pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 istanbulun kalbi esenyurt varken levent fln :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bingildak said: sapphire kiler'inmiş yahu, vay arkdaş abi sapphire o kadar berbat bir binaki. leş yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 detayını bilmiyorum da istanbuldaki en büyük projelerden biridir herhalde. kiler yapmış ki adamlar referans olarak da onu sunmuş zaten hep. üzücü cidden, yazık o referansa inanıp da yatırım yapanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 yakinda istanbulun kalbi cerkezkoyde diye baslayacaklar zaten..istanbul buyudukce organlar da yer degistiriyor tabi..kolon mus rektum mus kadikoy bakirkoy e denk geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 kiler degil killer olmus o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 En güzelini teyzem yapmış vaktinde. Yıllar önce millet uykukentler halkalılar bilmem nereler diye sitelerde ev alırken. Bizimki gitmiş maslak sanayiden bilmem ne sanayiden modokodan dükkan almış paso. Yıllarca boş boş duran dükkanları bile vardı. Şimdi sanırım en dandiğinden 10K kira alıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bizim dede de (allah rahmet eğlesin) tam tersi; istanbul'dan hatun kaldırcam diye deniz kenarında araziyi satmış. şimdi sattığı yerde 5 yıldızlı otel var lol. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Xaenin said: Öyle deme abi, "kapıyı aç ben geldim" diyenler bile var yani. Kaç lira modada kiralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Bilmiyorum ki düzgün evler 3'den falan başlıyodu en son baktığımda, değişmiş midir hiç bakmadım. Bi tane görmüştüm, burna yakın, 120 m2, içinde it bağlasan durmaz 4400'dü sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bu tarafta düzgün ev yok lan 3 bine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 hanımı sektörde global + tr liderine sokmam iyi oldu, sırtımı ona dayamayı planlıyor. ev erkeği olacağım. çocuk büyüteceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Etilerde m2 ORTALAMA fiyatı 19k nerdeyse SDFSDFDSFSFSDFSDFSDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-moda-da-cok-temiz-esyali-deniz-manzarali-daire-243144829/detay 7500 fdskjghdfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi yurtdışında şato alıyosun etilerde daire fiyatına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 denizi baya görüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Sparkcaster said: abi yurtdışında şato alıyosun etilerde daire fiyatına ya bu da bir yanılgı sparkcım, istanbul dengi metropollerde evler hep pahalı iyi lokasyonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Xaenin said: Yani tut paranı biraz daha cebinde, koy üstüne azıcık. Çoluk çocuk diyorsun, onlarla kuracağın geleceği yurt dışında kur, hayata orada başlasınlar. İşinde de iyi adamsın, orada en kötü bir start-up'a girersin yani. abi adam eşime 50binlik yüzük takçam diyo. sence yutdışına gitme ihtimali var mı abi bu adamın? şimdiden belli yol haritası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 kim o romantik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 o romantik kendini biliyo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 kim o söyle allasen. elimde katran tüyle koştum geldim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 freud buyuk seyler alan insanlarla ilgili cok guzel bi cikarim yapmisti zamaninda. varol freud yoldas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ben yüzüğü taktım lan zaten, aylar oldu. param 0.5c'a yetti, bırak 50k'ı hahaha, 50'nin 5'ini 0'ın yanında görmek nasip oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bingildak said: Sparkcaster said: abi yurtdışında şato alıyosun etilerde daire fiyatına ya bu da bir yanılgı sparkcım, istanbul dengi metropollerde evler hep pahalı iyi lokasyonlarda. Sato olmaz ama tropikbir adada harika bir ev yaparsin deniz kenari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ulan 50K'dan sonraki eki dogru kullansana arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 TR'de de yaparsın onu, istanbulda böyle fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar