kujo123 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 trathias said: bu deck buildingi ve açtığımız kartların ne olduğunu bilale anlatır gibi anlatan bi yer var mıdır ? Sımdı soyle her heronun kendıne ozel card typları var. Heronun resmıne geldıgı zaman cıkıyor ustunde. Mesela fury,corruption,growth gibi bı hero fury+corruption ise grownt cardlarını kullanamıyorsun o hero uzerınde. Onun dısında universal her heronun kullanabılecegı cardlar var. Upgrade olayı ıse soyle ana kartın uzerınde yazan ozellıkler upgrade edılebılıyor(equipment cardların yanı) yanı ana kartın damage+crit veriyorsa bu karta upgrade ıle sadece damage ve crit ekleyebılırsın hp ekleyemessın gıbı.Onun dısında hero buıldı soruyorsan orası bıraz sana kalmıs ben adc oynuyorsan crıt+damage kasıyorum ama attack speed +damage kasanlarda var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 paragon buradan gerekli build ve rehberler bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ben ps4 e 3-4 maç attım da meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Kaydoldum bugün de bekleyemem open beta çıkmasını, aldım Kinguin'den 20 liraya key. Paragon-Gigantic-Paladins iyi oldu şu aralar değişiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Başından kalkamıyorum oyunun. Bugün yapımcılardan master founder pack istedim onu da gönderdiler. Skinler falan harika. Hero azlığı tek eksisi şu an. Bi de başta kartlar çok sıkıntı. Millette deli deli kartlar var. Sakın 5v5 girmeyin başlarda, karşıya hep manyak kartlı premadeler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 O kart olayı çok sıkıntı gerçekten. Oyunda benim en rahatsız olduğum olay diyebilirim. Sanırım movement speedi falanda artırmışlar bakmıyorum bir süredir. Girip bir ara tekrar bakmak lazım. Umarım o kart olayına çözüm getirirler. Gigantic ve bu moba olarak çok iyi geliyorlar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 dikkat aksiyon içerir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 abi saka maka oyundan sıkıldım o kadar ovdum ovdum sonrada skılıp hosa gerı dondum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 ben de 3 oyun sonunda bıraktım ya. slow pace + oyun yoruyor her şeyi micro yönetmen gerektiği için. item olayını da zerre özlememişim lan mobada bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 gunler sonra bi gireyim dedim yok yine baydi 2 oyunda cıktım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 free mi şimdi bu ? (kusura bakmayın tüm postlara bakamadım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 yokmu oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 tr den ping durumu nedir? oynamayı düşünmüyorumda merak ettim. Sanki ilk zamanları ping sıkıntısı vardı diye aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 https://store.steampowered.com/app/1106750/Fault/ paragon remake geliyormuş epic'in saldığı assetlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 ben bunun videolarini izledim biraz aynisi olmus paragonun oynanir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 steame gelmeside güzel bir şaka olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar