roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bizim işyerinde çalışanlardan birine iphone vermişlerdi, geçen çıkarttılar işten. şerefsiz activation lock'ı aktif hale getirmiş. ne yaparsan yap telefon ilk fabrika ayarlarına döndüğü açılışta bilmediğimiz bir icloud şifresini soruyor ve mal gibi kalıyoruz. hiç bir şey bulamadım yapamadım. var mıdır bunu aşmanın bir yolu? not: yurtdışından alınma cihaz. faturası falan hiç bir şeyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 servisi bir yol biliyordur herhalde son çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 roket sanki senin sorunlardan böyle birşey daha hatırlıyorum Aynı şey sanki.. Bu kilitli telefonlar hep sanamı geliyor ? yoksa Yoksa ! YOKSA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 faturası yoksa yaptıramazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 faturası yoksa ben yaparım. 1 dürüme halledilir içecek dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 şirket nasıl yurt dışından alınma cihazları çalışana veriyor lan. arıza yaptığında çöpe mi atıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 DFU olarak başlatıp, iTunes'tan sıfır iphone olarak yüklemeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 hayir sorun bende de var. trye telefon getirdik ama icloud da kaldi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 dfu modu sıfırlamayı falan denedim. yemiyor. yine soruyor aynı şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 adama sorsaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 yok onun caresi. telefon sahibi gidecek fatura ile apple magzasina. anca öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Çaresi benim... tey allahım. Yarın toplantım var zorlu center da olacağım laptopta getir hallederim ayak üstü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Telefonla arayacaksınız abi. faturası yoksa zor ama bi deneyin, yurtdışından alınanlar için türkiyedeki call center irlanda'ya yönlendiriyordu sanırım. bu tarz şirketin iphone'unu kitleyip kaçma olayı çok oluyor yardım ediyorlar da satış bilgileri olmadan nanay muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 fatura olmadan kim neden yardım etsin abi, aletin çalıntı olmadığı nereden belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Alet kimin kimliğine kayıtlıysa o halledemiyor mu, fatura mı lazm illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bir de nasil sirketse ..kardesim internetten elemanina cep telefonu alan ustune ustluk geri isteyen ..ve boyle bir antinlik yapan elemaninin eline cesitli seyler veremeyen sirket kusura bakmayin da.. guzel kardesim cok guzel isler yaptin al telefonu git deseniz en azindan drama yasanmayacakti.belli bir sirket karizmaniz olacakti...simdi ne dersen de ne reklami yaparsan yap sizin sirket af buyur ama sidikli sirket olarak yer etti bellegimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 hayir bir de tam hirsiz isi olmus..ne malum olm sizin aldiginiz telefonu..eleman diklenince tazminat isteyip filan, iceriki odada hacamat yapip telefonunu alip gondermediginiz ne malum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bingildak said: servisi bir yol biliyordur herhalde son çare bana servise vermeden önce find my iphone olayını kapat demişlerdi. Böyle uzaktan kitleme işleriyle serviste bile birşey yapamıyorlar demişlerdi. GG olabilir kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Jailbreak'leyip falan bir şeyler olabilir belki illa bir yolu vardır gibi geliyor kırınca ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 apple müşteri hizmetleri çözebiliyor onu, aynı mevzu oldu. bir icloud şifresine takılı halde kalmıştı telefon. tek hatırladığım mac a bağlayarak telefonu nasıl sıfırlayacağımızı anlatmışlardı telefonda uzun uzun. uygun keywordler ile bulunur heralde google da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 En temizi: telefonda aktif olan icloud kimliğinin sahibi icloud.com'a girip hesabından cihazı çıkartacak. Şifre bilinmiyorsa emaille yada gizli sorularla sıfırlanıp ilk adım yapılabilir. Ama hem bu bilgilere sahip değilseniz, hem de fatura yoksa o telefon artık çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Kilitleyen kişi iPhonu iki aşamalı kilit yaptırmış ve oyun aktivasyon kodu gibi kodu almışsa o telefon o kod olmadan kilitli kalıyor. Son olarak ABD devir mahkeme iPhonun açılması için Apple a başvurdu. Apple o kod olmadan açılamaz cevabı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Yav ben hergün açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Çabukaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 açaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar