Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5. Levent (Konut Projesi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
detayını bilmiyorum da istanbuldaki en büyük projelerden biridir herhalde. kiler yapmış ki adamlar referans olarak da onu sunmuş zaten hep. üzücü cidden, yazık o referansa inanıp da yatırım yapanlara.
Mesaj tarihi:
yakinda istanbulun kalbi cerkezkoyde diye baslayacaklar zaten..istanbul buyudukce organlar da yer degistiriyor tabi..kolon mus rektum mus kadikoy bakirkoy e denk geliyor..
Mesaj tarihi:
En güzelini teyzem yapmış vaktinde. Yıllar önce millet uykukentler halkalılar bilmem nereler diye sitelerde ev alırken. Bizimki gitmiş maslak sanayiden bilmem ne sanayiden modokodan dükkan almış paso. Yıllarca boş boş duran dükkanları bile vardı. Şimdi sanırım en dandiğinden 10K kira alıyor...
Mesaj tarihi:
bizim dede de (allah rahmet eğlesin) tam tersi; istanbul'dan hatun kaldırcam diye deniz kenarında araziyi satmış. şimdi sattığı yerde 5 yıldızlı otel var lol. asdf
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum ki düzgün evler 3'den falan başlıyodu en son baktığımda, değişmiş midir hiç bakmadım.

Bi tane görmüştüm, burna yakın, 120 m2, içinde it bağlasan durmaz 4400'dü sdfg.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Yani tut paranı biraz daha cebinde, koy üstüne azıcık. Çoluk çocuk diyorsun, onlarla kuracağın geleceği yurt dışında kur, hayata orada başlasınlar. İşinde de iyi adamsın, orada en kötü bir start-up'a girersin yani.

abi adam eşime 50binlik yüzük takçam diyo.

sence yutdışına gitme ihtimali var mı abi bu adamın?

şimdiden belli yol haritası.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Sparkcaster said:

abi yurtdışında şato alıyosun etilerde daire fiyatına ya

bu da bir yanılgı sparkcım, istanbul dengi metropollerde evler hep pahalı iyi lokasyonlarda.

Sato olmaz ama tropikbir adada harika bir ev yaparsin deniz kenari.
  • Yeni Oluştur...