Komodo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 lorg argosu yolda görsem ıslanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 guncel said: en az 20 seans laser yemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 abi müsadenizle bi gireyim konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Beyler Anladık konu size çok uzak, hayatlarınız futbol ve bilgisayar oyunu, düzenli seks hayatınız yok ve belki çoğunuzun kız arkadaşı da yok, yolda hiçbir kız size telefon numarasını vermiyor ya da hiç iki kızla aynı anda sevişmediniz. Hem bu kadar yetersiz olup hem de konuyla dalga geçme yarışınızı takdir ediyorum doğrusu. Size yardımcı olabilirim. Tabularınızı yıkın. Unutmayın, hepiniz bir gün sevişebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Sen sus la köylü denmeden diyim, 7 sayfa olmuş, 3 kaldı hadi bi gayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 10 sayfa yapması kolay onu da foto koyunca kızıyor yönetim sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 guncel said: en az 20 seans laser yemişsin 20 seans kaşlara yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Lord_Argos said: http://imagesyukle.com/images/IMG_20140902_222322.jpg Ağlamayın beyler, açın kendi çocukluk fotoğraflarınızla dalga geçin. yürüyen cinsellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 benjani said: Lord_Argos said: http://imagesyukle.com/images/IMG_20140902_222322.jpg Ağlamayın beyler, açın kendi çocukluk fotoğraflarınızla dalga geçin. yürüyen cinsellik abi black-ice'i summonluyorum. O Kolda bir sıkıntı var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ahah tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bu adam paticik'te kendiyle testis geçilmesinden yorulmadı mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 http://3.1m.yt/DEOhAO0I-.jpg (:P) Biceps'i,triceps'e mi cevirdin naptin. Sırf ok'la gösterdiğim yer degil yani komple oynamış orayla gölge mölge asdaf. Panpa dövme mi vardı sildirdin söyle bakalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 masti biz şişmanlar olarak anlamadık, ps mi diyorsun şimdi, sequo2 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 sequo 1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 triceps çatalını göstercem diye ellerini içe çevirmiş işte, bir şey yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Lord_Argos said: http://imagesyukle.com/images/IMG_20140902_222322.jpg Ağlamayın beyler, açın kendi çocukluk fotoğraflarınızla dalga geçin. Editlenen yerler: Omuz, kol, don markasi. Uick silver donun hayirli olsun panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 abi terasa cepte bir dal sigaraya çıkıp, fotoğraf çektirmesi, terasta kuşçu falan yoksa, tam bir sap hareketi değil mi aslında. olağan sevişen bir arkadaş olsa gerek. sık sık sevişirim diyorsa birşey diyemem tabi. ama terasa çıkmak 90ların kalıp apaçiliğinin göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 itiraf edin fotoşok bulcaz diye herifin çıplak vücuduna zoom vurup didik didik ediyonuz dimi asdfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 7thBreath said: triceps çatalını göstercem diye ellerini içe çevirmiş işte, bir şey yok ya. kim photoshopladiysa kontrasti profesyonel seviyede ayarlamayi unutmus photoshopli bolgelerde parasi yok arkadasin kaliteli bir photoshopci bulacak ve iyi bir don alacak kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ben daha vucuda geçemedim. kaşları ile sakallarının ayrıldığı noktayı bulmaya calışıyorum saçmış ya lan onlar.. ben kaş sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Belki de buluştuğu kız kolu böyle görünce bu nasıl bir insan diye düşünüp, sakat falan zannedip üzüldü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 hanı böle tekerlekli sandalyede biri gelir, napıcağını bilemezsin elin ayağıan dolasırya, hidip facebook fotoraflarını sağsal fotoraflarla falan deiştirirsin. belki öle olmustur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 7thBreath said: itiraf edin fotoşok bulcaz diye herifin çıplak vücuduna zoom vurup didik didik ediyonuz dimi asdfhj hahaha , zoom yapmadan bir bak ya anatomi terkmisin ^^ ama legolas affetmemiş don ve omuz doğru. Göt kılı mı vardı acaba donu fotoşokladı asdasfafg Siz fallout için birbirinizi yerken adam kötü de olsa fotoşok'la uğraşıyor. Sonra biz denizin köpürmesini niye göremiyoruz diye ağlıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Grego said: abi terasa cepte bir dal sigaraya çıkıp, fotoğraf çektirmesi, terasta kuşçu falan yoksa, tam bir sap hareketi değil mi aslında. olağan sevişen bir arkadaş olsa gerek. sık sık sevişirim diyorsa birşey diyemem tabi. ama terasa çıkmak 90ların kalıp apaçiliğinin göstergesi. Terasım yok demiyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Lord_Argos said: Başlamadan önce hakaret edecek arkadaşlar lütfen sağ üst köşede "X" işaretini basarak başlığımı terk etsinler. Ciddi bir konu trollenmesini istemiyorum. TLDR Kız 28 yaşında ve çok sempatik bir kız. Güzel sanatlar mezunu, söylediğine göre master programını yarım bırakmış. Avrupada her ülkeye gitmiş. Son 4 senedir ise ailesinin deniz kenarındaki milyon dolarlık villasında takılmaktan başka birşey yapmıyor. Öncesinde fazla bir muhabbetimiz olmamıştı. Ben direk kahve içmeye çağırdım ve o da kabul etti. Midpoint'te buluştuk. Ancak geldiğinde o kadar heycanlıydı, ağzından çıkan her kelime kekeleyerek çıkıyordu, yüzü kıpkırmızıydı ve elleri kolları ayrı oynuyordu. Sanırım uzun zamandan sonra ilk defa biriyle buluşuyordu ancak bu öyle bir heyecan değil sanki Murat Boz ile aynı masaya oturdu zannedersiniz. Neyse onu rahatlatmaya çalışıyorum bu iş mülakatı değil, rahat ol diyorum yok kız düzelmiyor, ben konuşmazsam susuyor resmen 2 saat boyunca hiç durmadan konuşmak durumunda kaldım. O ise sadece şapşalca gülümsüyor, gözlerimin içine bakıyor ve susuyor! Bir ara ellerini tuttum ona bile çekincence tepki vermedi. En son ilişkisi söylediğine göre üniversite zamanlarıymış. O zamana kadar ciddi birşey yaşamamış. Şimdi beni asıl kıllandıran şey ise kızın facebooktaki fotoğraflarına bakınca gerçekleşti. Bakıyorum pozlarda hep bir şapşallık mevcut. Üstelik eiffel ve pizza kulesini tutarken hep ıskalamış! Bunu da görünce "Acaba..." diye kendi içimde sorma gereği hissettim. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/04/27/11/280D66F800000578-3057219-Nailed_it_Yves_Van_De_Ven_37_uploaded_this_photograph_on_social_-a-15_1430130253089.jpg https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xap1/t51.2885-15/s320x320/e15/10832247_100500793633320_1926243199_n.jpg Soruma gelirsek; ya kızda büyük bir özgüven eksikliği var, ya da gerçekten zekasal bir problemi var. Bunu nasıl anlayabilirim? Beğenmediysen beğenmedim de arkadaş niye kasıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar