-Nae Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Yakın zamanda yeni bir kasa topladım oyun için. Her oyunda çok yüksek FPS değerleri alıyorum fakat aklıma şu soru geldi benim monitörüm en az 6-7 yıllık bir monitör Samsung 2232 BW modeli yani max 60hz. Yani oyunlarda gördüğümüz 150fps değerini ben aslında görmüyorum mu ? İyi monitör ile kötü monitörün oyunlarda nasıl bir farkı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Görmüyorsun. 60 fps görüyorsun her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 144hz monitorler için konusuyorum kullanan herkes memnun bi daha 60hz dönmeyiz falan diyorlar ben fakir olduğum için kullanmamadım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 olay görme değil zaten monitörde görmenin bi anlamı yok... olay tamamen hissiyat... ve feedback. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Biri buz pisti, öbürü bataklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 yani alıştıktan sonra aynı öyle oluyor... mesela ben 60fps altı oyun oynayamıyorum okadar kötü geliyorki yavaş geliyor sıkılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Bana 80'in altına inince baygınlık geliyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 şu yılbaşı gelsinde benq'nun bi gamer monitorü var ona yazılıcam bende 1100tl civarıydı en son... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 yurtdışından monitör almaya cesaret eden amazona bakabilir. uyguna 144hz falan geliyor indirim zamanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Ya yurtdışından gelmesine gelir de sorun çıkarsa geri göndermek sıkıntı olabilir. PTT'nin fiyatlarına bir bakmak lazm o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 144Hz dışında monitör satılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 şaka gibi, daha yeni bağladım 144mhzi. birader eski monitorünü verdi (asus vg248qe), şimdi anladım bunca zaman bneim monitore bkaıp dalga geçtiğini fasdasd çok acayip farkediyor yaw. parasına değer mi bilmem (para vermediğim için) ama yani süper orgazmik bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 -Nae said: İyi monitör ile kötü monitörün oyunlarda nasıl bir farkı olur? IPS vs TN farkı bile farkeder. görüntü açısı, tepki süresi, ölü piksel... bi dolu etken var. 60hz yerine 120hz monitör aldığında, ekran kartının performansı yetiyorsa daha akıcı bir görüntü elde etmiş oluyorsun. 120fps'de oynayabiliyorsun. ancak 120fps'de oynamasan da, ekran kartının yüksek fps'de oyunu çalıştırabilmesinin de avantajları var. minimum-maximum fps arasında fazla fark olması (15 min 60 max gibi) görüntünün daha fazla baş ağrıtıcı olmasına neden olabiliyor mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Editor said: olay görme değil zaten monitörde görmenin bi anlamı yok... olay tamamen hissiyat... ve feedback. insan gözü 30 fps görüazxcfsbvzxhghahdzb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Bone said: IPS vs TN farkı bile farkeder. Çok farkediyor hemde. Şimdi yeni yeni IPS ve 144 hz monitörler çıktı ama über pahalı. Ki TN paneller bile pahalı iken, ips olanlar 2-3k civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Bright said: Ya yurtdışından gelmesine gelir de sorun çıkarsa geri göndermek sıkıntı olabilir. PTT'nin fiyatlarına bir bakmak lazm o konuda., amazon ücretsiz geri alıyor. mağdur olma olasılığın 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar