Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Hai to Gensou no Grimgar settingini bulup 2nd edition dnd oynatacaksın tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 bubuki burankiyi droplayacam sanırım, gate'de evet pek sarmamaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 active raid'in OP u black cat in OP una ne kadar benziyor. [video]http://www.dailymotion.com/video/x3l77mx?feature=oembed" width="459"> benzemekten ziyade anımsatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Milamber said: bubuki burankiyi droplayacam sanırım, gate'de evet pek sarmamaya başladı Gate iyi baslayip mala sardiydi artik izlemiyom. Buranki ne anlatmaya calisiyor hic fikrim yok :( God eater kesfettim cok begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Dimension W cok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 evet onun havası da çok başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 10 bölümde bitti :( Bütün animeler 13 bölüm ya, bu niye erken bitti ki? 3 bölümümü istiyorum! Yaz sezonunda olsak neyse onda 10-12 bölümle filan yaptıkları oluyor ama gelecek sezonun başlamasına daha 3 hafta filan var ya niye şimdi bitirdiler ki bunu? Neyse, en azından S2 confirmed dediler sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Tam sezon sonunda bu basladi: Kanojo to Kanojo no Neko: Everything Flows Tanesi 8 dakikalik 4 bolum. 3. bolum bugun yayinlandi. Kesin bakin derim. Cok begendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 gundam katliam yaptı :D god eater fena değil ama çizimleri vs çok kötü geliyor bana keşke cgi mıdır nedir o zıkkımı kullanmasalar hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 başlığı olanları burada konuşuyorsunuz, sonra "neden kimse izlemiyor bunu ya" diye düşünüyor insan başlıklar aşağılara kaybolup gidince. ayıp ayıp. http://static.zerochan.net/Oshiete!.Galko-chan.full.1964252.jpg oshiete galko-chan beklediğimden çok daha eğlenceli çıktı, gayet de iç ısıtıcı bir finalle bitti.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Ilk bolumune bakip, kararkterleri sevmeyip, kapadim onu. Simdi bir hafta bostayiz yeni sezona kadar, guzel diyorsan bir sans daha vereyim; Akatsuki no Yona'yi izlemeyi planliyordum gerci bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 galko ile otako'nun etkileşimi eğlenceli, (ojou biraz kopuk kalıyor genelde) ilerledikçe karakterler daha açılıyor ama herkes sever mi söyleyemem tabii. başkasının da sevdiğini ben sevmeyebiliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Dimension W'de cok saglam bitirdi. Bu sezon pek oyle havada biten olmadi, olanlarin da devami gelecegini soylediler bile. Guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 dimensin w favorimdi ya baya güzeldi. Açıkta bişey kalmadı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Reikenzan iyiydi bu sezondan ama o da sub kurbanı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Grimgar da çok güzeldi, güzel bitti. Dimension W de aynı şekilde. Reikenzan'ı izlemedim ya sub yoktu diye. Düzgün sub çıktı mı, izlenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Şu haliyle seyredilmez zaten sub yapanda yok galiba. World setting anlatılıyor ve sen hiçbir şey anlamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Lisanslayan olmadi o animeyi. Bulunamamasi bu nedenle fansubbing'in oldugunun kaniti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 dia no ace son bölüm bir parça kopardı götürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Bu sezon benim icin 1930'de Myriad Color ile bitiyor. Ilk kez sonraki sezona uzayan baktigim anime olmadi bu sezon =) Yeni sezondan devam olup da oncesini izle dediginiz neler var? Arada onlara bakayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Bu sezondan devam eden bir tek Ansatsu Kyoushitsu var görebildiğim kadarıyla. Gelen sequellar arasından da Jojo ve Ushio to Tora güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Utawarerumono böyle mi bitti? Devamı yok mu? Böyle open endingle bitirip sonraki sezon şu tarihte filan diye çıkmamaları saçmalık resmen, "maceramız yeni başlıyor" diye bitirmelerinden bile kötü. 25 Bir de animenin adı "The False Faces" bu bölümde açığa kavuştu, da bütün anime build-up oluyor o zaman, bunun üstüne devamı gelmeyince gıcık oldum ya. Bölüm güzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 O oyun uyarlamasi. Oyunun devami Sonbahar'da cikiyor. Animesi kim bilir ne zaman gelir. VN'sini oynayacagim ben Ingilizce'si cikarsa. Iste: https://vndb.org/v18717 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Bana ne, o zaman oyunu öyle bitirmeselermiş hıh! :p Oyun çıkar çıkmaz animesine de başlarlar mı, yoksa birkaç sezon/birkaç sene bekletirler mi? Ao no Kanata no Four Rhythm'i de öylesine izliyordum ama bayağı iyi çıktı ya. Spor animesi olarak Prince of Stride'dan beklediğimi bulamamıştım, çok azıcık bir kısmı haricinde aşırı bayıktı ama Ao no Kanata tam tersine, yavaş başlayıp sonlara doğru tempoyu yükseltti. Kapışma kısımları filan çok sürükleyiciydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 en az 2 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar