaka mı bu. bok gibi 5s'in performansı ios 9'dan sonra. öldü telefon, çöp oldu gitti. şaka değil güzel kardeşim, samsung mu alacaksın androidlerde ki sorun belli.Bir süre sonra donmalar takılmalar başlıyor.Isınma sorunları vs. 1,5 senedir 5s kullanıyorum telefonuda aktif kullanan biriyim hiçbir zaman şarj problemi yaşamadım.Kladı ki düşük güç modu seçeneği var o da bir etken.Ne bir takılma donma tık yok telefonda.Ve son çıkan ios9.2 güncellemesinden sonra performans daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Güncelleme yapmadıysan yapmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 @roket 9.1'den sonra telefon gayet duzeldi. her seyi sildikten sonra clean install yapmani oneririm. su an 9.2'yi yukluyorum. telefon tam olarak 2 yil 2 aylik. bi sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ayfon tabiki. telefonun takılmasından bıkmışsın. bir iphone 5S al ve mutlu ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar