Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pırlanta piyasası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
9 saat önce, fizban dedi ki:

selamlar, Onur'a safir pirlantali kolye yaptirdim. hem cok yardimci oldu hem de super tasarımdi. hanim da cok beendi. yine olsa yine yaptiririm. ❤️

Abi beğenmesine çok sevindim. Emeğimizin karşılığını aldık desene ?

Mesaj tarihi:

Henuz bi kiz bulamadiysaniz da onemi yok, bilunca vermek icin bi tektas yatirimi yapin. Bulamazsaniz da zaten degeri artacak, dolapta dursun, satarsiniz geri

Mesaj tarihi:
32 dakika önce, Esh dedi ki:

Henuz bi kiz bulamadiysaniz da onemi yok, bilunca vermek icin bi tektas yatirimi yapin. Bulamazsaniz da zaten degeri artacak, dolapta dursun, satarsiniz geri

Müdür tr ye dönersen beraber çalışalım, pazarlam budur 

Mesaj tarihi:

gidip kendiniz kazıp bulmadıkça bir kıza pırlanta vermenin anlamı yok. pırlantayla mutlu olacak kızla işiniz olmasın zaten. toprak altından çıkarılan her pırlanta kütlesi erozyona dayanıklılığı biraz daha azaltıyor ayrıca.

Mesaj tarihi:

tabi lan. 

ama ufak almamak lazim pirlantayi iste, bizim uzun kulahlarla (kulah mi deniyodu tasin yuzuge cakildigi alana) at skinde kelebek gibi duruyo 0.6 in alti (not: 0.4 aldim ben sdffg)

Mesaj tarihi:
On 15.04.2019 at 13:52, Esh dedi ki:

Müdür tr ye dönersen beraber çalışalım, pazarlam budur 

Mesaj tarihi:

deja vu mu oldu dedim ama ayni mesaji atmisin olm iki kere. 

calisalim abi, yeni projem yeni dogan cocuga altin yerine pirlanta takmak. ileride tek tas yapar, isterse isterse kolye.

Mesaj tarihi:
12 saat önce, Esh dedi ki:

abi hatunu degistirmek gerekmiyo mu once? yoksa direk hatun sabit kalip yuzuk degisebiliyo mu?? racon nedir?

Gerek yok, sen gel yeter 

• Yeni Oluştur...