Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5. Levent (Konut Projesi)

bingildak

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Abi düşünsene doğudan gelip dağın başına gecekondu dikiyorsun; 4-5 sene sonra belediye geliyor oy karşılığı altyapı getiriyor. 5-6 sene sonra başka bir seçimde de tapu veriyorlar sana. Artık başını sokacak bir evin oluyor; sersefil de olsa yaşıyorsun bir şekilde İstanbul'da.

Derken aradan 20 sene geçiyor, Ağaoğlu diye bir adam gelip gecekondun karşılığı sana apartman veriyor. İnşaat bittiğinde bir milenya çalışıp kazanamayacağın kadar paran oluyor.

Sonra o daireyi senin 6 ay önce kazandığının 10 katını kazanan bir adam gelip senden almaya çalışıyor falan, o daireyi alabilmek için 10 yıl kredi yüküne giriyor; it gibi çalışıyor, çoluğunun çocuğunun rıskından kesiyor...

dedelerimin kafasına sıçayım, gecekondu yapmayıp insan gibi yaşamışlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Abi düşünsene doğudan gelip dağın başına gecekondu dikiyorsun; 4-5 sene sonra belediye geliyor oy karşılığı altyapı getiriyor. 5-6 sene sonra başka bir seçimde de tapu veriyorlar sana. Artık başını sokacak bir evin oluyor; sersefil de olsa yaşıyorsun bir şekilde İstanbul'da.

Derken aradan 20 sene geçiyor, Ağaoğlu diye bir adam gelip gecekondun karşılığı sana apartman veriyor. İnşaat bittiğinde bir milenya çalışıp kazanamayacağın kadar paran oluyor.

Sonra o daireyi senin 6 ay önce kazandığının 10 katını kazanan bir adam gelip senden almaya çalışıyor falan, o daireyi alabilmek için 10 yıl kredi yüküne giriyor; it gibi çalışıyor, çoluğunun çocuğunun rıskından kesiyor...

ahah şu olay 50'lerden beri sağ iktidarların klasik taktiği ya. kendileri hazineyi, çomarları ülkenin toprağını yağmaladı 60 senedir. özal ve menderes resmen teşvik ediyordu milleti köylerden gecekonduya gelsinler diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

dana22 said:

1 000 000 lik evler..% 20 cekseler 200 000..istanbul disinda o paraya ev aliyor insanlar..

bingildak said:

ya arkadaş bir bitmedin ya.

konuyu baştan okuyordum adam masumca topiğini up'lamış, dana yine gelip önceki sayfalardaki yanıtını vermiş hemen arkasından sdfsfdf

bu arada ilgili emlak konut kampanyası durgunluğun ilk adımı gibi görünüyor. ellerinde kalan konutları toplu iteleme festivali gibi olmuş.

kazık yediği yüzüne vurulunca kızan adam tam ya dimi sdfsfds
Sosyal ağlarda paylaş

1.3 milyona konut itelemek, peki...

Şu an krediye girip almayın diyeceğim ama umrunuzda olmayacak pek anlaşılan.

6 Eylül'de Zarrab Davası var
8 Kasım'da ABD Başkanlık seçimleri var.

Ülke Brexit / AB makasındayken, şunun arkasında şöyle böyle ağır abiler var diye bir projeye girişmeyin derim, daha Ukra İnşaat vs taze sayılır.

Bu arada beni ölümle tehdit eden müteahhitin arkasında da darbeci tümgeneral varmış meğer, şimdi kıvırıyormuş. Kurumlardan irin akıyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşleri darbeci olanlar istifa etsin tepkileri bile gelmiş....

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/578448/AKP_de__Disli__gerilimi__Kardesi_darbeci_olan_istifa_etsin.html

Satışlar anlık ve peşin elemanlarda gerçi...

Bence böyle ortamlarda krediye falan girmeyin, hatta büyük alımlar bile yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda %20 lik asagiya cektiler fiyatlari
yani 1M kredi cektigini dusun, 1.1 den degil 0.7 den alcaksin
oturup hesaplamadim ama takriben bi 250k daha az odiceksin.

Hatta pesin paran varsa onu bankaya yatirip onun faiziyle bunun faizinin bir kisminida odersen iice sukela. 0.7 cok guzel oran cunku
bingildak said:

Torunlar GYO ve KİPTAŞ ortaklığı ile hayata geçirilen 5. Levent projesinde GYODER kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatlı ödemelerde 120 aya kadar aylık yüzde 0,70 faizle vade imkanı sunuluyor.

balayından dönünce gidip bakacam bakalım. fiyatları aşağı çekmiyor ipneler. 20% çekseler fırlatıcam cüzdanı ama işte.

3+1 ler için 1.3m falan diyorlar. yüksek, ara kat.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu an aklıma birşey gelmiyor, epey bilgi verlimiş zaten. Metro falan da geliyormuş. Fiyatlar önemli işte benim için. Amcamlar TEM Avrupa Konutlarında oturuyor, gittim gördüm epey güzel biryer. İmkanları falan başarılı 8 havuz, 12390120390 otopark alanı, içindeki marketler, kafeteryalar falan aşık oldum. 2+1 leri 730-800 arası. Benim 3+1 i satıp oradan iki tane alabilirm diye düşündüm de, bu projenin sıfır olması tabi ayrı cazip geldi. Sorduğun soruları, edindiğin bilgileri paylaşırsan epik olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...