Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Bilgisayarın olduğu masada iğrenç bir kablo trafiği var. 5+1 sistem iki monitor iki kulaklık iki mouse klavyesi cart curt derken kablolaları sokacak yer bulamadım. Düz kablo kanalları da çok işime gelmiyor, hem kabloların bazıları aşırı uzun, hemde kasadan çıkan kabloaları toplamak falan onla çok zor. Aklıma elektrik süpürgesinin hortumu geldi. Hem elastik sağa sola eğerim vs diye düşündüm. Bunun adı nedir ? Elektrik süpürgesi hortumu değil tabi, illa ki başka bir versiyonu vardır onun istediğim şekilde renk, uzunluk şeklinde bulabileceğim. Başka çözümlere de açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 kabloların uzun kısmına kelebek düğüm atıyorsun havada asılı kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 bauhausta falan var, kabloları bırlestırmek ıcın bı kablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 bana da lazım böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 hortumun boyunu iyi ayarla veya başlangıç/bitiş yerinde kabloları kesmemesine dikkat et. özellikle arada bi hareket varsa ordaki keskin yerler kabloları keser, yumuşak bişey yapıştırabilirsin gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 http://www.amazon.com/b?node=11042051 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 cable tie denen zımbırt var, ama yok yani işimi görmüyor abi. 2 cm de bir onla uğraşmak istemiyorum + hareket alanımı da daraltıyor. örneğin monitorü cs için yakınlaştırmak istediğim zaten kablolar geriliyor bilmemne. bauhaus a gideyim yarın hazır pazar. tşk şu mesela iyiymiş http://www.amazon.com/AGPtEK-Neoprene-Adjustable-Management-Entertainment/dp/B012S2NXJW/ref=lp_11042051_1_23?s=electronics&ie=UTF8&qid=1448145046&sr=1-23 150cm yapıyor sanırım yanlış hesaplamadıysam. iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Nalburlarda spiral boru diye sor. Bazıları gırtlak boru diyor buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=e6LkgTDVcf4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 İkeada şık olanları var bunların Düşünmüş isveçli mühendisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 gırtlak hortum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Ben veriyodum bedavaya kimse siklemedi. Gidin bauhaustan domalin simdi metresine 15 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Sadece bir masaya lazimsa s-link in de 1-2 metrelik cozumleri var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Esh, abi resmini verdiğin şey bana çok dar geldi. Malum monitor kablolaları biraz kalın, onların yanında iki mouse bir de klavyenin kablosu geçmesi lazım. Pek sığacak gibi durmuyor. Onlar genişleyebiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Sipral Elektrik Hortumu diye arayabilirsin. Ankarada isen Konya sokakta bulabilirsin. Değişik çaplarda ve kalitelerde oluyor. Çok uzun bir şey lazım değilse elektrik süpürgesi hortumu bile işini görecektir. Eğer kablo uçları hortumun içinden geçmeyecek gibi olursa hortumu boydan boya maket bıçağı ile yarıp kabloyu içine koyabilirsin. Çok hırpalamadığın sürece geri dışarı çıkmaz. Sağlam olsun diyorsan 2-3 yerine kablo bağı atarsın olur biter. Esh'in gönderdiği resimdekinin çapı büyüyebiliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Jeeztro said: Esh, abi resmini verdiğin şey bana çok dar geldi. Malum monitor kablolaları biraz kalın, onların yanında iki mouse bir de klavyenin kablosu geçmesi lazım. Pek sığacak gibi durmuyor. Onlar genişleyebiliyor mu ? Bende var aynısının siyahı. İçinden monitör(güç kablosu ve kasaya giden görüntü kablosu) + mouse, klavye, speakers, usb extender geçiyor. Max limit bu. Ayrıca bi kere hepsini yerleştirdin mi içinden tek tek bişey çıkarmak hayata küstürür. Şimdi bi daha baktim da, girer sanirim ikinci monitor de zorlarsan. %50si kadar falan genisliyor onlar. 1.5 metra alirsin atiyorum, tam kasanin arkasinda dörtyol yapip masadan yukari dogru gelen kisima moritorleri mausu falan koyarsin diger yarisina da prize giden kablolari koyarsan sigar hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 abi ben çözümü buldum bugün. önce bauhaus a gittim. astronomik rakamlar istiyorlar bu esh in koyduğu kablo için falan. ben de bildiğin nalbura gittim, bahçe hortuımu aldım. süpürge hortumu gibi tırtıllı şaffaf bir şey. çoğu şeyi ondan geçirdim. evdeki masanın altındaki çöp kutusunu aldım mini boy. yan tarafını deldim. tüm kablolaların uzun kısmını onun içine sokuşturdum. süper oldu fasda. atarım bi ara resmini de çok içtim halim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar