ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 he dasaaa he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ne dediğini ben anlamadım ya. kafası gelmedi asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 dusun ben bile anlamadim. son 5 sf'yi yasanmamis saysak diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 shitpostu kısın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 dasaaa 5 liraliktan mi vurdun abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 niye ki? hediye olarak kalorifer fena bi fikir degildi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 boru sikinti yapar abi kimsenin kalorifere kizdigi yok boru problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 e bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 yagli zenciden sonra en guzel sey, yagli radyator <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 zenci diyince aklima bir soru geldi. etik olarak bi soru. mesela tam olarak fuckbadi degil oyle iste seviyesindeki sevgilin zenci ise ve tasma alirsan bu koleligi animsatacak bir irkciliga girer mi? yoksa yatakta zevkli anlar mi garanti eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bi de bunun üstüne bi kap su koyuyosun mis, hoş bunun sağında solunda vardır su haznesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Merkezi sistemli evde anlarım su meselesini ama yağlı radyaörle ısınmaya çalıştığın evde evi kurutucak kadar ısıtamazsın ki. O kadar zenginsen doğru düzgün ısınma sistemi olan bi eve taşın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 EV KIRA AMA SEMT BIZIM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Kendi topiğinde post kasamayan adamın dramı. Evlendik, Şu an nikah salonundan bildiriyorum. Şaka bir yana, vazgeçtim hediye falan almıyorum. Hediyenin kralını vermişim zaten. ivy, önerdiğin şeyler sexten soğutur adamı. babanne title ı verilsin bu zata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 sana 100-150tl'lik bir kıyafet/elbise vb alacaktım ama karar veremedim hem de uyar mı uyamaz mı bilemedim o yüzden gidip beraber alalım de eğer kıyafet seçmesi 8 saat sürmüyorsa. zaten çok da özel değilmiş aranızdaki ilişki o yüzden ne ruhsuz hediye bu demez. tl;dr: bir dişiye ona danışmadan kıyafet alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Black_Hand said: ivy, önerdiğin şeyler sexten soğutur adamı. babanne title ı verilsin bu zata. Iyyy bulmuş kesin pis rakçı bi kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Liebe said: az kaldı ya ocakta mezunum geri alıcam onları!! şaka bi yana idareli geçiniyoruz bu aralar araba falan çok masraf ettik, eşim de çok anlayışlı para konusunda falan hiç bişi umrunda değil aybaşı geliyo direkt eft yapıyor yok öyle sıkıntılarımız çok şükür =)tamam esinin gormedigi alanda dokersin icini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Kızın nelerden hoşlandığını bilmen lazım. Bilmiyorum diyorsan o senin looserlığın. Geçen ay bi plates hocası ile tanıştım. Kız ultra fit, bacaklarını sıfır açıyor filan. Benim öğrendiğim bilgiler; tarih seviyordu, osmanlıya ilgisi vardı ve fotoğraf çekmekte çok başarılıydı. Bu pazar doğumgünüydü ama daha üçüncü buluşmamız olmasına rağmen ve birşey almak gibi bir mecburiyetim olmamasına rağmen onu deniz kenarında sabah kahvaltısına davet ettim. Hediye olarakda osmanlı dönemi istanbuluna ait daha önce görülmemiş fotoğrafların olduğu büyük bir albüm kitabı aldım. Aslında Ara Güler'in albümü ile bu albüm arasında kararsız kalmıştım ama son seçimimi tarihten yaptım. Hediyeyi verdiğimde aşırı derece mutlu oldu ve alt dudaklarıma yapıştı. Hediye olayı önemli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 helal kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Kaç adet alt dudağı var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Rasmon said: helal kardeşim. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Lord_Argos said: Kızın nelerden hoşlandığını bilmen lazım. Bilmiyorum diyorsan o senin looserlığın. Geçen ay bi plates hocası ile tanıştım. Kız ultra fit, bacaklarını sıfır açıyor filan. Benim öğrendiğim bilgiler; tarih seviyordu, osmanlıya ilgisi vardı ve fotoğraf çekmekte çok başarılıydı. Bu pazar doğumgünüydü ama daha üçüncü buluşmamız olmasına rağmen ve birşey almak gibi bir mecburiyetim olmamasına rağmen onu deniz kenarında sabah kahvaltısına davet ettim. Hediye olarakda osmanlı dönemi istanbuluna ait daha önce görülmemiş fotoğrafların olduğu büyük bir albüm kitabı aldım. Aslında Ara Güler'in albümü ile bu albüm arasında kararsız kalmıştım ama son seçimimi tarihten yaptım. Hediyeyi verdiğimde aşırı derece mutlu oldu ve alt dudaklarıma yapıştı. Hediye olayı önemli ;) Sus ve öp beni sertçe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Lord_Argos said: Kızın nelerden hoşlandığını bilmen lazım. Bilmiyorum diyorsan o senin looserlığın. Geçen ay bi plates hocası ile tanıştım. Kız ultra fit, bacaklarını sıfır açıyor filan. Benim öğrendiğim bilgiler; tarih seviyordu, osmanlıya ilgisi vardı ve fotoğraf çekmekte çok başarılıydı. Bu pazar doğumgünüydü ama daha üçüncü buluşmamız olmasına rağmen ve birşey almak gibi bir mecburiyetim olmamasına rağmen onu deniz kenarında sabah kahvaltısına davet ettim. Hediye olarakda osmanlı dönemi istanbuluna ait daha önce görülmemiş fotoğrafların olduğu büyük bir albüm kitabı aldım. Aslında Ara Güler'in albümü ile bu albüm arasında kararsız kalmıştım ama son seçimimi tarihten yaptım. Hediyeyi verdiğimde aşırı derece mutlu oldu ve alt dudaklarıma yapıştı. Hediye olayı önemli ;) Kesinlikle bu bilgi çok gerekliydi hediye seçimini daha iyi anlamamız için. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Sonra da güzel şeyler küçük paketlerde gelir demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 argos tam bir winner mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar