Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kilitlenmiş iphone

roket adam

Öne çıkan mesajlar

bizim işyerinde çalışanlardan birine iphone vermişlerdi, geçen çıkarttılar işten. şerefsiz activation lock'ı aktif hale getirmiş. ne yaparsan yap telefon ilk fabrika ayarlarına döndüğü açılışta bilmediğimiz bir icloud şifresini soruyor ve mal gibi kalıyoruz. hiç bir şey bulamadım yapamadım. var mıdır bunu aşmanın bir yolu?

not: yurtdışından alınma cihaz. faturası falan hiç bir şeyi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonla arayacaksınız abi. faturası yoksa zor ama bi deneyin, yurtdışından alınanlar için türkiyedeki call center irlanda'ya yönlendiriyordu sanırım. bu tarz şirketin iphone'unu kitleyip kaçma olayı çok oluyor yardım ediyorlar da satış bilgileri olmadan nanay muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

bir de nasil sirketse ..kardesim internetten elemanina cep telefonu alan ustune ustluk geri isteyen ..ve boyle bir antinlik yapan elemaninin eline cesitli seyler veremeyen sirket kusura bakmayin da..

guzel kardesim cok guzel isler yaptin al telefonu git deseniz en azindan drama yasanmayacakti.belli bir sirket karizmaniz olacakti...simdi ne dersen de ne reklami yaparsan yap sizin sirket af buyur ama sidikli sirket olarak yer etti bellegimde..
Sosyal ağlarda paylaş

apple müşteri hizmetleri çözebiliyor onu, aynı mevzu oldu. bir icloud şifresine takılı halde kalmıştı telefon. tek hatırladığım mac a bağlayarak telefonu nasıl sıfırlayacağımızı anlatmışlardı telefonda uzun uzun. uygun keywordler ile bulunur heralde google da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...