dwight Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bir de bu sorunla ilgili wow en forumlarında en az 2-3 thread var hala cvp yok.Şimdi usde acc acsam kesin o acclarıda ilerde blizzard euya cevirme imkanı verir ama harcamak istmeiyorum keyi öle bişiy olmazsa die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bekleyın bence sabredin 2-3 gün sımdı gırıp ne yapıcaksın start base de en azından 200 kısı olcak adam akıllı quest yapamıcaksın 3 tane domuz ıcın 1 saat ugrascaksın örneğin bekle hem serverdakı oyuncular dağılır hemde keyin active edilir yani hemen girmem lazım die düşünmeyin[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 benım durumumda olan arkadaslar su proceduru uygulasın (bunu dalamarın yazdıgı ustte linki olan topicte staff soledi) size gelen 2. onay mailina reply edip us-keyini tekrar confirm edin ve kontrol edeceklermıs onlar. bu arada sole bısı var attıgınız maillar ulasmıo.. genelde postmaster delayli bazende tamamen return gelio benım 4-5 maili attim 3-4 tane bu sekilde yanı anlıcagınız 2-3 gunden once cozemeyiz bu sorunu[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu arada keyleri convert edilmeyen arkadaşlar keyleri nerden temi nettiklerini yazabilirlermi biz 5 kişi e-trade centerdan almıştık...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 etrade[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ben de etrade den aldım ama sorunun orayla ilgisi oldugunu sanmıyorum..Sonucta keyler us de kabul ediliyor..Ayrıca 2ainteractive ve Coldwind de etrade den aldılar yanılmıyorsam onlarınkinde sorun yok..[signature][hline]Vislyn,The Shadowknight of ALATURQUA(EQ2) Regan of FRF(SWG-Retired) a.k.a. Archangel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 evet etrade den aldık biz sorun yok[signature][hline]arent you infected yet? Infected Mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: o yazı zaten download linkinin üstünde ve kırmızı kırmızı yazıyor. görmemek başarı yani. gerçi o heyecanla gözden kaçabilir tabii. yazı sonradan eklendi zaten, yazıda eu yada us client iniz varsa demiyor tek fark acılıs ekranındaki dil secenkeri kısmı off off neyse %91 cekip onu kurarız[signature][hline]arent you infected yet? Infected Mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bende etrade den aldim ancak ; bana ikinci mail geldi , neden geldi anlamisda degilim cunku ben o formu doldurduktan sonra US de oynamaya basladim , betayi denedim bende giremiyorum , benimkinin nedeni belli us de oyunu actirmam ama sizlerinkini bilemiyorum. keyi girdigimiz anda us deki databaseden check ediliyor sanirim kullanilip kullanilmadigi burada problem cikiyor sanirim sizlerde. yada belli sayida keyi convertlediler fazla yigilma olmasin diye.[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ben amerikadan kardeşime aldırdım banada 2. mail geldi us de kesinlikle açtırmadım daha düne kadar us de denememiştim bile keyi giremeyince denedim ve us de geçerli olduğunu gördüm mail attık hala cevap bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sana gene 2. mail gelmiş. Bana daha oda gelmedi :(.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 wowtecheu'ya attıgımız butunmaillar returnluyo veya delaylenıo of ya bu ne. adamlara mailla ulasamıozki cozum isteyelim napicaz simdi[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bende etrade den almadım amerikadan arka getirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 accountu olan arkadaslardan bırı rıca etsem foruma general discussions bolumune yazdıgım bi yazıyı yazabilirmi. yazı gıtmeyen emaillar hakkında...[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 mail sorunuyla ilgili gelisme http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=44732&s=new#new[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 iyi yapmıssın eline sağlık benim 2. maili reply olarak attığımdan ses seda yok yani gitti gittmedi bilmiyom valla acaba bi daha atsammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Arkadaslar technical support bölümünü doldurdum 2.mail gelmedi cd key im cevrilmedi mi felan diye..US-EU formunda kullandıgım e-mail adresini istediler bakalım ne olcak sonu..[signature][hline]Vislyn,The Shadowknight of ALATURQUA(EQ2) Regan of FRF(SWG-Retired) a.k.a. Archangel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 hangi technical support bolumu? http://en.wow-europe.com/support/webform/ bumu[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: MeTh, 09 Ocak 2005 21:34 tarihinde demiş ki: Allah blizzardın cezasını verecek ne bu be kanser olucam valla. Beyin özürlü herifler bide millete yeni client dl ettirdiler kore clientiyle cillop gibi giriom eu ya arkadaşın accountla... neymiş efendim herkesin dl etmesi lazımmış oyun çıktıından beri us open beta clientteyim eu dahil hepsinde sorunsuz çalıştı peh. Selam, Ben us key i convert ettmistim ve account u actim ama hala dl tarafindayim. US beta da oynamıştım, mesagında aynı client ile EU beta da oynayabileceğimi anlıyorum, oyun kendini patch etti versiyonum 1.2.1 (4150) ancak hala giremiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Simdiden teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 realmlisti eu.logon.. şeklinde deiştir olmazsa bi de reset at düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bu arada katılıyorum allah belasını versin blizzardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Yenerk85, 10 Ocak 2005 19:10 tarihinde demiş ki: realmlisti eu.logon.. şeklinde deiştir olmazsa bi de reset at düzelir Teşekkürler :) oyundayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: hangi technical support bolumu? http://en.wow-europe.com/support/webform/ bumu ewt..[signature][hline]Vislyn,The Shadowknight of ALATURQUA(EQ2) Regan of FRF(SWG-Retired) a.k.a. Archangel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bize henüz 2. mailde gelmedi arada deniyorum keyi eu da kabul etmiyor hala geçerli us de nedir bu saçmalık anlayamıyorum millet kütür kütür oynuyor biz mal gibi kaldık harbi bozulmaya başladım bilseydim o kadar kıçımı yırtıp almazdım us den beklerdim eu nun çıkmasını millet 20 lvl yapmıştır yine geriden başlıycaz hiç oynamam daha iyi.....[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Aynen bekliyoz 2. maili. Bu gidişle anlaşılan US'e girecez. EU'dan hayır yok bize.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar