Gallant Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 https://www.humblebundle.com/games/square-enix-collective-2020?hmb_source=navbar&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=tile_index_2 average a Forgotton Anne i veriyor, guzel oyundur. Ama bundle daki diger oyunlar hakkinda hic fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 humblemonthly xcom / jurassic world vs veriyor bu ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 şu mail geldi. 6 dolar'a sub oldum. oyunlar da iyi bu ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 (düzenlendi) bu eski ayın, bu akşam değişecek oyunlar. Bunları almak istiyorsanız elinizi çabuk tutun yani . Haziran 5, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 böyleymiş 30'una kadar. zaten bana 2-3 aydır allah rızası için al diye indirim yolluyorlardı dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 bu aykiler sizmis diyorlar daha aciklanmadan, eger fake degilse ve iron danger 'i istemeyen varsa ben alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 https://www.humblebundle.com/subscription/november-2020 bu ay iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 6 ay boyunca aylığı 6 dolaresden veriyor, girsem mi bilemedim milyon backlogvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 (düzenlendi) link verir misin Aralık 22, 2020 Llama tarafından düzenlendi buldum buldum tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 (düzenlendi) Monhtly bu ay Valkyria 4 veriyor Şubat 5, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 (düzenlendi) çok iyi board game humble bundle gelmiş. ipad oyunu bile var. kötü board game'ler de değil. sadece train to ride ve expansion'ları için bile değer. pandemic ve small world de en az rank'de iyi deal'lar. (splendor bakmadım bile) my2kuruş Şubat 5, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 (düzenlendi) https://blog.humblebundle.com/2021/02/23/own-control-forever-when-it-comes-to-choice-on-march-2nd/ We’re excited to announce that the critically acclaimed hit Control will be featured in March’s Choice lineup, available starting March 2nd at 10am PT. Explore a visually stunning third-person action-adventure that will keep you on the edge of your seat. We’ll also be featuring 11 other games ranging from AAA to indie gems like XCOM: Chimera Squad, ELEX and Wildfire, published by Humble Games. Here’s the full list of games: Control XCOM: Chimera Squad ELEX Kingdom Two Crowns WWE 2K Battlegrounds Hotshot Racing Peaky Blinders: Mastermind Cyber Hook Pesterquest Wildfire Boreal Blade Ageless Şubat 23, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 (düzenlendi) ben bu aykini almak için (vc4 olan) sub olmaya çalıştım ancak benden 19.99 dolar çekmek istiyor. 12 dolar değil mi bunun ücreti? eğer 19.99 ödersem mart ayı oyunlarını da mı verecek yoksa onları alamayacak mıyım? eğer hem şubat hem mart ayını verecekse uygun ama vermecekse üye olmamın anlamı yok. Şubat 24, 2021 totemic tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Bunun sub hedesi biraz değişik. Eski aboneliğin duruyorsa dondursan bile 12$ devam ediyor ama yeni abone olacağım diyorsa 19.99 a geliyor. Veya daha düşük bir sub ı daha var 15 e sanırım 3 oyun mu ne alabiliyorsun aslında o da yeterli control vs için. Birde şöyle bir şey var arada kampanya kupon muponla abonelik veriyor, 6$ a tüm oyunları alan adamlar var onun şartları bir araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 en son mart 2017'de donmuş aboneliğim ona devam edeyim dedim yine 19.99 istiyor hem de 9 oyun verecekmiş. anladım gitti. neyse biraz daha araştırayım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Abonelik kendin aylık freeze yapıyorsan classic planda kalmış sayılıyor. Eskiden kalanları direk öyle saymıyor malesef. 19.99 a bu ay 12 oyunuda veriyor olması lazım. Bu promosyonlu şeyden bulabilirsen daha uyguna gelir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 abone olmak şart mı? 1 seferlik bundle alamıyormuyuz keyfimize göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 onun için ya 15 dolar (3oyun mu ne bu bundle için emin değilim gerçi) , 20 dolara 12 oyun mu ne veriyor işte. Sonra ya cancel/ya freeze yapıyorsunuz. Oyunları beğenmeyip hesabı dondurursanız 1 ay sonra tekrar dondurmanız gerekiyor yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 6 dolara 6 aylğa girmiştim ben ilk aydan iptal ettim asd pişman etmedi henüz iptal, control iyi de gamepassde var zaten. bi elex güzelmiş gothic/risencı alamanlardan daha oynamadım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Xcom , wildfire da var fena olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 ya karman çorman bir hale geldi humble bundle eskiden çok daha basitti hem bundle hem aylık alıyordum uzun süredir doların uçması ve karmaşık sistem yüzünden bıraktım almayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Bu ay valkyria sonraki ay control için alsam mı diyorum ama abonelik nasıl işliyor? Otomatik ödeme şart mı, yoksa ben sadece bu ay ödeyeyim, sonraki aylarda ödemediğim sürece aboneliğimi işlemeyin gibi bir seçenek var mı? Her ay kontrol edip dondurmak zorunda mıyım? Prepaid/sanal karta sadece 1 aylık para yükleyip üye olursam ne yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 (düzenlendi) alırsın 1 aylık, aldıktan sonra iptal et bir daha çekmez yalnız sadece control için alacaksan 20 dolar ona vereceğine 1 aylık gamepass al 30tlye doom eternal vs falan da oynarsın control yanında ama 1 ayda kaç oyunbitirirsin o mechul tabii 28 dakika önce, Darksun dedi ki: Xcom , wildfire da var fena olmayan. o xcom son çıkan dandik ya, daha doğrusu diğerlerinni yanında sönük. wildfire bilmiyorum ben sadece oynayabileceğim 2 oyunu yazdım belki başkasına tüm bundle baştan aşağı süperdir, renk&zevk Şubat 24, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 15-20 dolarlık deal a gireceğinize işte 6 dolarlık o meret neyse onu kovalayın derim. Ben hala classic sub ile takılıyorum 12 dolar arada donduruyorum arada donduracağım diyince 2-4$ daha indiriyor öyle devam ediyorum. Bu Valkyria bize pahalı mesela ona vereceğime böyle alırım daha iyi . Control/Xcom da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Alırsam 2 ay alacağım işte, bu ay Valkyria var istediğim. Sonraki ay da Control. İptal etmezsem ama kaydettiğim sanal kartta para olmazsa ne yapıyorlar? Borç yazmıyorlardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar