ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Zikko said: yüzük şeklinde yok mu sizde ? taş mı satıyosun sadece. atölye misin Abi herşeyi bulursun bende. Suratımı pırlanta kaplatıcam de yaparız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Millet ne işler yapıyo ya. Ben hala 2 metre çaput satıcam diye Allah(C.C)nin unuttuğu yerlere gidiyim arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 baya esnaf başlığı olmuş lan burası çok sevdim favori başlığım burası artık, sade soda belirdi elimde okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Soracak yada alacak bişeyi olan olursa mesaj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Ben kiz arkadasima 6 ay icerinde teklif etmeyi dusunuyorum da o yuzden sordum. 1 ile 2 karat arasi bir sey alacagim. Uygun almak istiyorum cunku araba parasi neredeyse. Yardimci olun bana. Tasi ayri alicam yuzuk yapicam sonra. 2.el ucuzsa temiz tas onu da dusunurum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 abi 1 2 karat arası dediğinin kaç para olduğunu biliyosun di mi bu arada yane 0.5 karat taşlar 2000 dolar felan ve fiyatlar linear değil exponensiyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bir gencin daha hayati kararmak uzre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Biliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 cam kesicek sanırsam kız arkadaş anasınıs atıyım 2 karat ne ya neyse para snein paran konus onurla toptan indirimi yapsın aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 horacegoesskiing said: bunu koymazsam çatlarım ama https://www.youtube.com/watch?v=N5kWu1ifBGU kanal iyiymiş, izliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 onlar eski kaldı şimdi daha yüksek bütçeli ful bölümler yapıyo. penn&teller's bullshit + alton brown tadında. severek izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 BonePART said: cam kesicek sanırsam kız arkadaş anasınıs atıyım 2 karat ne ya neyse para snein paran konus onurla toptan indirimi yapsın aq ne kadar büyüyor diye baktım da 5 karat filan bildiğin hayvan gibi büyük. Avize taşı taşırmış gibi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 chrome said: Ben kiz arkadasima 6 ay icerinde teklif etmeyi dusunuyorum da o yuzden sordum. 1 ile 2 karat arasi bir sey alacagim. Uygun almak istiyorum cunku araba parasi neredeyse. Yardimci olun bana. Tasi ayri alicam yuzuk yapicam sonra. 2.el ucuzsa temiz tas onu da dusunurum yani Abi yazdım mesaj olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 abi 5 karat 1 gram işte söle özetliyim normal bi yüzük 0.3. 0.5 karat arası felan http://www.ajediam.com/diamond_sizes_on_hand_finger_ring.html surdan bakın 2 karat noluyo diye euhauheahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 BonePART said: abi 5 karat 1 gram işte söle özetliyim normal bi yüzük 0.3. 0.5 karat arası felan http://www.ajediam.com/diamond_sizes_on_hand_finger_ring.html surdan bakın 2 karat noluyo diye euhauheahu Abi çok uygun taşlar düşüyor ya. Ama rakamlar yüksek tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 uygun dediğin araba parası eahueuauhea ev parası değil diyosun eauheuhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 hmm. benim gördüğüm kaç karattı lan o zaman avize taşı gibi. ben ona 5 sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 BonePART said: uygun dediğin araba parası eahueuauhea ev parası değil diyosun eauheuhauh Abi senin telefon da nevşehirde ev taksidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 says the i-phone 6 kullanıcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 benim merak ettigim de su simdi bu zen den tiffany den falan aldiginda adam diyorki en kotu %20 dusup geri aliriz, tamam tas acayip birsey olmayabilir ama sonucta adam bir sekilde geri alma garantisi veriyor? kapali carsidan alirsan bu olmuyor tabi degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ohyeah said: Soracak yada alacak bişeyi olan olursa mesaj atsın Şimdi bende tek taş var altıntaşaktan aldık. Sertifikası falan var. İstediğiniz zaman gelin istediğiniz taşla değişelim dediler farkı ödeyerek tabi. Bu marka bana çok kazık geldi. Sana gelsek tek taşı alır mısın ve yerine adam akıllı bişi alsak senden olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 abi iade olayı tamamen düzmece. adam biliyo senin bunu hediye aldığını sitsen geri getirmeyeceğini dsfsd. kapalıçarşıdaki adam almaz tabiki geri normal şartlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 elesso said: abi iade olayı tamamen düzmece. adam biliyo senin bunu hediye aldığını sitsen geri getirmeyeceğini dsfsd. kapalıçarşıdaki adam almaz tabiki geri normal şartlarda Abi ben ne sataraam satayım %30 ekaiğine her zaman alırım. Sertifikasız da ürün satmıyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Seele said: ohyeah said: Soracak yada alacak bişeyi olan olursa mesaj atsın Şimdi bende tek taş var altıntaşaktan aldık. Sertifikası falan var. İstediğiniz zaman gelin istediğiniz taşla değişelim dediler farkı ödeyerek tabi. Bu marka bana çok kazık geldi. Sana gelsek tek taşı alır mısın ve yerine adam akıllı bişi alsak senden olur mu? Öm ile cvp verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 geri aldığını napıyon? bize satsana eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar