Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Selamlar, gerek forumun gerek forumdaki insanların kültürüne biraz uzak kalacağını düşünsemde izledim çok eğlendim konusunu açayım dedim. Acunu severim, gökhanıda severim, adamıda sevdim değişik bir sempatikliği var, şarkının adını duymuştum daha önce ilk defa dinliyorum fena değil. artık izlerseniz 10 15 dk low tierliğime katlanın. tl:dr = hepinize steamden link atamam. http://www.youtube.com/watch?v=DIaaS0UBKKc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=jN8J4dHS0XU orjinali daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Acunu sevmem. Çocuk iyi söylemiş orijinalinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 videoda orijinalide var zaten + sahne performansı var kenks :) oh rahatladım ilk mesaj düzgün olunca ^^ programlı olanı izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 low tier i geçtim eski be ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ulan soran olursa yeni deriz, patinin %90ı bilmiyordur nasıl olsa, akşam sigarayı bırakıcam son 1 paket ayırdım içki flm alıcam gezinirken buldum işte ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ocak disisin lectre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 komikmiş muhabbet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Aluriel said: ocak disisin lectre klasik müzik eğitimim var, piyano gitar vs çalıyorum, bende normalde yabancı müzik dinliyorum, bende jazz blues dinliyorum, ama şunun yeri ayrı sanırım, dinlerim yani. Ki bence hepimiz dinleriz, içten içe 6 ayda birde olsa dinleriz. aquila hariç. adını söyleyincede kızıyor ne samimiyetim var diye, saçı yok ondan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 başlıktaki se(?)s ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 sus len köylü. yarışmanın ismi garip geldi komikli başlık açayım dedim ne var bugün yargılama gününüz mü ^^ bana böyle rakıyla dinlemelik şarkı atın bakayım gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 olm ne kasmışsın şunu paylaştım ezikleyecekler beni diye, senden beklemezdim lectre (:P) ben de şimdi shine on you crazy diamond u kapatıp bunu açacam mesela fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Rakiyla bunu mu dinliektin? Sonra bana kooylu diyosun bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 acunu severimden sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 vay arkadaş ya ahmet parlak ahmet parlak diye magazin sayfalarında görüyordum da adam ne güzel söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Acun kismini gormemisim ben. Dayaklikmis tam ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: olm ne kasmışsın şunu paylaştım ezikleyecekler beni diye, senden beklemezdim lectre (:P) ben de şimdi shine on you crazy diamond u kapatıp bunu açacam mesela fdsfds hayır herkese steamden dayatıp dinleticektim önce ahah. kasmam benim eziklenmemden değil öyle şeyleri dert etmem hayatta ortada bir ortam varsa paticik gibi vs, herkesin önyargısız yaklaşması için yazdım biraz, izleyin istiyorum çünkü. normalde insanlar bu kültürden kaçıp avrupai olmaya başlarlar, ben bu kültürü yeni inceliyorum gibi düşün, sevdiklerim sevmediklerim oluyor vs sizinlede paylaşmak istedim. ee rakılık şarkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 sizinle de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bence güzel muhabbet dönmüş o bölümde bunlar izletiyor işte programı. acunu sevilmese de işini iyi yapan bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Aluriel said: Acun kismini gormemisim ben. Dayaklikmis tam ya ... Acunun hayatında yaşadıklarını atlatmasını ve bunları dürüst olarak kibar kibar konuşmadan anlatmasını seviyorum, şansın yardım ettiği kadar çalışmışta zamanında vs, bu topiğin konusu değil ama direk oo survivor pis acun demektense adam kartlarını doğru oynamış diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 onceki sayfada sukruye laf sokarken de yanlis yazmissin utanmadan. hep boyle yapiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Lectre beni steamden sil lütfen bu ne ya köylü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Aluriel said: sizinle de sizinle dahi paylaşmak istemedim be sizinlede paylaşayım dedim :) kasma tamam ya, bugün serbest bırakın beni olmaz mı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Lectre said: Acunu severim, gökhanıda severim, adamıda sevdim değişik bir sempatikliği var, şarkının adını duymuştum daha önce ilk defa dinliyorum fena değil. http://www.internetajans.com/images/album/74581.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar