Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alinik ps4 oyunlar ve co-op oneri pls.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

ben yetemedim ya mevzuya. split screen i gözlük ile tam ekrana tamamladı diyelim. ps4'un gönderdiği veri split edilmiş halde tam ekran çözünürlüğü/2 sonuçta. ee o zaman o çözünürlükteki şeyi nasıl tam çözünürlükte oynatıyor? genişletmesi gerekmez mi?

muhtemelen görüntü kalitesinde kayıp olur...
Mesaj tarihi:
yok onu anladım abi de, demoyu izleyince biraz daha netleşti, görüntüyü genişletiyor direkt gibi gibi.

kabaca ekran 1000 pixelse ve splitte kullanıcıya 500 pixellik görüntü sağlıyorsa, o 500 pixellik görüntüyü bu fonksiyon sayesinde yine 1000 pixele genişleterek gösteriyor. yanlış anlamışta olabilirim.

aynen görüntü kalitesi düşüyor bu sebepten dolayı.

yine de süper fonksiyon ama ben bir sonraki tv'i bu şekilde alırım.
Mesaj tarihi:
O olay oluyor ama zaten split screen oyunlarda oyunlar genelde tam ekran olmuyor kenarlarda black box oluşuyor cod vs öyle o yüzden de oyunu uzatınca genel anlamda pek bozulma olmuyor.
Mesaj tarihi:
FPS falan oynarken kafayı öne eğip gözlüğün üzerinden ekran yapanlar baya komik olacak herhalde ya sdfsdsf

Gerçi onda da ağır flu gözükecek diğer görüntü ya.
Mesaj tarihi:
Aynen bizimkisi de last of us, life is strange ve until dawn'a bayildi. Oynayabildigi yerleri oynuyor, yapamadigi yerlerde izlemeye geciyor. Onun disinda co op olarak da little big planet 3 tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Sexist davranıyoruz hep ondan böyle. Ben ne kadar hoşuna gideceğini varsayarak cicili bicili oyun aldıysam ben aldım ayıp olmasın diye oynadı. Ne zaman kafa patlatmali, roketle parçalara ayırmalı oyunlarla tanıştı resmen içindeki cani ortaya çıktı ne rayman kaldı ne lbp hehe.
Mesaj tarihi:
Vulcan_Lionheart said:

d3 e sardı direk benimki, büyücü açtık beğenmedi barbar istedi onu sevdi elinde baltayla geziyo lol ya hayret bişi vurdum mu ses gelmesi lazım ne ışık atacam diyo :) hakkaten sexist davranıyoruz :)

ahahaha şu çok doğru, ben büyücü açtım o barbar aldı yanında ezik ezik dolaşıyorum öyle, iki level fark attı bana. Bir de önceden bitirmiştim d3'ü sdfsd
Mesaj tarihi:
elesso said:

abi oyun oynayabilmek için hatununda dahil olabileceği oyunları seçip acı çekmek kılıbıklıktır bence asdfg

kandırmayalım birbirimizi

yazılan oyunlardan hangisi normalde oynamayacağın bir oyun ki? hepsi 10 numara oyun.
Mesaj tarihi:
Biz Injustice oynuyoruz sdşlfdjsg. HOHOHO NASIL AĞZINA VURDUM diye hareket falan çekiyor bana. Coop araba yarışı bulsak aslında süper olacak, Drive Club'ı da bayağı seviyor ama coop yok işte :(
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Konsolu olmayıp pcde coop oynayamayan adam anca kılıbıklık diye çamur atar.

var abi konsol bizde oynuyoz coop.

bıngıldak oyunlar güzelde mesela hatun beğenmediyse oynamıyoruz artık o o oyunu :D ben beğenmediysem devam ama hehe...
  • Yeni Oluştur...