Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodafone Süpernet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grego said:

bar bar yazılıyor, "superonline 100 TL / 25 mbit AKK yok" diye. akk ile stockholm sendromu mu yaşıyorsunuz, nedir bu bağlılık.

Denemedim ama aylık 50 gb yi aşamam muhtemelen gerek yok o kadarına benim için. Neredeyse yarı fiyatına geliyor internet 32 mbit 60 gb a.k.k. : 55tl modemi saymazsak
Mesaj tarihi:
evde ps4 yoksa, steam kullanılmıyorsa, internet üzerinden dizi izlenmiyorsa, internet hattını kullanan 1den fazla kişi yoksa, evet aşmazasın muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Abi 50 GB çok az yaaa. Yani Steam-PS4 olmasa bile az. Patide günlük atılan gif-youtube başlığını takip etsen yine geçersin 50 GB ı. 50 GB dediğin, mail check, günde 1 youtube videosu gibi bişi. Bunun güncellemeleri vs var.
Mesaj tarihi:
@fenn. AKK ile düzenleme yapacaklar muhtemelen. Yani 3 mbit meselesi tarih olacak gibi, bu anlamda 50 GB son 10 gün yeni düşük hızla zorlanmayabilirsin. Aptal BTK Ağustos 2016 diye tarih atmış, AKK meselesi düzenlemek için. Daha erken çözülecek galiba bu mesele ama, 2-3 ay üzmez seni galiba.
Mesaj tarihi:
2-3 ay önemli bana. 240 gb a.k.k. na kadar çıkmak çok rahatlatıyor beni. İş güç çoluk çocuk derken çok işim olacağını düşünmüyorum. Daha önceki anlaşmamın 7 gb olduğunu ve beni 15 -20 gün götürdüğünü düşünürsek sıkıntı çıkacağını düşünmüyoru. Kota az diye biraz tedbirliydim ama tedbiri bırakırsak 60 gb yi aşamam ki 240 gb kadar yolu var ve hiçte az değil bana göre
Mesaj tarihi:
ben de ayni bosluktaydim.. sonucta 8 mbit akk siz 81 lira mi 2 sene taathutlu birseylere gectim..genel kullanimim 300 400 gb arasi aylik..ayar gecerlerse ne yaparim bilmem..
Mesaj tarihi:
Kullanımımız aynı dana. Bende Voda ile 240 GB lik sözleşme yaptım, ama salaklar beceremedi. Neyse uzatmayım, şu an 200 GB Çiftele diye bir kampanyasını kullanıyorum, TT netin. 4.5 G ile birlikte bayağı ayar çekecekler ki, çekmeleri lazım öyle 50 GB lerle falan yürümüyo bu iş. AKK somrası 5 Mbit BTK nın dillendirdiği değer, ama ha 3 ha 5 aynı. Superonline nimn 25 Mbit full limitsiz tarifesi var. İlla ki bir kaç aya da Vodafone vs türevleri buna yakın paketler açıklar. TTNet de geç de olsa, AKK limiti artıtır, ya da AKK sonrası makul bir hız sunacak. 2-3 aya herşey daha netleşir, şimdiden herhangi bir sözleşme imzalamak saçma. Hoş yeni bir BTK emri ilşe düzenleme gelirse, sözleşmeli dahi olsan sana uygulamak zorunda. Yani AKK sonrası 3 Mbit e sözleşme yaptın diye ugulayamazlar.

