Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Kış

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Milamber said:

bubuki burankiyi droplayacam sanırım, gate'de evet pek sarmamaya başladı

Gate iyi baslayip mala sardiydi artik izlemiyom. Buranki ne anlatmaya calisiyor hic fikrim yok :(

God eater kesfettim cok begendim
Mesaj tarihi:
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 10 bölümde bitti :(
Bütün animeler 13 bölüm ya, bu niye erken bitti ki? 3 bölümümü istiyorum! Yaz sezonunda olsak neyse onda 10-12 bölümle filan yaptıkları oluyor ama gelecek sezonun başlamasına daha 3 hafta filan var ya niye şimdi bitirdiler ki bunu?

Neyse, en azından S2 confirmed dediler sonunda.
Mesaj tarihi:
başlığı olanları burada konuşuyorsunuz, sonra "neden kimse izlemiyor bunu ya" diye düşünüyor insan başlıklar aşağılara kaybolup gidince. ayıp ayıp.
http://static.zerochan.net/Oshiete!.Galko-chan.full.1964252.jpg
oshiete galko-chan beklediğimden çok daha eğlenceli çıktı, gayet de iç ısıtıcı bir finalle bitti.(tu)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ilk bolumune bakip, kararkterleri sevmeyip, kapadim onu. Simdi bir hafta bostayiz yeni sezona kadar, guzel diyorsan bir sans daha vereyim; Akatsuki no Yona'yi izlemeyi planliyordum gerci bu arada.
Mesaj tarihi:
galko ile otako'nun etkileşimi eğlenceli, (ojou biraz kopuk kalıyor genelde) ilerledikçe karakterler daha açılıyor ama herkes sever mi söyleyemem tabii. başkasının da sevdiğini ben sevmeyebiliyorum. :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dimension W'de cok saglam bitirdi. Bu sezon pek oyle havada biten olmadi, olanlarin da devami gelecegini soylediler bile. Guzel.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu sezon benim icin 1930'de Myriad Color ile bitiyor. Ilk kez sonraki sezona uzayan baktigim anime olmadi bu sezon =)

Yeni sezondan devam olup da oncesini izle dediginiz neler var? Arada onlara bakayim bari.
Mesaj tarihi:
Utawarerumono böyle mi bitti? Devamı yok mu? Böyle open endingle bitirip sonraki sezon şu tarihte filan diye çıkmamaları saçmalık resmen, "maceramız yeni başlıyor" diye bitirmelerinden bile kötü.

25

Bir de animenin adı "The False Faces" bu bölümde açığa kavuştu, da bütün anime build-up oluyor o zaman, bunun üstüne devamı gelmeyince gıcık oldum ya.

Bölüm güzeldi ama.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O oyun uyarlamasi. Oyunun devami Sonbahar'da cikiyor. Animesi kim bilir ne zaman gelir. VN'sini oynayacagim ben Ingilizce'si cikarsa.

Iste: https://vndb.org/v18717
Mesaj tarihi:
Bana ne, o zaman oyunu öyle bitirmeselermiş hıh!
:p

Oyun çıkar çıkmaz animesine de başlarlar mı, yoksa birkaç sezon/birkaç sene bekletirler mi?

Ao no Kanata no Four Rhythm'i de öylesine izliyordum ama bayağı iyi çıktı ya. Spor animesi olarak Prince of Stride'dan beklediğimi bulamamıştım, çok azıcık bir kısmı haricinde aşırı bayıktı ama Ao no Kanata tam tersine, yavaş başlayıp sonlara doğru tempoyu yükseltti. Kapışma kısımları filan çok sürükleyiciydi (tu)
  • Yeni Oluştur...