Diğer otomasyon çözümlerine göre avantajı ne peki?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Raspberry Pi Zero - 5 USD
Diğer otomasyon çözümlerine göre avantajı ne peki?
Bu sorunun ucu baya bir açık olmuş :) Ama genel manada şöyle cevaplayayım. Misal x ürün üzerinde kendi istediğin communication interface i bulamayabilirsin veya adet yeterli olmayabilir, veya uygulama noktasında farklı servislre ihtiyacın olabilir.
Ek olarak olayı rpi dışı soc olarak değerlendirmek daha yerinde olur
volumio'dan spotify dinlerken niye takılmalar olur raspi2'de? hafıza kartım mı dandiri acaba? class 4 toshiba, evde buldum buna da volumio yükliyip deniyim dedim ama dinlerken dakikada bi iki kere bi iki saniye takılıyo sinir bozuyo. openelec kurduğum sd'yi ikiye bölüp ona mı kursam acaba volumio? performans kaybı yaşatır mı? o sd class 10 sandisk.
hatta torrent indirmek için en iyi os ne? openelec'te beceremedim bi türlü. ya da openelecte adım adım torrent indirmeyi anlatabilecek olan var mı? iki işletim sistemi yeter bi sd'ye, 3lemiyim. utorrent'i indirdim openelecte ama bi dünya başka bişey de yapmak gerekiyomuş sanırım, tam anlamadım biraz cahil olunca
hatta torrent indirmek için en iyi os ne? openelec'te beceremedim bi türlü. ya da openelecte adım adım torrent indirmeyi anlatabilecek olan var mı? iki işletim sistemi yeter bi sd'ye, 3lemiyim. utorrent'i indirdim openelecte ama bi dünya başka bişey de yapmak gerekiyomuş sanırım, tam anlamadım biraz cahil olunca
Bilgisayar yok mu torrent indirecek? Bunun olayı ne?
dot kadar olmasi ..5 dolar olmasi ..hos eklentiler kablolar bilmemne ile 100 dolari geciyor sanirim ama..iste hobby..
az elektrik harcıyo
masraf düşük
masraf düşük
ben surda bahsettigim 2. monitor olayindan vazgectim, Raspberry Pi 2 alip ona win10 yukleyecegim. boylece yer kaplamayan bi calisir durumda barcode scanner sistemim olacak. keske program linux uzerinde calissaydi da daha stabil olsaydi :/
neyse windows da olsa farketmez artik
Şurda bişeyler anlattım ama çok da detaya girmedim, aslında bilgisayarını açık bırakmadan 7/24 torrentlerinin açık kalmasını, senin belirlediğin saatlerde DL yapmasını, yine senin belirlediğin saatlerde DL limitinin ne kadarını kullanması gerektiğin ayarladığın bir sistem ben aşırı memnunum şu andaki Kurduğum sistemden.
Bilgisayar yok mu torrent indirecek? Bunun olayı ne?
ben surda bahsettigim 2. monitor olayindan vazgectim, Raspberry Pi 2 alip ona win10 yukleyecegim. boylece yer kaplamayan bi calisir durumda barcode scanner sistemim olacak. keske program linux uzerinde calissaydi da daha stabil olsaydi :/
raspiye yüklenen win10 normal win10 değil, sadece kod yazmalık bi win10 dediydi bi arkadaşım, ama gerçeklik payı nedir bilmiyorum. önce o meseleye tam bi bak derim
windows 10 IOT edition, bildiğn win10'dan farklı. x86 uygulamaları çalıştıramıyorsun direkt.
işlemci mimarisi x86 değil ki nası çalıştırcan zaten.
İlk pi2de win10 olacak muhabbetleri çıktığında ben de monitör klavye bağlayıp excel çalıştıracak ağa girecek küçük bilgisayar yaparık diye sevinmiştim ama olmuyormuş öyle.
Sanırım alternatif boardlar var barkod programı falan da çalıştıracak, ama popi olmadıkları için maliyet yüksek kalıyor.
Sanırım alternatif boardlar var barkod programı falan da çalıştıracak, ama popi olmadıkları için maliyet yüksek kalıyor.
organize edin di yi hepinizi pi ye bogsun..
ne bileyim emülatörü falan vardır belki bilemedim ben onu
Öne çıkan mesajlar