Ayrıca şu an AKK de değilim, VPN siz 1080p videolar takılıyo 40 Mbit ile. afsffss. 720 anca işte.
Mesaj tarihi:
Benim derdim kota falan değilde discovery belgesel kanalının olmayışı. D smartla anlaşayım diye canlı sohbette neredeyse 10-15 dakka yazıştım müşteri temsilcisiyle ve 79 tl anlaşmıştık internet ve tv ile ana son anda yalın internet parası da var 15 tl deyince aman dedim bi kanala bakacağım diye neredeyse 100 tl vereceğim en iyisi bakmam dedim çıktım
Mesaj tarihi:
@fenn, o lanet 15 TL yi her türlü ödüyorsun. Ki işin saçmalaığı o. Tel kullanmıyorum, ama yine de 15 tl. Salakça bir iş o. TTNET te farkında, onu kampanyalı yediriyo aklı sıra, o parayı almıyo. Ben de yalın hipernet im işte. Dünyanın en büyük saçmalığı zaten.
Mesaj tarihi:
Sene 2016 a.k.k. - yalın internet gelde kızma ama yapacak bir şey yok. İngiltere de 100 mbit a.k.k. sız, sınırsız internet 12 tl. Şaka gibi ülkeyiz !!!
Mesaj tarihi:
keyfiyetlerinden degil de var bir hinlik orada bence..4.5 g icin zaten bu heryeri fiberlemeleri ?? yani saniyormusunuz ki durup dururken ttnet filan aa a calisalim bak bilmem ne dedi..yoo..adamlarin bilmem kac sene once satin alirken altyapi yapma sarti var..ha kimse iplemiyor ama..

bu ihale 4.5 icin de olay baz istasyonlariyla yurutecek haliyle.her baz istasyonuna elemanlar fiberi ulastiracak ki 4.5 g yi verebilsin..bu arada dosedikleri yerlere de etinden sutunden fiber satma dertleri var iste..muhtemelen tabi..

bu arada akk sonrasi 3 u 5 e cikartirlarsa ben tarifeyi iptal eder en dusuk kotaliya gecerim..
Mesaj tarihi:
Son durumu yazayım. Vodafone ile anlaşmışken dedim ki belgesel bakmayı seviyorum adam gibi belgesel kanallarıda olsun, kızım içinde baby tv de olsun diyerek digiturk u aradım ve 78 tl ye 25 mbit 75 a.k.k. fiber internet bahsettiğm kanalların olduğu paketi aldım. Adamlar kurmaya geleceklerdi ve son anda dedi ki senin evde fiber yok haberin olsun ben o an da şok oldum ve gelmeyin dedim. İptal etmek için digiturku aradım ve bana dönüş yapacaklar daha. Vodafone aradım ve fiber var diyorsunuz böyle diyorlar dedim ve adam ttneti ara dedi. ttnet ise fiber yok hiper var dedi kaldık öylece. Vodafone direkten kablo çekeceğiz diyor olacak diyor eğer beğenmezseniz iptal ederiz diyor. Şu anda internetsizim ve bekliyorum ne yapayım diye
Mesaj tarihi:
bu mal vodafone dakıler sıstem den bakıp fıber var dıyor .La hergun gırdıgım apartmanda varmı yokmu bılıyorum elbette .Yok dedıkce var deyıp fıber verelim dedıler.

La verın bakalım hadı deyıp evrakları gonderttım ımzaladım gerı verdım ıkı gun sonra ' haa sızın orda yokmuş ya la '' dıe msj atıyolar ıptal edıyolar ..

sımdıde günde 3 4 kere arayıp adsl verelim deyıp duruyolar .Artık telde 0850 no görünce dırekt meşgule verıyorum ..
Mesaj tarihi:
Bende aldım vodafone net 32 mbit 60 gb a.k.k. 55 tl. Ttnet geldi apartman girişine bi kablo sokup gitti. Eve kadar çıkarmak benim işimmiş. Sordum adamlara fiber bu değil mi diye evet dedi vodafone nun fiber kutusu da az ileride gibisinden söyledi. Şimdi bunların modemi adi olur diye kendim alayım dedim kafam karıştı iyice. 90 tl ye de var 400 tl ye de var. Hangi modemi tercih edeyim tavsiye edin bilgi patidaşlar. 400 tl en iyisi olduğu bi gerçek te 90-120 tl lik bir şey alsam sırıtır mı 150 mbit 300 mbit diyenler var.

http://www.hepsiburada.com/asus-dsl-n10-150mbps-ewan-fiber-destekli-adsl2-modem-router-p-BD130421

http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w8968-300mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-degistirilebilir-antenli-1xusb-wps-ewan-3g-paylasimli-adsl2-modem-router-ap-p-BD301468

fiber demek vdsl demek mi oluyor ?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
fenn said:

Bende aldım vodafone net 32 mbit 60 gb a.k.k. 55 tl. Ttnet geldi apartman girişine bi kablo sokup gitti. Eve kadar çıkarmak benim işimmiş. Sordum adamlara fiber bu değil mi diye evet dedi vodafone nun fiber kutusu da az ileride gibisinden söyledi. Şimdi bunların modemi adi olur diye kendim alayım dedim kafam karıştı iyice. 90 tl ye de var 400 tl ye de var. Hangi modemi tercih edeyim tavsiye edin bilgi patidaşlar. 400 tl en iyisi olduğu bi gerçek te 90-120 tl lik bir şey alsam sırıtır mı 150 mbit 300 mbit diyenler var.

http://www.hepsiburada.com/asus-dsl-n10-150mbps-ewan-fiber-destekli-adsl2-modem-router-p-BD130421

http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w8968-300mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-degistirilebilir-antenli-1xusb-wps-ewan-3g-paylasimli-adsl2-modem-router-ap-p-BD301468

fiber demek vdsl demek mi oluyor ?

banada aynısını dedıler eve kadar sız cekıceksınız dıye nası halletın o ısı?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben ttnetten geçtim buna bir hafta oldu, neredeyse birkaç saat internetsiz kaldım, vodafone'um bağlanınca gidip ttneti iptal ettirdim, acele etmedim.

bağlantım daha iyi. kesinlikle daha iyi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Şu an bağladım kendi imkanlarımla. Hatta test aşamasındayım diyebilirim. Bakır teller öyle açıkta duruyor ve bantlamadım. Hemen test ettim bağlantıyı 30 m bit gördüm

Şimdi ölçtüm 28,25 dedi. Her ölçtüğümde 1,75- 1,75 aşağı inecekse vay halimize

Mesaj tarihi:
-Crawler- said:

Test ettiğin sunucunun yoğunluğua göre değişebilir tabi. Speedtestden ziyade modemde görünen hat değerleri daha önemli.

Bilmediğimden soruyorum ona nereden bakılıyor. 2+2 vınn ,vodem kullanmış birisi olarak yabancı kaldım bu tarz şeylere.

Ayrıca O telekom denen sömürücülere yalın internet veya sabit telefon parası vermemek için 4 sene direndim ve şu an vermiyorum yalın internet parası veya sabit telefon parası. Zafer benim. Şu an faturada yalın internet parası 0 tl. Telekomla vodafone nasıl anlaşmıştır orası da beni ilgilendirmez. Şu 0 tl yi görünce mest oluyorum. o bakır tel parasını vodafone ödüyor. Keşke telekomla hiç alakam olmadan direkt vodafone dan alsam interneti, böyle bilgisayara kadar fiber kablo olsa keşke ama neyse
Mesaj tarihi:
Modem ayarlarına girmen gerekiyor. Tarayıcıya 192.168.2.1 yada 192.168.1.1 yazarak ulaşabilirsin. Tabi modemden modeme değişiyor. 10.0.0.2 de olabilir, modemin arkasında yazar bu. Modem menüsü ingilizce ise status olabilir, türkçe ise durum,bilgi vs olabilir. Oradan bakabilirsin.

Bir de vodafone'un kendi fiber hizmeti var ama 3 şehirde test aşamasında galiba. Ama çok büyük yatırım yaptıklarını duydum, yakında çoğu ilde kendi fiberlerini verebilecekler. Kazı yapamadıkları durumda telekomu kullanacaklar galiba.

http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-fiber.php
Telekom altyapısından tamamen bağımsız, kendi fiberleri. Tarifeler linkte.
  • Yeni Oluştur...