Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatuna dogumgunu armagani

Black_Hand

Öne çıkan mesajlar

sana 100-150tl'lik bir kıyafet/elbise vb alacaktım ama karar veremedim hem de uyar mı uyamaz mı bilemedim o yüzden gidip beraber alalım de eğer kıyafet seçmesi 8 saat sürmüyorsa. zaten çok da özel değilmiş aranızdaki ilişki o yüzden ne ruhsuz hediye bu demez.

tl;dr: bir dişiye ona danışmadan kıyafet alma
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

az kaldı ya ocakta mezunum geri alıcam onları!! şaka bi yana idareli geçiniyoruz bu aralar araba falan çok masraf ettik, eşim de çok anlayışlı para konusunda falan hiç bişi umrunda değil aybaşı geliyo direkt eft yapıyor yok öyle sıkıntılarımız çok şükür =)
tamam esinin gormedigi alanda dokersin icini.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızın nelerden hoşlandığını bilmen lazım. Bilmiyorum diyorsan o senin looserlığın.

Geçen ay bi plates hocası ile tanıştım. Kız ultra fit, bacaklarını sıfır açıyor filan. Benim öğrendiğim bilgiler; tarih seviyordu, osmanlıya ilgisi vardı ve fotoğraf çekmekte çok başarılıydı.

Bu pazar doğumgünüydü ama daha üçüncü buluşmamız olmasına rağmen ve birşey almak gibi bir mecburiyetim olmamasına rağmen onu deniz kenarında sabah kahvaltısına davet ettim. Hediye olarakda osmanlı dönemi istanbuluna ait daha önce görülmemiş fotoğrafların olduğu büyük bir albüm kitabı aldım. Aslında Ara Güler'in albümü ile bu albüm arasında kararsız kalmıştım ama son seçimimi tarihten yaptım. Hediyeyi verdiğimde aşırı derece mutlu oldu ve alt dudaklarıma yapıştı. Hediye olayı önemli ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Kızın nelerden hoşlandığını bilmen lazım. Bilmiyorum diyorsan o senin looserlığın.

Geçen ay bi plates hocası ile tanıştım. Kız ultra fit, bacaklarını sıfır açıyor filan. Benim öğrendiğim bilgiler; tarih seviyordu, osmanlıya ilgisi vardı ve fotoğraf çekmekte çok başarılıydı.

Bu pazar doğumgünüydü ama daha üçüncü buluşmamız olmasına rağmen ve birşey almak gibi bir mecburiyetim olmamasına rağmen onu deniz kenarında sabah kahvaltısına davet ettim. Hediye olarakda osmanlı dönemi istanbuluna ait daha önce görülmemiş fotoğrafların olduğu büyük bir albüm kitabı aldım. Aslında Ara Güler'in albümü ile bu albüm arasında kararsız kalmıştım ama son seçimimi tarihten yaptım. Hediyeyi verdiğimde aşırı derece mutlu oldu ve alt dudaklarıma yapıştı. Hediye olayı önemli ;)

Sus ve öp beni sertçe!
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Kesinlikle bu bilgi çok gerekliydi hediye seçimini daha iyi anlamamız için. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...