fenn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_yanlis&view=yanlis&kelimez=464 Şunu koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 sinekkaydı yerine makineyle traş olmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 denedim sivilce yaptı epey kızarttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 iyi bir tıraş makinesinin sivilce yapması için hiçbir neden yok. alakasız yani sivilceye sebep olacak bir etkileşimi yok tıraş makinesiyle cildinin. kaliteli bir şey alırsan sorunun çözünür. jiletin cildi tahriş etmediği bir denklem yok zaten. herkeste tahriş yapıyor. işte tıraş sonrası kremler, jeller falan var ama hepsi tırışka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 https://forum.paticik.com/read.php?20,7799496,7801135#msg-7801092 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 hepinize tekrar teşekkürler. şimdi makina ile alıyorum şuanda sakal kısmında pek sorun kalmadı, tavsiyelerinize uyarak losyon yağ vs onlara da dikkat ediyorum. burnum kızarmıştı en son cildiyeye gittim egzema(baharatlı yeme, sıcak veya stresmiş sebei O_o) dedi bir ilaç verdi bir haftada epey bir geçirdi. özel sabunla vs yıkıyorum her gün iki kere ilaç sürüyorum, bir de o sıcak havlu olayları fln epey iyi oldu ya teşekkürler^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Ya bende bu ara sakal bırakıyorum ama bildiğiniz cübbeli ahmet cemaat sakalı bırakıcam da bu sakal altındaki cildi bakım nasıl yaparım yoksa bi süre sonra mayın tarlasına dönecek sivilceden hava almadığı için heralde bu tip ürünler tr de var mı yoksa normal sabunu vurup yıkasam olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Milamber said: burnum kızarmıştı en son cildiyeye gittim egzema(baharatlı yeme, sıcak veya stresmiş sebei O_o) dedi bir ilaç verdi bir haftada epey bir geçirdi. özel sabunla vs yıkıyorum her gün iki kere ilaç sürüyorum, bir de o sıcak havlu olayları fln epey iyi oldu ya teşekkürler^^ İlaç ne verdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 fucicort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Banada aynısını vermişti de bir işe yaramadı. Stres yapmayacaksın diyor :) O nasıl olacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Aynı problem bendede var. ince tras makınaları var sac ıcın cok guzel alıyor. 2 gunde bır kesersen kasıntıda yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 kullandığın jilet ne? ben 4 bıçaklıya geçince rahatladım keza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Valvyn said: Ya bende bu ara sakal bırakıyorum ama bildiğiniz cübbeli ahmet cemaat sakalı bırakıcam da bu sakal altındaki cildi bakım nasıl yaparım yoksa bi süre sonra mayın tarlasına dönecek sivilceden hava almadığı için heralde bu tip ürünler tr de var mı yoksa normal sabunu vurup yıkasam olur mu sabah kalktıgında mutlaka tariyacan ki bi nebze havalansin altta kalan cilt bunun icin sedef tarak tavsiye eayrıca sıvı yiyecek ve de iceceklerle temasi halinde de yıkayıp kurulaman lazim yoksa bitlenirsin aminum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar