fenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Resim şu an yurt dışında ve kuzenimin. 20,000 dolar veren varmış ve gerçek değerinin ne olduğunu öğrenmek istiyoruz. Burası aklıma geldi. Bunun fiyatını bilen veya izleyecek yol gösterecek patiler acil lazım. Bu arada bu işlerden hiç anlamam. Resim yerine tablo, eser ne demem gerekiyorsa şimdiden kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Resimlerin piyasasi yoktur dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 2 dürüö 1 malbuş abi delimisin? iki wiki ye falan bak. 20k dan açılışı bile az bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Arıyorum ve hep yabancı kaynak var , yetemedim :( İlave bilgi vermem gerekirse kafamızı karıştıran durum eğer gerçekse 200,000-400,000 dolar diyen var ama güvenip güvenmeme arasında kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=1n1aI6QbPJI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 paraya ihtiyacı yoksa satmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paticik'e bu soruyu sormak çok şey olmamış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Uzman birine göstermek lazım tarihi eserlerden sanat tarihinden falan anlayan, işi bu olan insanlara sormak lazım. https://www.reddit.com/r/ArtHistory/ suraya bir yaz istiyorsan. Kaç para eder diye degil de elimde su ressama ait bir soyle bir tablo var xxx şehrinde yaşıyorum, tavsiye edebileceğiniz bir expert var mı iletişime gecebileceğim gibisinden birsey yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Abi adam gibi broker falan bulun, 20k değil onun fiyatı net de, en netini size o söyler. Patiye threadle çözülecek iş değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 türkiyede Rafi Portakala ulaşabilirsin ya değer biçer ya da firması üzeirnden sattırabilmek için experte yönlendirir. bu arada şimdi aklıma geldi babamın nişantaşında bi iş arkadaşı vardı antikacı kendisi baya taşaklı bi abiydi. taşıdı ama dükkanını. istersen öğrenebilirim adını sanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Orjinal duverger ise hayatinin sonuna kadar calismasina gerek yok kuzeninin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 nerden bulmus?? tavan arasından falan çıktıysa onekı sahibine vermesi lazım.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kalite forgerydir o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bunun kagıdı vardır, duverger lan yani, nerden eline geçmiş merak ettim gercekten or fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 orjinal deilse 20k etmez, ne yazaman yapıldığına göre bişiler eder. orjinalse zaten baska bir durum var ortada. bi hızlıca taryıı verin databeaselri esini görebiliyomusunuz tablonun. Onun dısında her türlü gidin üstadıyla konusun işin. tabi bi ihtimalde caldınızmı lan? eski eve bakım yapmaya girip yürüttünümzü tabloyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Abi bariz yürütmüşler dfg, bi olay örgüsü düşünüyorum türk kuzenin eline duverger geçsin orjin de, mümkün değil. In b4 forgery. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 forgery morgery ortada bir arak durumu var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Hemen arkadasın IP'sini alalım admin bey. http://i.imgur.com/lsEi6iJ.jpg Kesin proxy kullanıyordur gerçi, ZIMBABWE çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 tablonun arkasına çaklı tarih varsa onuda söyle orda yazan adamın dogum tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 xunn said: Abi bariz yürütmüşler dfg, bi olay örgüsü düşünüyorum türk kuzenin eline duverger geçsin orjin de, mümkün değil. In b4 forgery. xunn şu mesajını görmesen görmesem ben hala banlı sanıyordum seni. 150 euro ya almış kuzen tabloyu. Sahtedir diye düşünüyorum ama bi umut işte. Tabi tablo nedir, ne değildir hiç görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 sahtedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 internette aynı tablo da yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Orjinalse açık arttırmada gider. Müzayede eviyle görüşsün. 150 euro ya aldıysa pek sanmıyorum da. Var avrupada tabloların orjinalliğini denetleyen kurumlar. Orjinalse ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Nerenin zulasını patlattınız da bunu buldunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 https://www.lempertz.com/de/kataloge/lot/1055-1/89-theophile-emmanuel-duverger.html 4000 euro baska bir tablosu abinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar