Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 şimdi gittim diyelim sonra ben şimdi burada doğdum diye islam dinine üyeyim ya sonra ben orada diyelim bir dine inanmaya başladım sonra öyle yaşadım 31 yaşıma kadar islamken olaki başka din oldu hangisinden tabi tutulcam sınavlarda. ikinden demi sorumluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bence sonuncusundan sorumlu olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 musluman degilsen cehenneme gidiyosun zaten direk, neyini sordun bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ateist olunca neyden soruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 islamdan çıkınca ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 aquila said: musluman degilsen cehenneme gidiyosun zaten direk, neyini sordun bunun? e şimdi ben inanmıyorum demeye 10 yılda başladı isem 21 yaşında demişim ilk yani 18 yaşına kadar günah yazılmıyorsa 3 yıl yaptıklarım ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 senin akli melekelerin yerinde degil gibi zaten bu sordugun sorulardan yola cikarak, muaf olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bug buldum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 aquila said: senin akli melekelerin yerinde degil gibi zaten bu sordugun sorulardan yola cikarak, muaf olabilirsin. iyi güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Bedelli çıkar yırtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 iki kitaptan da sorumlusun ama katsayın düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 alman dili ve edebiyatından sınava girmen lazım göteyle başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Llama said: şimdi gittim diyelim sonra ben şimdi burada doğdum diye islam dinine üyeyim ya sonra ben orada diyelim bir dine inanmaya başladım sonra öyle yaşadım 31 yaşıma kadar islamken olaki başka din oldu hangisinden tabi tutulcam sınavlarda. ikinden demi sorumluyum islam dinine üyelik formunu yırt, "budistim ben" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 islamdan çıkınca gidiş yolundan 5 puan alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 islamdan çık düz git sola dön kime sorsan cehennemi gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ne gördüysen hepsinden sorumlusun. bildiğin final sınavı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 aquila said: senin akli melekelerin yerinde degil gibi zaten bu sordugun sorulardan yola cikarak, muaf olabilirsin. qhaksgdjhagsjhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 sen dine mensup olduğunda hükümetin %1,5 maaşından kestiğini duyunca ateizme dönersin dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 almancıya dönüşmemeyi başarırsan çok yakmazlar bence ate olsan bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 aquila said: senin akli melekelerin yerinde degil gibi zaten bu sordugun sorulardan yola cikarak, muaf olabilirsin. sfghdvsdhfsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 abi farketmez. islam bi kere senin transkriptine işlemiş durumda. ondan her türlü sorumlusun. not ortalamanı etkiler yani, mezun olamazsın. değiştirmek için de dilekçe vermen lazım. onu da nasıl vericen bilmiyorum. islam demişken bir de anı paylaşayım madem. şimdi ben denizlide yaşıyorum. arkadaşlarla gitarlara tel falan alalım bahanesiyle geziyoz. ama böyle saatlerdir yürüyoruz tamam mı. bi sokaktan geçiyoruz. köşede camii var. camiinin adına baktım. bakmaz olaydım. kahkahalarla gülmeye başladım sonra deli gibi yol ortasında. A.NA KOYAYIM AHAHAHA. KURBAĞALIK CAMİ NE LAN AHAHAHAHAHA diye gülerken arkadaşlar falan da katıldı. anıra anıra gülüyoruz caminin karşısında. bide sesli dalga geçiyoruz KURBAĞALIK OF AHAHA. YOK KERMİT AHAHAHA. GAMABUNTA OLAYMIŞ AHAHA. ABİ CAMİNİN HOCASI CİRAYYA ÇIKIYOMUŞ HAHAHAHA gibi. bi tane hacı dayı çıktı içerden. takkeli filan. death stare attı. derken yanında bi dayı daha belirdi. gülmeler yavaşça kayboldu. IHM. NEYSE HADİ GİDELİM dedik ve gittik. serin hikaye mi? niye ya bence bi serinledi ortalık. http://www.tubiba.com/kurbagalik-cami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 komik değilmiş, sinir bozukluğundan gülmüşsünüz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Llama said: aquila said: musluman degilsen cehenneme gidiyosun zaten direk, neyini sordun bunun? e şimdi ben inanmıyorum demeye 10 yılda başladı isem 21 yaşında demişim ilk yani 18 yaşına kadar günah yazılmıyorsa 3 yıl yaptıklarım ne olcak http://static.fjcdn.com/pictures/Makes+me+wonder_06ecf1_5097446.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 sanırım arkadaş içmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 aquila said: musluman degilsen cehenneme gidiyosun zaten direk, neyini sordun bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar