aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 deadwoll said: Abi düşünsene doğudan gelip dağın başına gecekondu dikiyorsun; 4-5 sene sonra belediye geliyor oy karşılığı altyapı getiriyor. 5-6 sene sonra başka bir seçimde de tapu veriyorlar sana. Artık başını sokacak bir evin oluyor; sersefil de olsa yaşıyorsun bir şekilde İstanbul'da. Derken aradan 20 sene geçiyor, Ağaoğlu diye bir adam gelip gecekondun karşılığı sana apartman veriyor. İnşaat bittiğinde bir milenya çalışıp kazanamayacağın kadar paran oluyor. Sonra o daireyi senin 6 ay önce kazandığının 10 katını kazanan bir adam gelip senden almaya çalışıyor falan, o daireyi alabilmek için 10 yıl kredi yüküne giriyor; it gibi çalışıyor, çoluğunun çocuğunun rıskından kesiyor... dedelerimin kafasına sıçayım, gecekondu yapmayıp insan gibi yaşamışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 deadwoll said: Abi düşünsene doğudan gelip dağın başına gecekondu dikiyorsun; 4-5 sene sonra belediye geliyor oy karşılığı altyapı getiriyor. 5-6 sene sonra başka bir seçimde de tapu veriyorlar sana. Artık başını sokacak bir evin oluyor; sersefil de olsa yaşıyorsun bir şekilde İstanbul'da. Derken aradan 20 sene geçiyor, Ağaoğlu diye bir adam gelip gecekondun karşılığı sana apartman veriyor. İnşaat bittiğinde bir milenya çalışıp kazanamayacağın kadar paran oluyor. Sonra o daireyi senin 6 ay önce kazandığının 10 katını kazanan bir adam gelip senden almaya çalışıyor falan, o daireyi alabilmek için 10 yıl kredi yüküne giriyor; it gibi çalışıyor, çoluğunun çocuğunun rıskından kesiyor... ahah şu olay 50'lerden beri sağ iktidarların klasik taktiği ya. kendileri hazineyi, çomarları ülkenin toprağını yağmaladı 60 senedir. özal ve menderes resmen teşvik ediyordu milleti köylerden gecekonduya gelsinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Laorx said: 1+1 fiyatlari hakkinda fikri olan var mi? brütü 100 falandır 800-900 dur yuvarlak. yüksek kat, iyi cephe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Stringray said: dana22 said: 1 000 000 lik evler..% 20 cekseler 200 000..istanbul disinda o paraya ev aliyor insanlar.. bingildak said: ya arkadaş bir bitmedin ya. konuyu baştan okuyordum adam masumca topiğini up'lamış, dana yine gelip önceki sayfalardaki yanıtını vermiş hemen arkasından sdfsfdf bu arada ilgili emlak konut kampanyası durgunluğun ilk adımı gibi görünüyor. ellerinde kalan konutları toplu iteleme festivali gibi olmuş. kazık yediği yüzüne vurulunca kızan adam tam ya dimi sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 1.3 milyona konut itelemek, peki... Şu an krediye girip almayın diyeceğim ama umrunuzda olmayacak pek anlaşılan. 6 Eylül'de Zarrab Davası var 8 Kasım'da ABD Başkanlık seçimleri var. Ülke Brexit / AB makasındayken, şunun arkasında şöyle böyle ağır abiler var diye bir projeye girişmeyin derim, daha Ukra İnşaat vs taze sayılır. Bu arada beni ölümle tehdit eden müteahhitin arkasında da darbeci tümgeneral varmış meğer, şimdi kıvırıyormuş. Kurumlardan irin akıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ahaha pompalıyı al darbeci avlıyorum diye bi daha kapısına dayan. arkana da bin tane falan demokrasi gönüllüsü al. en kötü dipçikle pekmezini akıtır beş dakika gözaltı yemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Kardeşleri darbeci olanlar istifa etsin tepkileri bile gelmiş.... http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/578448/AKP_de__Disli__gerilimi__Kardesi_darbeci_olan_istifa_etsin.html Satışlar anlık ve peşin elemanlarda gerçi... Bence böyle ortamlarda krediye falan girmeyin, hatta büyük alımlar bile yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 aslinda %20 lik asagiya cektiler fiyatlari yani 1M kredi cektigini dusun, 1.1 den degil 0.7 den alcaksin oturup hesaplamadim ama takriben bi 250k daha az odiceksin. Hatta pesin paran varsa onu bankaya yatirip onun faiziyle bunun faizinin bir kisminida odersen iice sukela. 0.7 cok guzel oran cunku bingildak said: Torunlar GYO ve KİPTAŞ ortaklığı ile hayata geçirilen 5. Levent projesinde GYODER kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatlı ödemelerde 120 aya kadar aylık yüzde 0,70 faizle vade imkanı sunuluyor. balayından dönünce gidip bakacam bakalım. fiyatları aşağı çekmiyor ipneler. 20% çekseler fırlatıcam cüzdanı ama işte. 3+1 ler için 1.3m falan diyorlar. yüksek, ara kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 aynen dediğin gibi oluyor, hatta 20% den biraz daha fazla. flat 20% nin üzerine şunu yapsalardı keşke 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Benim bile hoşuma gitti şu proje, da arayıp sormak mı gerekiyor fiyatlar için. Ne bileyim 2+1 ler ne kadardır. Aralık 2017 teslim diyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ben konuştum 2018 şubat veya mart iyimser tarih dedi. ben gideceğim 15 inden sonra, kampanya 30 una kadar sürüyormuş. varsa sorunuz ben sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Ya şu an aklıma birşey gelmiyor, epey bilgi verlimiş zaten. Metro falan da geliyormuş. Fiyatlar önemli işte benim için. Amcamlar TEM Avrupa Konutlarında oturuyor, gittim gördüm epey güzel biryer. İmkanları falan başarılı 8 havuz, 12390120390 otopark alanı, içindeki marketler, kafeteryalar falan aşık oldum. 2+1 leri 730-800 arası. Benim 3+1 i satıp oradan iki tane alabilirm diye düşündüm de, bu projenin sıfır olması tabi ayrı cazip geldi. Sorduğun soruları, edindiğin bilgileri paylaşırsan epik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 1.3m mu vereceksiniz eve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ben 200 teklif edecem, canları isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 200-300 e veriyorlarsa haber et ev lazım anneme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 istanbul'dan ev alınmaz, deprem olursa zarar edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 %0.7 faiz sabit mi yoksa yıllık TEFE/TÜFE'ye göre her sene güncellenecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar