Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Play Station Oyun İndirimleri

serjuhan

Öne çıkan mesajlar

ac2 çok güzeldi hakkaten. ac1'i ilk oynadığım zaman hayran kalmıştım ama sonra sürekli aynı görevlerden gına gelip salmıştım. sonradan ac2 tam olması gerektiği gibiydi. çok fazla yapacak şey ve aynı anda takip edilecek baya da güzel bir hikaye vardı. hiç sıkmamıştı bitirene kadar. ama sonradan çıkan oyunlardaki optimizasyon falan okadar kötüydü ki denemekten yorulup saldım bir noktada ben de.

origins'e bakalım hype'ı kadar var gibi gözüküyor. merak ediyorum baya.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ac2 çok güzeldi hakkaten. ac1'i ilk oynadığım zaman hayran kalmıştım ama sonra sürekli aynı görevlerden gına gelip salmıştım. sonradan ac2 tam olması gerektiği gibiydi. çok fazla yapacak şey ve aynı anda takip edilecek baya da güzel bir hikaye vardı. hiç sıkmamıştı bitirene kadar. ama sonradan çıkan oyunlardaki optimizasyon falan okadar kötüydü ki denemekten yorulup saldım bir noktada ben de.

origins'e bakalım hype'ı kadar var gibi gözüküyor. merak ediyorum baya.

Origins tam arpg oyunu. Yani en azından diğer oyunlardan çok farklı mekaniği. Kombatı falan ds çakması ama zevkli yine de. Sadece bazı özelliklerin talent ağacıyla açılması çok saçma. Karakter oyunun ortalarında baya değişik saldırı şekilleriyle tatmin ediyor. Ağır silah hafif silah oynanışı bariz farklı vs. iyi yani işte. Hikayesi sıradan ama.
Sosyal ağlarda paylaş

ömrü çok kısa gibi geldi bana. her gezegende aynı şeyi yapıyorsunuz sanki. yine content yok sanki. base yapma falan gelmiş. base'i yapıp bitirince yapıcak bişi var mı? pvp göremedim pek ben mesela.

origins'i aldım bu arada. gow'u %100ledikten sonra başlicam haftaya. gow'da ne efsaneymiş cidden ya. aklımı aldı 3 haftadır falan full oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...