mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 yok o girmemiş :/ bide mhw için çekincem online oyunlarda sıkıntı çıkar mı ben uzakta olduğum için. fifa falan oynuyoruz mesela ama bu oyun daha bi hareketli falan ondan çekiniyorum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Çıkar. Avrupalıların çoğu özel yazılımla Saudi ban atıyor makinelerine. Bu oyunda kimse yok lan çok lag var lan diye kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 DareJedi said: Origins ek paketler gereksiz. ozmn çakıyım ben origins'i en güzeli. gow'dan sonra akar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Origins main story artı biraz yan görevle 30 saat sürüyor. Ek paketlere ihtiyaç duymadan doyuruyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 önceki oyunları hiç bilmiyorum bu arada sadece ac 1'i biraz oynayıp en son ac2'yi bitirmiştim tamamen. sonraki oyunları hiç oynamadım bile. hikaye anlamında bir eksik olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 ezio 50 liraya düşmüş. gta 5 de alsam mı artık? bir ben kaldım herhalde gta 5 olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 mokoko said: önceki oyunları hiç bilmiyorum bu arada sadece ac 1'i biraz oynayıp en son ac2'yi bitirmiştim tamamen. sonraki oyunları hiç oynamadım bile. hikaye anlamında bir eksik olur mu? origins tüm oyunların ilk çıkış noktasını anlatıyor zaten. bunu oynadıktan sonra diğerlerine başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Olmaz. Hikaye yüzde 99 kendi içinde. Sulandı zaten o asıl hikayesi. Ezio güzel bu arada. Serinin en iyi oyunu var o 3 oyun içinde, tek başına o yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 yok ya sanmıyorum oynicağımı çöp ötesiydi o oyunlar. bir çoğunu pc de deneyip salmıştım o dönem :D hangi oyun serinin en iyi oyunu dediğin? black flag mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 black flag kendi içinde iyi bir oyun. seriye çok katılmaz bence. ac2 iyi baya. origins de çok çok iyi. kafa kafaya sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 ac2 çok güzeldi hakkaten. ac1'i ilk oynadığım zaman hayran kalmıştım ama sonra sürekli aynı görevlerden gına gelip salmıştım. sonradan ac2 tam olması gerektiği gibiydi. çok fazla yapacak şey ve aynı anda takip edilecek baya da güzel bir hikaye vardı. hiç sıkmamıştı bitirene kadar. ama sonradan çıkan oyunlardaki optimizasyon falan okadar kötüydü ki denemekten yorulup saldım bir noktada ben de. origins'e bakalım hype'ı kadar var gibi gözüküyor. merak ediyorum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 mokoko said: yok ya sanmıyorum oynicağımı çöp ötesiydi o oyunlar. bir çoğunu pc de deneyip salmıştım o dönem :D hangi oyun serinin en iyi oyunu dediğin? black flag mi? Ac2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 mokoko said: ac2 çok güzeldi hakkaten. ac1'i ilk oynadığım zaman hayran kalmıştım ama sonra sürekli aynı görevlerden gına gelip salmıştım. sonradan ac2 tam olması gerektiği gibiydi. çok fazla yapacak şey ve aynı anda takip edilecek baya da güzel bir hikaye vardı. hiç sıkmamıştı bitirene kadar. ama sonradan çıkan oyunlardaki optimizasyon falan okadar kötüydü ki denemekten yorulup saldım bir noktada ben de. origins'e bakalım hype'ı kadar var gibi gözüküyor. merak ediyorum baya. Origins tam arpg oyunu. Yani en azından diğer oyunlardan çok farklı mekaniği. Kombatı falan ds çakması ama zevkli yine de. Sadece bazı özelliklerin talent ağacıyla açılması çok saçma. Karakter oyunun ortalarında baya değişik saldırı şekilleriyle tatmin ediyor. Ağır silah hafif silah oynanışı bariz farklı vs. iyi yani işte. Hikayesi sıradan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 ac2 tek bitirdiğim ac oyunu ztn. pc'de oynamıştım zamanında. hakkaten muhteşem oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Origins ben bitirdim ezio black flag ve origins bence serinin en iyileri. Indirimden alacak bir sey yok gta v mi alsam acaba bitirdik ama takas ettiydik fjfj. Arsivlik dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 arşiv yapcaksan kutulu al, napcan dijitali :) ben no man's sky'a yükseliyorum onu alıcam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Fiyat baya iyi de patlak degil mi o oyun. Nasi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 2 gündür twitch'de izliyorum. baya değişmiş oyun, multi falan gelmiş. bir ton craft yapılabilecek itemler gelmiş. UI değişmiş falan filan. parayı hak ediyor gibi şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 ömrü çok kısa gibi geldi bana. her gezegende aynı şeyi yapıyorsunuz sanki. yine content yok sanki. base yapma falan gelmiş. base'i yapıp bitirince yapıcak bişi var mı? pvp göremedim pek ben mesela. origins'i aldım bu arada. gow'u %100ledikten sonra başlicam haftaya. gow'da ne efsaneymiş cidden ya. aklımı aldı 3 haftadır falan full oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Aynen bu soruyu bilen biri yanitlasin ona gore alalim fn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Yaz kuraklığında gayet gideri var 50TL coop oynayacak adam için çok iyi. Single bir yere kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 bence buradan 3-4 kişi alıp oynar eğlenilirz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Böyle bi oluşum olursa gelirim ben de ya. İlk çıktığında alıp oynamıştım baya ama sıkılınca geri verdim. Hazır ucuzlamışken oyun da biraz düzeldiyse tekrar alınabilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 darejedi'de var alan olursa ben de alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Ne no mans sky’i abi, sirf yapimcinin serefsizligi yuzunden isterse elite kivamina gelsin alinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar