Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Safir mi pirlanta mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 neden karisik olmasin ki esh'cim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 paladyum yaptırabiliyoz mu, baya değerlendi malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Parasini ver radyoaktif izotoplusunu bile yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 uranyum falan bulması sıkıntı olur ya şöyle tek taş uranyum fena da olmazdı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Abi siz parayı hazırlayın, biz yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 9 saat önce, fizban dedi ki: selamlar, Onur'a safir pirlantali kolye yaptirdim. hem cok yardimci oldu hem de super tasarımdi. hanim da cok beendi. yine olsa yine yaptiririm. Abi beğenmesine çok sevindim. Emeğimizin karşılığını aldık desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 parayi esh verecek, sen yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 9 saat önce, Esh dedi ki: Parasini ver radyoaktif izotoplusunu bile yapariz Beni kimse anlamadı, bir tek sen anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 1 saat önce, ohyeah dedi ki: Abi beğenmesine çok sevindim. Emeğimizin karşılığını aldık desene begendi valla. kutu da efsane hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 abi kutu efsane degil mi ya, isikli miskli, ben ona tav oldum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 keşke sadece kutuyu versek yetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Beyler dolar sıçramadan önce son ataklar, hızlı davranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Henuz bi kiz bulamadiysaniz da onemi yok, bilunca vermek icin bi tektas yatirimi yapin. Bulamazsaniz da zaten degeri artacak, dolapta dursun, satarsiniz geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 32 dakika önce, Esh dedi ki: Henuz bi kiz bulamadiysaniz da onemi yok, bilunca vermek icin bi tektas yatirimi yapin. Bulamazsaniz da zaten degeri artacak, dolapta dursun, satarsiniz geri Müdür tr ye dönersen beraber çalışalım, pazarlam budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 gidip kendiniz kazıp bulmadıkça bir kıza pırlanta vermenin anlamı yok. pırlantayla mutlu olacak kızla işiniz olmasın zaten. toprak altından çıkarılan her pırlanta kütlesi erozyona dayanıklılığı biraz daha azaltıyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 kime pırlanta versen mutlu olur, sadece kızlar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Yankının pırlanta mı alınırdan sizde alın biz bu hataya düştüke dönmesi göz doldurucu ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 tabi lan. ama ufak almamak lazim pirlantayi iste, bizim uzun kulahlarla (kulah mi deniyodu tasin yuzuge cakildigi alana) at skinde kelebek gibi duruyo 0.6 in alti (not: 0.4 aldim ben sdffg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 montür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 On 15.04.2019 at 13:52, Esh dedi ki: Henuz bi kiz bulamadiysaniz da onemi yok, bilunca vermek icin bi tektas yatirimi yapin. Bulamazsaniz da zaten degeri artacak, dolapta dursun, satarsiniz geri Müdür tr ye dönersen beraber çalışalım, pazarlam budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 deja vu mu oldu dedim ama ayni mesaji atmisin olm iki kere. calisalim abi, yeni projem yeni dogan cocuga altin yerine pirlanta takmak. ileride tek tas yapar, isterse isterse kolye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Abi evet tekrar olmus. Bence senin o yüzüğü değiştirme zamanın geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 abi hatunu degistirmek gerekmiyo mu once? yoksa direk hatun sabit kalip yuzuk degisebiliyo mu?? racon nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 12 saat önce, Esh dedi ki: abi hatunu degistirmek gerekmiyo mu once? yoksa direk hatun sabit kalip yuzuk degisebiliyo mu?? racon nedir? Gerek yok, sen gel yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar