Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 suan itibari ile oc friends boomtown scrubs angels in america allymcbeal karamelek ve kurtlar vadisi dahil tum dizileri izledim ve savunuyorum (en asagi 7-8 bolum hepsinden, bazilarinin tum bolumleri) suana kadar yapilmis en iyi dizi niptucktir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 love and marriage.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 married with cHildren Las vegas bunlarda süperdir ama sana sorarım Niptuck 'ta bir Güllü varmıdır ? Saf aşık var mıdır ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 imkani yok yani o tur diziler en iyi dizi olamazlar cunku hahahehe gulersin abaza ortam kurulur ahahaehheh anlatirsin sonra gecer[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 fazla iddiali. senden daha cok dizi izledim, dedigim gibi, fazla iddiali.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bence nip/tuck ilk ve tek oldugu icin bu kadar begenildi, belli kesimin nasil yasadigini, acik ameliyatlari yok efendim yakisikli doktorun her hatunu goturup nasil akillandigini vs. diger dizilerin konulari hep klise oldugu icin bir zaman sonra hepsi ayni geliyor insana, nip/tuck turevi diziler cogalirsa ve gercekten bu konsepte uygun daha iyi dizi cikmazsa o zaman deriz nip/tuck en iyidir diye.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hohoho "bütün dizileri izledim" dediğin son 5 yılda filan cnbc-e'de ve 1-2 kanalda verilen diziler, rahat 15 yıldır yabancı dizi izliyorum trt 1-2'den başka tv'nin olmadığı vakitlerden beri ama "yapılmış en iyi dizi şudur" diyemem gene de. fakat şunu diyebilirim ki nip/tuck ilk 100'e giremez sanırım benim yapacağım bir listede.. :-) nip/tuck neyin ilki yahu? sıradışı dizi görmek istiyorsanız 60'lı yıllara gidip star trek izleyin.. ilkmiş..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 28 Ocak 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ha 100 tane izledin en az yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kardesim sunu deyin hepsini izledim oyle takib etmekle 3-4 tane bakmakla olmaz bi kere dizinin janresi drama, siz buraya mesaj atarken muhtemelen attraksyon + comert sahneli estetik cerrahi olarak aklinizda yer etmis, hayir tartisilsin yani rakip surun[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yoktur o kadar, zaten o yüzden dedim.. :-p keleme: iyi napalım dramaysa, sen "en iyi drama" demedin ki, "en iyi dizi" dedin. çeşit çeşit diziler var, hitler gibi her cephede savaş açtın bir bakıma.. :horace: neyse, çok abes bir konu esasen, o nedenle eleştirmek istedim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 28 Ocak 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: fordcus, 28 Ocak 2005 17:59 tarihinde demiş ki: love and marriage. married with childrena ne demişim yahu :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 komik misiniz yahu? yani gelmis gecmis en iyi diziyi secmek icin sanki biraz daha donanimli olmak gerekmez mi? yani nekadar dizi izledigimi ben bile unuttum yerli yabanci. yinede budur diye soyleyecek otoriteyi gormuyorum kendimde. hadi donemlik ve ture bagli desek bir derece, drama dalinda 2004'te izledigim en iyi dizilerden diyebilirim ama, zerre kadar dizi bilgimizle hadi surun bakalim ortaya adaylari diyemeyiz bence. seinfeld i bunun disinda birakiyorum ama =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bide süper biliyorum soru sorun diyosun daha dizinin adını doğru yazamıyosun :D Nip/Tuck[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Nip/Tuck başarlı. En sevmediğim konulara girmişsiniz, en güzel şudur budur diye. Hayır efendim, o zaman en güzeli O.C.! Şaka bir yana, gerçekten son 2 yıldır falan dizisever oldum. Seinfield'i niye bu kadar seviyorlar onuda anlamadım. Cheers çok eski ve bugüne göre demode. Nip/tuck türevi başka bir dizi olmadığı için 'en güzeli' yorumunu yapamayız. Sadece başarılı der geçeriz.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com MSN: [email protected] Sorunlu genç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: -Aeris-, 28 Ocak 2005 18:23 tarihinde demiş ki: Şaka bir yana, gerçekten son 2 yıldır falan dizisever oldum. Seinfield'i niye bu kadar seviyorlar onuda anlamadım. kendin demissin, 2 yildir dizi sever oldugun icin =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Böyle cevap vereceğini tahmin etmiştim, fakat gerçekten Seinfield'i baya bir araştırdım. Gerçekten, samimi olarak: Ortada büyük birşey göremiyorum.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com MSN: [email protected] Sorunlu genç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bense su anda izledigim yerli yabanci sitcomlarin tamaminda seinfeld e bir oykunme goruyorum, az veya cok. yani kaliteli sitcom un esansi gibi birsey seinfeld. bir de bir diziyi ciktigi zamana gore degerlendirmek lazim. yani simdi bile tutulabilecek kadar zamandan bagimsiz yapabilmislerse, vardir orada birsey. neyse, dagilmasin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 belkı adam golden globe a gore degerlendırıyor :) neyse bende o kadar dızı ızledım ama karar verecek seyı hıssetmem kendımde :) zaten zor da[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 valla ben jeffersons bile izlemiş insanım ama seinfeld'de öyle sıradışı, gelmiş geçmiş en iyi denilecek bişi görmüyorum doğrusu.. :) ha nedir mesela her izlediğimde kahkahalarla beni başka alemlere götüren diziler, the simpsons (çizgifilm kategorisine sokamıyorum doğrusu) ve married with children mesela. seinfeld'i 4-5 bölümünün toplam güldürme kapasitesi yetişemez öyle ki.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Simpsons varken :yapma: =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yusuf Yüzlü varken :yapma: !?!??![signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 çiptaktır bence[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 nip/tuck da Kadın estetik cerrahtan bi vuruş karşılğında estetik yapmasını ister. ama adam 40bin dolar karşılığında bir vuruş u kabul etmez bunun üzerine kadın. "Bir kızım var 17 yaşında çok güzel pürüzsüz bir cildi var" adam banane der gibi bakar. ve... "daha önce hiç ana kız la aynı yatakta oldunmu" der ve benim bittiğim an o andır. o gün benim için miladdır hedeflerimin değiştiği tarihtir... =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 şey biraz sapık gibi duruyordu ama...?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Seinfield'e kötü demek Kramer'a yapılan bir saygısızlıktır resmen.[signature][hline]MKCİLYASbonus:zlorwf sen misin?Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar