Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

kim demiş yetkiyle milleti eziyor diye? ancak mesaj silersin, mesajı silenerek kim ezilmiş ki sen eziyor olacaksın?

sıkıştığında "derail" kartını oynarsın (öhöm, başlığın hali ortada, sorumlusu da belli), 5 sn'de bir refresh atarak senin mesajının üzerine mesaj atanı silersin. baktın kontrolden çıktı, pixelated penis var der başlığı kitlersin lel.

https://carltonaut.files.wordpress.com/2013/08/082413-chess-potential-10x5-web.jpg?w=633&h=344

hayaller : modluk yapıyorum
gerçekler : fallout 4'e çok laf geldi, w3'u ezmeye çalışayım
Sosyal ağlarda paylaş

evet kimseyi ezmiyorum ama bir eziklik var buna rağmen görünen o ki, "benim oyunumu sevmedi" üzerinden bir insan bu kadar mağdur edebiyatı yapamaz aksi halde. 6 aydır bahsi geçmeyen derail'i "aha dur burada söyleyip prim yapayım" diye çıkarabilmek başka türlü olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

evet kimseyi ezmiyorum ama bir eziklik var buna rağmen görünen o ki, "benim oyunumu sevmedi" üzerinden bir insan bu kadar mağdur edebiyatı yapamaz aksi halde. 6 aydır bahsi geçmeyen derail'i "aha dur burada söyleyip prim yapayım" diye çıkarabilmek başka türlü olmaz.

w3 neden benim oyunum olsun ki. ben fo4'de oynadım, w3'de oynadım. bana çıkan her türlü oyunu oynayıp yorumluyorum. mümkün olduğunca da tarafsız yapmaya çalışıyorum.

oyunlara duygusal bağ kurup da fanboyluk yapan kişi zaten belli. pasif agresif çıkışları çok tatlı. prim yapmanın peşinde falan da değilim, sen nasıl witcher serisini oynamanın peşinde değilsen. amacın fo4'u taşa tutan ve witcher beğenen kesime çocukça karşılık vermeye çalışıp, tahrik etmek.

hayır bunu yapacaksan en azından witcher 3 başlığında yap, fo4 başlığını piç etme.

onun dışında whatever floats your boat.

aylardır yıllardır aynı tavır, bir gram olgunlaşma yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

her şeyi ultra'da açmanın zevkine vardın mı? :)

nexusmods'da renk paletini değiştiren bazı modlar var, oyunun başındayken bence göz at. gerçekten çok daha güzelleştiriyor ambiyansları.

abi güzel grafikler gerçekten. Önerilen ayarlara baktım. god rays ultra değil de high demiş. Diğeri sonda. NASIL BOK ATARSIN BENIM EKRAN KARTIMA dedim ve god rays i de ultraya aldım.

Keşke beklemeseydim ekran kartı almak için ya.

Bu arada survival oynuyorum. Small guns. Zor lan. Boktan sinekler bile yarıya indiriyor saldırırlarsa. Deathclaw 2 shot yaptı zaten. ilk vuruşta %5-10 civarına indim. Topukladım. Sonra yavaşlayınca öldürdü. Saklanacak bir yer lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni pc alırsam oynarım diyodum da yeminle tiksindim şu oyundan sam sağolsun. oyunu kötüleyenler hiç etkilemedi beni çünkü mantıklı şeyler yazıyorlar bir adamın her cevabı saçma olabilir mi yav. hep iyi olmak zorundayız kötü olma seçeneği yok diyor birisi verdiği cevap
Sam said:

mutant olmak ve mutant faction'a katılmak istiyorum, new vegas'ı yağmalayıp millete tecavüz etmek istiyorum ama yapamıyorum new vegas'ta, demek ki new vegas shelter ve obsidian tiksinç oyun ve şirket. :(

çok küçük ve basit bir eleştiri olan ya hemen power armor veriyor oyun onu bulmanın etkisini yokediyor diyene
Sam said:

Fo2 beşinci dakikasında power armorla geziyordum ben yakıtı bitmeyen.

google dan fo2 de oyunun başında pa almak için ne yapmanız gerektiğini aratırsanız bu cevabın ne kadar saçma ve anlamsız olduğunu bulursunuz.

hani 50 tane daha şey yazılabilir ama uzatmanın anlamı yok fo4 övmek için başka oyunlara bok atan bi adamı ciddiye alıp almamak size kalmış ki şu konuda oyuna yapılan eleştirilere 1 tane düzgün yanıtı yok.bıngıldağın oyunun mekaniğindeki sorunlar hakkında 3 paragraf yazısına "bu oyun rpg sen rpg beceremiyorsun" diyen birisi."bana fo2 anlatmayın 5-6 kez bitirdim ben" diyen birisi. ben de 10 kere bitirdim bu mudur kimin haklı olduğunu belirleyen.nese kustum rahatladım fo4 kadar başına taş düşsün emi oyun bölümünün içine ettin.
Sosyal ağlarda paylaş

kısacası kafanda zaten önceden fikri kurmuşsun, sonra o fikre göre yazılanları beğenmiş ya da beğenmemişsin.

PA konusunda yazdım zaten başta koymaları çok erken ama oyunu bozan birşey değil, fo2'de gugıl filan lafı geçmeyen bir devirde bulduk aldık PA'yı. yakıt da istemiyordu tamir de. sırf bunun için kötü oyun mu oldu? hayır.

ayrıca kötü olunuyor gayet o şekilde oynanırsa, bone 3-5 saat oynayıp yorum yapmıştı, ben de bitirmemiştim henüz oyunu. dahası kötü faction'a da katılmak mümkün game over olmadan. bone raider olmak istiyorum diye tutturmuştu, ona da o şekilde cevap verdim.

seni bilemiyorum da ben oyun bölümünün içine osurmadım boğa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...