Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Kış

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 10 bölümde bitti :(
Bütün animeler 13 bölüm ya, bu niye erken bitti ki? 3 bölümümü istiyorum! Yaz sezonunda olsak neyse onda 10-12 bölümle filan yaptıkları oluyor ama gelecek sezonun başlamasına daha 3 hafta filan var ya niye şimdi bitirdiler ki bunu?

Neyse, en azından S2 confirmed dediler sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

başlığı olanları burada konuşuyorsunuz, sonra "neden kimse izlemiyor bunu ya" diye düşünüyor insan başlıklar aşağılara kaybolup gidince. ayıp ayıp.
http://static.zerochan.net/Oshiete!.Galko-chan.full.1964252.jpg
oshiete galko-chan beklediğimden çok daha eğlenceli çıktı, gayet de iç ısıtıcı bir finalle bitti.(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Utawarerumono böyle mi bitti? Devamı yok mu? Böyle open endingle bitirip sonraki sezon şu tarihte filan diye çıkmamaları saçmalık resmen, "maceramız yeni başlıyor" diye bitirmelerinden bile kötü.

25

Bir de animenin adı "The False Faces" bu bölümde açığa kavuştu, da bütün anime build-up oluyor o zaman, bunun üstüne devamı gelmeyince gıcık oldum ya.

Bölüm güzeldi ama.

Sosyal ağlarda paylaş

Bana ne, o zaman oyunu öyle bitirmeselermiş hıh!
:p

Oyun çıkar çıkmaz animesine de başlarlar mı, yoksa birkaç sezon/birkaç sene bekletirler mi?

Ao no Kanata no Four Rhythm'i de öylesine izliyordum ama bayağı iyi çıktı ya. Spor animesi olarak Prince of Stride'dan beklediğimi bulamamıştım, çok azıcık bir kısmı haricinde aşırı bayıktı ama Ao no Kanata tam tersine, yavaş başlayıp sonlara doğru tempoyu yükseltti. Kapışma kısımları filan çok sürükleyiciydi (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...