Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alex taaaa Brezilya'dan atttııııııı

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Valla Galatasaray'a pis gol atmış Alex.
Yok yok,burada futbol oynadığı zaman falan değil.
Daha yeni atmış golü.

Haberi Hürriyet'ten alıntıladım.
Haberin detayında da Galatasaray'ın beceriksizlikleri yazılmış ayrıntılı şekilde.

Galatasaray Kulübü, 2010-11 sezonu şampiyonluğuna dair Alex de Souza'nın daha önce yalanladığı bir tweeti 'gerçek' zannederek Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 'şike' göndermesi yaptı. Bu inanılmaz hata sarı kırmızılı kulüpte daha önce yaşanan skandalları akıllara getirirken, sosyal medyada çarpıcı yorumlar yapıldı: "Alex sağla attı, kafayla, attı, solla attı, rövaşata attı, uzaktan attı her türlü gol attı. Şimdi taaaa Brezilya'dan attı."

http://www.hurriyet.com.tr/galatasarayda-bu-kacinci-skandal-40023907
Sosyal ağlarda paylaş

TLDR: Dursun Şarküteri, yönetim zaafiyetlerine bir yenisini eklemiş ve Aziz'e Alex üzerinden saldırayım derken troll/asparagas bir tweeti "ADAMIN DEDİ" olarak kullanmaya kalkmış. Alex de bunu duyup "hem ben öyle bir şey demedim, hem siz kimsiniz FB ile aramı açacaksınız amg" demiş. En son da Çeto gelmiş, yılların resmi site liseli atışmasından gaza gelip ergen gibi topik açmış.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Asriel said:

imamizer said:

kim kime ne atmış abi?
fenerin şike yaptığını bilmeyen mi var artık ki iması kalsın.
geçiniz.

Neye istinaden şike yaptı diyorsun? Aynı şekilde GS klübünün de şike yaptığını kabul ediyormusun misal?

Eh bende diyorum ki GS ın şike yapmadığını bilmeyen mi var.Aynı mantık seninkiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...