elesso Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 bingildak said: ben yetemedim ya mevzuya. split screen i gözlük ile tam ekrana tamamladı diyelim. ps4'un gönderdiği veri split edilmiş halde tam ekran çözünürlüğü/2 sonuçta. ee o zaman o çözünürlükteki şeyi nasıl tam çözünürlükte oynatıyor? genişletmesi gerekmez mi? muhtemelen görüntü kalitesinde kayıp olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ulan kendımden utandım yazılanları okuyunca ben açma kapama tuşu dısında kullanmıyorum pcyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 yok onu anladım abi de, demoyu izleyince biraz daha netleşti, görüntüyü genişletiyor direkt gibi gibi. kabaca ekran 1000 pixelse ve splitte kullanıcıya 500 pixellik görüntü sağlıyorsa, o 500 pixellik görüntüyü bu fonksiyon sayesinde yine 1000 pixele genişleterek gösteriyor. yanlış anlamışta olabilirim. aynen görüntü kalitesi düşüyor bu sebepten dolayı. yine de süper fonksiyon ama ben bir sonraki tv'i bu şekilde alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 O olay oluyor ama zaten split screen oyunlarda oyunlar genelde tam ekran olmuyor kenarlarda black box oluşuyor cod vs öyle o yüzden de oyunu uzatınca genel anlamda pek bozulma olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 sonunda TV'ye gimmick olmayan birşey eklemişler şahane olmuş bu dual play olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 bir sonraki nesil konsollar bunu tv ile uyumlu desteklerse şahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 FPS falan oynarken kafayı öne eğip gözlüğün üzerinden ekran yapanlar baya komik olacak herhalde ya sdfsdsf Gerçi onda da ağır flu gözükecek diğer görüntü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Bazı oyunlarda direk dualplay support yazıyor onlarda kalite vs bozulması da olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 co-op konusunda yardımcı olamayacağım fakat until dawn, life is strange, last of us, order 1886 alırsan yanına oturup izlemekten zevk alır gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Aynen bizimkisi de last of us, life is strange ve until dawn'a bayildi. Oynayabildigi yerleri oynuyor, yapamadigi yerlerde izlemeye geciyor. Onun disinda co op olarak da little big planet 3 tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 LBP 3'ü hiç sevmedi benimki, yarım saat "şirinmiş heheh" diye oynadı, dün d3 başladık başından kalkamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 D3 konsolda tam bayan işi acaip keyifli ve oynaması rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Sexist davranıyoruz hep ondan böyle. Ben ne kadar hoşuna gideceğini varsayarak cicili bicili oyun aldıysam ben aldım ayıp olmasın diye oynadı. Ne zaman kafa patlatmali, roketle parçalara ayırmalı oyunlarla tanıştı resmen içindeki cani ortaya çıktı ne rayman kaldı ne lbp hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 d3 e sardı direk benimki, büyücü açtık beğenmedi barbar istedi onu sevdi elinde baltayla geziyo lol ya hayret bişi vurdum mu ses gelmesi lazım ne ışık atacam diyo :) hakkaten sexist davranıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 kılıbıklığın kitabı yazılıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 bunu nasıl kılıbıklığa soktun yahu asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Vulcan_Lionheart said: d3 e sardı direk benimki, büyücü açtık beğenmedi barbar istedi onu sevdi elinde baltayla geziyo lol ya hayret bişi vurdum mu ses gelmesi lazım ne ışık atacam diyo :) hakkaten sexist davranıyoruz :) ahahaha şu çok doğru, ben büyücü açtım o barbar aldı yanında ezik ezik dolaşıyorum öyle, iki level fark attı bana. Bir de önceden bitirmiştim d3'ü sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 abi oyun oynayabilmek için hatununda dahil olabileceği oyunları seçip acı çekmek kılıbıklıktır bence asdfg kandırmayalım birbirimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Acı çekmek değil ki, sevdiğin bi aktiviteyi birlikte yapmak. lbp falan oynarken "kahretsin niye oynuyorum" diye düşünmüyor kimse. Yanyana gayet eğlenceli oluyor tüm oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konsolu olmayıp pcde coop oynayamayan adam anca kılıbıklık diye çamur atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 elesso said: abi oyun oynayabilmek için hatununda dahil olabileceği oyunları seçip acı çekmek kılıbıklıktır bence asdfg kandırmayalım birbirimizi yazılan oyunlardan hangisi normalde oynamayacağın bir oyun ki? hepsi 10 numara oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Biz Injustice oynuyoruz sdşlfdjsg. HOHOHO NASIL AĞZINA VURDUM diye hareket falan çekiyor bana. Coop araba yarışı bulsak aslında süper olacak, Drive Club'ı da bayağı seviyor ama coop yok işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Ride diye bi motor yarışı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 coop değil ama, gerçi coop araba yarışı nası oluyor sen vitesi tutuyorsun o direksiyonu mu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 DareJedi said: Konsolu olmayıp pcde coop oynayamayan adam anca kılıbıklık diye çamur atar. var abi konsol bizde oynuyoz coop. bıngıldak oyunlar güzelde mesela hatun beğenmediyse oynamıyoruz artık o o oyunu :D ben beğenmediysem devam ama hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar