Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Bir arkadaşla iddialaşmamız sonucu bu konuyu açıyorum, sanırım kendi yetoluğumdan olsa gerek internette net bir şey bulamadım, bilen vardır elbet deyip size sorayım dedim tek soru. Dünyada ilk modern sosyal güvenlik önlemleri hani ülke tarafından kullanılmıştır? Ben Almanya diyorum, arkadaş ABD diyor, bazı kaynaklarda almanyanın emeklilik üzerine çalışmaları ilk modern güvenlik önlemi sayılırken bazılarında ise ABD deniyor, var mı konu hakkında bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Almanya olabilir, dersten hatirladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Abd mi almanya mi dersen tabi almanya;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 amerika 1935te ssn ile geçiş yaptığı söyleniyor. almanyanın ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bilmiyorumda almanyanın emekliliği yürürlüğe sokması, zorunlu sigorta önlemleri vs alması bismarckla 1881de, ssn ile direk alakalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 emeklilik de sosyal guvence sayildigindan almanya takmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 *Kolelik* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ben de almanya diye biliyorum. bu durumda bizde de başlamış sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 akp yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 dingiltere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ben de uk demeye gelmiştim. god save the queen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 pirinçle besleneneler!! 11. yüzyıl falan. https://en.wikipedia.org/wiki/Society_of_the_Song_dynasty https://books.google.com.tr/books?id=VxSdA5RKmPsC&pg=PA11&lpg=PA11&dq=retirement+homes+song+dynasty&source=bl&ots=etIKbsyIiI&sig=Bpstkvzx2hyLjMs7V4El6mHrQW8&hl=en&sa=X&ved=0CCkQ6AEwA2oVChMI49WMz56JyQIVTBUeCh1lHQ06#v=onepage&q=retirement%20homes%20song%20dynasty&f=false said: The Song government supported multiple forms of social welfare programs, including establishment of retirement homes, public clinics, and paupers' graveyards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 hammurabi kanunlarında var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 modern* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 benjani said: akp yapmıştır şunu demeye gelmiştim adsafsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 http://galeri.uludagsozluk.com/67/kilicdaroglu-nun-ssk-yi-batirmasi_145641.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Bu amca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 bu arada bir şeyin modern olup olmamasının kriterleri neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 https://www.ssa.gov/policy/docs/ssb/v66n1/v66n1p1.html Although the Great Depression was a catalyst for the creation of the Social Security program, the idea of social insurance predated the committee's work and the Depression. As early as the 1880s, Germany had built a social insurance program (one requiring contributions from workers) that provided for sickness, maternity, and old-age benefits. Demiş. Yani prim ödemeli ilk sistem Bismarck'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Lopeth said: bu arada bir şeyin modern olup olmamasının kriterleri neler ? şunu bilsem soruyu cevaplayacağım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 guncel said: http://galeri.uludagsozluk.com/67/kilicdaroglu-nun-ssk-yi-batirmasi_145641.jpg Kk yine başarısız ya. Teşekkürler kılıçdaroğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 oysa ki oyku osma'ya bak. ne kadar mutlu ve basarili gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 balgancıı baltic stateler siwizerland falan ama günümüzdekileirn coğunluğu sovyetler benım bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Lopeth said: hammurabi kanunlarında var aslıdna o zamanlar kölelere maksimum calısma süresi, ayda 3 gün dinlenme minimum yiyicek, dövme falan yasak gibi yasalar cıkartıyolar. kölelik dısında yakın günümüze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ben ingiltere sanıodum almanyaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar